Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde bir tane denedik meğer sıvı varmış doktor hiç söylemedi bile bu durumu bize negatif olduBenim tek tüpümde sıvı vardı ve yine olmadı çocuğum maalesef ki tek çözüm aldırmak çünkü zamanla daha kötü oluyor.. tüpü aldırdım birde tüp bebek yaptım çok şükür hamile kaldım.
Tüpte sıvı varken de yanlış tedaviye yönlendirdiler ilk başta iki tane tüp bebek yaptım ve onlar hiç tutmadı.. aldirmaktan başka çare olmuyor maalesef.
Evet HGS ama 2023 te cekirmistim tekrardan cektirecegimHsg de mi çıktı bu sonucunuz? İki tüptedev bu mu oldu? Bnmde aynı
Normal yolla gebe kalamayacağımi bilmek beni çok üzüyor sanki eksikmisim gibiMerhaba. Benim de tüplerimde sıvı vardı ve rahime doğru sıvı akışı da vardı. Tüpler alınmadan tüp bebekte yapılamadı. Maalesef tek seçenek tüplerin alınması ve tüp bebek oluyor. Bu sizi korkutmasın. Şu an 7 aylık bebeğim kucağımda![]()
Hayıııır sakın böyle düşünmeyin. Ayrıca tüp bebekte gayet normal gebelik. Sadece biraz daha yorulacaksınız ama hepsi çoook güzel sonuçlanacak ❤ sakın kendinizi böyle düşüncelerle üzmeyinNormal yolla gebe kalamayacağımi bilmek beni çok üzüyor sanki eksikmisim gibi![]()
Evet haklısın aslında ama bilmiyorum çok üzgünüm.. anne olmayı çok istiyorumHayıııır sakın böyle düşünmeyin. Ayrıca tüp bebekte gayet normal gebelik. Sadece biraz daha yorulacaksınız ama hepsi çoook güzel sonuçlanacak ❤ sakın kendinizi böyle düşüncelerle üzmeyin
ameliyat ücreti neydı acabaMerhaba. Benim de tüplerimde sıvı vardı ve rahime doğru sıvı akışı da vardı. Tüpler alınmadan tüp bebekte yapılamadı. Maalesef tek seçenek tüplerin alınması ve tüp bebek oluyor. Bu sizi korkutmasın. Şu an 7 aylık bebeğim kucağımda![]()
ameliyat ucretı nedır acabaBenim tek tüpümde sıvı vardı ve yine olmadı çocuğum maalesef ki tek çözüm aldırmak çünkü zamanla daha kötü oluyor.. tüpü aldırdım birde tüp bebek yaptım çok şükür hamile kaldım.
Tüpte sıvı varken de yanlış tedaviye yönlendirdiler ilk başta iki tane tüp bebek yaptım ve onlar hiç tutmadı.. aldirmaktan başka çare olmuyor maalesef.
Merhabalar ben ankarada oldum 110 bin TL idiameliyat ucretı nedır acaba
Merhabalar aynı süreçten geçtim bende şu an transfer için regl olmayı bekliyorum. Sizi çok çok iyi anlıyorum. Hatta ben bir de normal yolla gebe kalamayacak olmama rağmen bir sürü tedavi denemiştim. Gerçekten iyi doktora denk gelmek çok önemli. Benimde rahime sıvı akışı vardı tüplerden ve o da son raddeye geldiklerini gösteriyormuş. İkisini de alacağız diye girdikleri ameliyatta birini aldilar. Meğer diğerinde sıvı birikmemiş onu kist sarmış ve temizleyip kurtardılar. Sonuç size ne getirir bilemeyiz ama içinizi ferah tutmaya çalışın. Tüplerin yaptığını bizler için laboratuvar yapacak inşallah.Kızlar yaşım daha 25 tüplerde sıvı birikimi var ve baktığım zaman tek tedavi tüplerin alınması yazıyor bunun başka bir çaresi tedavisi yok mu tüplerimi aldirirsam doğal yollla çocuğum hiç olmayacak
Aklınıza takılan bir şey olursa bana özelden de yazabilirsiniz. Evet sindirmesi zor bir haber ancak elimizden gelen hiç bir şey yok maalesefKızlar yaşım daha 25 tüplerde sıvı birikimi var ve baktığım zaman tek tedavi tüplerin alınması yazıyor bunun başka bir çaresi tedavisi yok mu tüplerimi aldi
Kızlar yaşım daha 25 tüplerde sıvı birikimi var ve baktığım zaman tek tedavi tüplerin alınması yazıyor bunun başka bir çaresi tedavisi yok mu tüplerimi aldirirsam doğal yollla çocuğum hiç olmayacak
rirsam doğal yollla akl
MerhabaKızlar yaşım daha 25 tüplerde sıvı birikimi var ve baktığım zaman tek tedavi tüplerin alınması yazıyor bunun başka bir çaresi tedavisi yok mu tüplerimi aldirirsam doğal yollla çocuğum hiç olmayacak
Çok karışık duygular içindeyim.. tüplerimi aldirmasam normal yolla gebe kalmak düşük ihtimal olsa bile dış gebelik düşük... Aldirmasam tüp bebek tutma ihtimali de dusuk.. aldirirsam tüp bebek ihtimali var ama ya o da tutmazsa... Yolumu Allah'a bıraktım ne diyeceğimi bilemiyorm ve çok çocuk kalabalık aile masalaro hayal eden bı insandım şimdi ise bir tane olsun bari diyorum... Allah büyüktür inşallah sizde en güzel sonuçları alırsınızMerhabalar aynı süreçten geçtim bende şu an transfer için regl olmayı bekliyorum. Sizi çok çok iyi anlıyorum. Hatta ben bir de normal yolla gebe kalamayacak olmama rağmen bir sürü tedavi denemiştim. Gerçekten iyi doktora denk gelmek çok önemli. Benimde rahime sıvı akışı vardı tüplerden ve o da son raddeye geldiklerini gösteriyormuş. İkisini de alacağız diye girdikleri ameliyatta birini aldilar. Meğer diğerinde sıvı birikmemiş onu kist sarmış ve temizleyip kurtardılar. Sonuç size ne getirir bilemeyiz ama içinizi ferah tutmaya çalışın. Tüplerin yaptığını bizler için laboratuvar yapacak inşallah.
İnşallah hayırlısı olur ameliyattsn önce bitkisel birşeyler denedinizmuMerhabaşuan 26 yaşındayım ve 23 yaşımda tüplerde sıvı birikmesi yani hidrosalpenks tanısı konuldu. Yaşımın küçük olması ve benim ısrarım üzerine Ankara Bilkent şehir hastanesinde ameliyat ile tüplerim açıldı. Hemen üzerine 3 aşılama ve 1 tüp bebek denedim. Hiç biri tutmadı. 1 buçuk yıl ara verdim ve geçtiğimiz aralık ayı tekrar tüp bebek için Ankara üniversitesinde yavuz Emre hocaya gittim. Tekrar tüplerimin tıkanıp sıvı biriktiğini gördük. O da bir kere daha bu şekilde tüp bebek deneyelim eğer olmazsa yolumuza tüplerinizi alarak devam edeceğiz dedi. Transferim oldu sonuç bekliyorum. Umarım tutunur ve ameliyata gerek kalmaz
hepimiz için hayırlısı.
Hayır denemedimİnşallah hayırlısı olur ameliyattsn önce bitkisel birşeyler denedinizmu
Ben çam Sakura da oldum ameliyatı. Herhangi bir ücret ödemedim. Ama 2023 kasım ayında 65.000 tl fiyat vermişti memorial hastanesiameliyat ücreti neydı acaba