tüplerdeki tıkanıklık tedavisi

sanada gecmıs olsun
. bişey sorucam. benım dun oldu hsg bugun sadece sag tarafımda agrılarım oluyo. ozellıkle hızlı hareket edınce. agır bır agrı yok ama hıssedıyorum. sızedede oldumu

canım ağrı olması ağrı olan taraftan ilacın gectine delalaettr eğer ağrın hsg cekimindekini soruyorsan bu ama adet dönemine yakınken olan kasık ağrıları yumurtladın sağ veya sola göre deişri hangisinde ağrın varsa otarafta yumurtan olmus demektir

canım ağrı olması ağrı olan taraftan ilacın gectine delalaettr eğer ağrın hsg cekimindekini soruyorsan bu ama adet dönemine yakınken olan kasık ağrıları yumurtladın sağ veya sola göre deişri hangisinde ağrın varsa otarafta yumurtan olmus demektir
ılacın gectıgı tarafta işte hafıf sızı var. ama yumurtlama zamanımada var. dun cekıldım bugunde hafıf sızı var .heralde yıne ılaçtan. keske soldada olsaydı:(:(

Canım üzülme laparaskopi olunca düzelir ama dedim gibi tedbiri elden bırakma laparaskopi olana kadar :(

canım ınsallah hayırlısı ılse sende alırsın bebejklerını kucagına. sızın sayfada gordum cınsıyet anketı yapıyorsun:) bence ıkısıde erkek:)
sıkıntısına katlanırım katlanbmasınada çalışıyorum ondan zaman sorun olacak benım için biraz. yarın ön görüşme için randevu aldım. butun tahlıllerımızı gosterecegım bakalım ne dıyecek. umarım yenı bir hayal kırıklıgı yasamam. çünkü gercekten dunden berı çökmüş durumdayım. henuz sındıremedım.

cnm latif bey çok pozitif biri emin ol olumsuzluğu bile sana öle iyi anlatacakki çözümü sen bile anlamayacaksın ben çok yıkık gittim yanına inanarak bile gitmedim ama ben 1 ya bile sürmeden hamişş kaldım bu bir şansıdı ama işinde çok başarılı biri görünce zaten nedemek istediğimi anlayacaksın cnm ....allah çağresiz dert vermesin bozma morelini
ve latif bey insanı oyalayan biri değil gerek görmedikce test tahili istmez kendisi...

anketin içinde çok sağol işte heycan bastı şimdiye kadar düşünmedik şimdi yarın artık belli olsun diyoruz ...rabbim bu heycanları sanada yaşatsın cnm

sanada gecmıs olsun
. bişey sorucam. benım dun oldu hsg bugun sadece sag tarafımda agrılarım oluyo. ozellıkle hızlı hareket edınce. agır bır agrı yok ama hıssedıyorum. sızedede oldumu
evet canım benımde oluyor hafıf bır agrı ama sagım tıkalı benım o yuzden olabılır hemde kıstım var sagda oda olabılır arada ıgne batar gıbı oluyo gecıyo

cnm latif bey çok pozitif biri emin ol olumsuzluğu bile sana öle iyi anlatacakki çözümü sen bile anlamayacaksın ben çok yıkık gittim yanına inanarak bile gitmedim ama ben 1 ya bile sürmeden hamişş kaldım bu bir şansıdı ama işinde çok başarılı biri görünce zaten nedemek istediğimi anlayacaksın cnm ....allah çağresiz dert vermesin bozma morelini
ve latif bey insanı oyalayan biri değil gerek görmedikce test tahili istmez kendisi...

anketin içinde çok sağol işte heycan bastı şimdiye kadar düşünmedik şimdi yarın artık belli olsun diyoruz ...rabbim bu heycanları sanada yaşatsın cnm

İnşallah canım. Tüm isteyenler yaşar bu guzellıgı ınsallah. yarın 11 de latıf beyle tanmısıcaz inşallah benıde rahatlatır. bır dr yorumu ıle rahatlamaya çok ıhtıyacım var

kızlar gittim dr a. dr eşimdede sorun oldugundan daha fazla oylanmadan tüp bebek yapmamızın daha iyi olacagını düşünüyor.

:çok üzgünüm:
kızlar gittim dr a. dr eşimdede sorun oldugundan daha fazla oylanmadan tüp bebek yapmamızın daha iyi olacagını düşünüyor.

CANIM BENİM HAYIRLISI OLSUN CANINI SIKMA ALLAH OL DEDİKTEN SONRA OLUR DUA ET AMA TEDAVİNİZLE BİRLİKTE BBEİŞİNİZİ KUCAĞIMIZA ALIRSINIZ GÖNLÜNÜ FERAH TUT:1hug:

:çok üzgünüm:

CANIM BENİM HAYIRLISI OLSUN CANINI SIKMA ALLAH OL DEDİKTEN SONRA OLUR DUA ET AMA TEDAVİNİZLE BİRLİKTE BBEİŞİNİZİ KUCAĞIMIZA ALIRSINIZ GÖNLÜNÜ FERAH TUT:1hug:

Sağolasın leydi .inşallah hakkımızda hayırlısı. canımı sıkan tek sey bu filkmi daha onceden cektırmemıs olmak. zaman kaybı. ama herseyın vaktı saati var. hakkımızda hayılrısı. inşallah hepımız bebeklerımızı kucagımıza alırız

canım geçmiş olsun ..Rabbim gönlüne göre versin..Aslında zaman kaybın yokk sadece biraz daha vakti varr,,Bize düşen sabırlı olmakk ,,Bazen hamile kalınacda herşey bitmiyoo önemli olan hayırlı sağlıklı şekilde kucağına alabilmekksıkma canını zamana bırak zaman herşeyin ilacıı ..sevgiyle kal canımm

canım geçmiş olsun ..Rabbim gönlüne göre versin..Aslında zaman kaybın yokk sadece biraz daha vakti varr,,Bize düşen sabırlı olmakk ,,Bazen hamile kalınacda herşey bitmiyoo önemli olan hayırlı sağlıklı şekilde kucağına alabilmekksıkma canını zamana bırak zaman herşeyin ilacıı ..sevgiyle kal canımm

canım benım bılıyorum hamılke kalmak yetmıyor. rabbim hepimizi bir şekilde sınıyor. sende büyük bir sınavdasın. Allah ınsallah seninde boşluğunu tez zamanda doldurur.

inşallah canım..Rabbim herşeyin hayırlısını versinnn:Saruboceq:

Dün akşam rahim filmi çekildim. malesef sonuçlar çok can sıkıcı geldi. sol tüpüm tamamen tıkalı. sağ tüpüm kısmen tıkalı çıktı. bu durumda tedavi olan arkadaşlar neler yapıldı nasıl bir süreç bekliyor beni. bilgi verirmisiniz?

arkadaşım hiç canını sıkma.Çünkü Ben de yaklaşık bir sene önce rahim filmi çektirdim.2 tüpümde tamamen filmde tıkalı çıktı.bitkisel otlar ve yağlar kullandım.Laporoskopiyi çok düşündüm ama ancak iyi bir doktor zarar vermeden açabilir dediler ve yinede tüpler orjinal olamıyormuş çünkü doktora göre tüycükler zarar görüyormuş.tüp bebek önerdiler.Fakat ikisinide yaptırmadım doğal tedavi uyguladık rus bir bayan dokora gitttim.alternetif tıp uyguladı .İlk filmden yaklaşık hihoyyyt9 ay sonra yeni yöntemle(skopili) rahim filmi çektirdim.Tüplerimin ikiside tamamen açık çktı.Bence sen bir daha film çektir.Her filme güvenme Doğal yolları dene.

arkadaşım hiç canını sıkma.Çünkü Ben de yaklaşık bir sene önce rahim filmi çektirdim.2 tüpümde tamamen filmde tıkalı çıktı.bitkisel otlar ve yağlar kullandım.Laporoskopiyi çok düşündüm ama ancak iyi bir doktor zarar vermeden açabilir dediler ve yinede tüpler orjinal olamıyormuş çünkü doktora göre tüycükler zarar görüyormuş.tüp bebek önerdiler.Fakat ikisinide yaptırmadım doğal tedavi uyguladık rus bir bayan dokora gitttim.alternetif tıp uyguladı .İlk filmden yaklaşık hihoyyyt9 ay sonra yeni yöntemle(skopili) rahim filmi çektirdim.Tüplerimin ikiside tamamen açık çktı.Bence sen bir daha film çektir.Her filme güvenme Doğal yolları dene.

canım kullandıgın bıtkısel otlar ve yaglar neler peki

canım kullandıgın bıtkısel otlar ve yaglar neler peki

adaçayı 50 gr
civan perçemi 100 gr
yoğurt otu 100 gr
aslan pençesi 100gr

2 yemek kaşığı karışımı 1 lt suda kaynat(1 taşım) süz ve ılık olarak günde 3 öğün yemekten önce 1 çay bardağı iç.

her gün sabah akşam 2 damla adaçayı yağını yarım kesme şekere damlat ve şekeri ye.

Birde ben bu tedaviyi 40 gün kadar uyguladıktan sonra 10 gün bahsettiğim doktora masaja gittim.Bu bayana göre kesinlikle tüplerim tıkalı değil sadece daralma vardı.10 gün sonra edat oldum ve inanılmaz kan pıhtı ve topaklarını vücuttan attım.

arkadaslar tupumunbırı tıkalıydı benımde dr laparoskopı rıskını almaya gerek yok hamıle kalabılırsın dıyor ne yapacagımı bılemıyorum acmaya calısırken tupe zarar verılebılır dıyor.

arkadaslar tupumunbırı tıkalıydı benımde dr laparoskopı rıskını almaya gerek yok hamıle kalabılırsın dıyor ne yapacagımı bılemıyorum acmaya calısırken tupe zarar verılebılır dıyor.

ikinci tüpün tamemen acıkmı?

Back
X