Tüpleri bağlıyken hamile kalan varmı

Takip ettiğim bir doktor böyle bir gebesinin olduğunu söylemişti.

Zahmet olmazsa kocanız vazektomiyi araştırsın.

Bu yaşta 4 çocuk sahibi olmaktan ve yenilerinden yalnızca Allah'a sığınmasın.
Bu yaşta dediğiniz 13 senelik evliyim ki 4 taneyi isteyerek yptim varmadan bunuda isterim ki her korunma yöntemi %100 korumaz öyle söylemişti Dr buna rağmen oluyosa vardır Allahın bir bildigi

Bu yaşta dediğiniz 13 senelik evliyim ki 4 taneyi isteyerek yptim varmadan bunuda isterim ki her korunma yöntemi %100 korumaz öyle söylemişti Dr buna rağmen oluyosa vardır Allahın bir bildigi
durumunuz varsa ve seviyorsanız çok çocuk sorun değil ben 4 kardeşim hepimiz özel okulda okuduk büyüdük annem tek çocuk babam tek çocuk istemişler ki çok çocukları olsun ve hepimizle ilgilenirler öyle çok çocuğuz diye ilgisiz değillerdi ben 32 yaşındayım ve evliyim 2 yıl olacak hala annemde kalınca babam saçlarımı tarar örer kardeş inanılmaz güzel birşey zaten ne zman sıkışsan arkanda biri var durumuz el veriyorsa maddi manevi ve sağlık durumunuz en iyisini yapmışsnız sahsen ben kendi yağında kavrulan bir insanım orta gelirlinin biraz üstü tek veya maks 2 istiyorum Allah gönlünüze göre versin

27 yaşinda görünüyorsunuz. Bu yaşta derken kafamdan bir yas uydurmadım. 27 yaş için 4 çocuğu fazla buldum.

27 yaşinda görünüyorsunuz. Bu yaşta derken kafamdan bir yas uydurmadım. 27 yaş için 4 çocuğu fazla buldum.
ben yaşa dikkat etmedim konu sahibinin gerçek yaşı 27 olamaz herhalde diye düşünüyorum en az 35 falan olması lazım ki evlendiği yaş ve 4 çocuk normal olması için çok tuhaf geldi 14 yaşında evlenmiş olması

Takip ettiğim bir doktor böyle bir gebesinin olduğunu söylemişti.

Zahmet olmazsa kocanız vazektomiyi araştırsın.

Bu yaşta 4 çocuk sahibi olmaktan ve yenilerinden yalnızca Allah'a sığınmasın.
Gercktn tüpler bagliyken ha mi ile kaldınız mı benimde bağlı ve çok istyrz olması mümkün mü ben de duyuyorum üç cocuktn snra baglattik üç sene snra tekrr hamile kaldım ve tüplerin bağlıydı diyen

Hanimefendi yorumumun neresinde "tüplerim bağlıyken hamile kaldım" yaziyor?

Ne okuduğunuzu anlayabiliyorsunuz ne yazabiliyorsunuz.

Buna rağmen 4 çocuk mu?

Hangi temelle okuma yazma öğrenmesine destek olup ders çalıştırıyorsunuz o çocukları?

Yukarda denmiş üç çocuk arkaarkaya olunca tüpleri bagltmis dördüncü çocuk olmuş saglikli yazms ondn dedim bgliykn hmilemi kldi die srdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…