Tüpleri kapalı bağlı olupta hamile kalan var mı

seyyyah2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
40
0
86
Konya
merhaba arkadaşlar pko var 3 kere film çekildim tüplerim kapalı benim gibi olan ve alternatif tıpla hamile kalan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde tek tupum kapali idi,,,,laparoskapi oldum,bi sonraki ay hamile kaldim,simdi 3 yasinda cok yakisikli oglum var,,,,,,,,,

RABBIM sanada nasip etsin iyisalllah bu duygulari,,,,,,,:Saruboceq:

uzunömüler dilerim bende lapiroskopi olayım dedim ama zaman harcarsın dediler ayrıca 3 tüp bebek denedim olmadı zaman yinedegeçdı 12 yıl bötle oyalandım şimdı 34 yaşındayım

laparoskopi ile niye zaman kaybi olsun ki...diyorum ya sana ameliyattan sonra bir kez adet olman gerekiyo,daha sonra yapabilirsin,ve ben hemen hamile kaldim,sende olsan bence,asil bu kadar beklemek zaman kaybi,,ama senin yanlizca tuplerin tikali oldugu icinmi olmuyo,tek neden bumu yani,,,,,,

bide pko var ama eşimde sorunvar ama bize 5 yıl boyunca kimse birşeysöylemedi ama tüplerim açık olsa 12 yılboyunca bikgelirdi diye düşünüyorum

ama bence sen bide laparoskopi olsan,kimbilir belki kalirsin hamile,,,,hic degilse dememedim deyip vahlanmazsin,cok basit bi ameliyat,hic acin olmuyo sonrasinda,,yerimseniben

bu mubarek gunlerde seninde evladinin olmasi icin dua edicem canim:Saruboceq:

çok saol canım senin varsa allah uzun ömürversin yoksa enkısa zamenda inşallah seninde olur canım konyada bir dokdora danışmışdım bana cok teçrubeli bir dokdora gimemi söyledi ankarayı önerdi bende bügün yarınderken 3 tüpbebek denedim olmadı buyıl olayımdedim erofertil buraya şube acmış orayagittim yine zaman kaybıdediler yineonları dinledim tüpbebek denedik cuma günü negatif sonuç aldım çok üzgünüm bayramdansonra 4 denemeyi düşünüyorum ama birde lapiroskopi olsam diye bilemiyorum

canim benim 8 yasinda bi kizim,3 yasinda oglum var ve ucuncuye hamileyim,
seninde en kisa zamanda hamile kalmani dilerim,ALLAH gonlune gore versin,,,:Saruboceq:
duan icin tesekkur ederim,,,a.s.
n kisa zamanda mutlu haberini alirinm iyisallah=):Saruboceq:

benimde tek tupum kapali idi,,,,laparoskapi oldum,bi sonraki ay hamile kaldim,simdi 3 yasinda cok yakisikli oglum var,,,,,,,,,

RABBIM sanada nasip etsin iyisalllah bu duygulari,,,,,,,:Saruboceq:

mrh yenı lap oldum ıkı tupum kapalı denıldı bırı açıldı şimdi sizi gorunce umut oldu bana...a.s.

Son düzenleme:
canım her iki tüpünde kapalı ise bu haldeyken sadece tüp bebekle hamile kalabilirsin. alternatif tedaviler işe yaramaz, ya tüplerin ameliyatla açılacak ya da tüp bebek yoluyla deneyeceksin.

merhaba canım benim de geçtiğimiz aralık ayında çektirdiğim rahim filminde 2 tüpüm de kapalı çıktı, tam bir yıkımdı benim için..tüp bebek yada laparaskopi dediler...laparaskopiyi denemek istedim..ocak ayında lap.ameliyatı oldum, çikolata kisti nedeniyle tıkanmış tüplerim, temizlendi ve tüpler açıldı..fakat ben hala gebe kalamadım..bu ay tekrar bir rahim filmi daha çekileceğim, kistin yenilemiş olma ihtimali yüksek...en son ihtimal bende tüp bebek düşünüyorum..
birde benim duyduğum kadarıyla eğer tüplerin her ikiside kapalıysa yani kendiliğinde gebe kalma olasılığı % 0 ihtimal ise , tüp bebek denemesinden önce tüpler alınıyor..hakkında hayırlısı olsun arkadaşım...

arkadaşım soiğan kürünü denedinmi tüplere kadar bütün tıkanıklıkları açtığını söylüyor i.saraçoğlu. bence bir araştır gerekirse sitesi,ne girip mail at hemen cevap gelir

merhaba benımde tüplerimin ikiside tıkalı laparoskopi oldum ancak acılmadı sadece tüp bebekle cocuk sahıbı olabılırmısım ama ben adacayı yagı diye bişey duydum onu uygulayacagım tıkanıklıgı ve iltihabı atıyormus hamıle kalmak isteyenler için yeni bir kür topiğinden bulabılırsın daha acıklamalı sekılde.yarın baslayacagım sonucu yzarım.

canım adacayı yagı iyi geldimi ? bende denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…