- 20 Ekim 2022
- 47
- 7
- 16
- 30
- Konu Sahibi derya uguz
-
Secenek sunuluyor mu o sekilde işlem yapalım veya yapmayalim siz bilirsiniz seklinde yoksa direk yönlendiriliyor mu ?Bende tüpleri tıkalı biri olarak şurada durayım yanlız söyle birşey bar benim araştırmalarıma göre hangi tüp tıkalıysa ona hidrosalpenks deniyor eğer çok fazlaysa bu tüpün alınması gerek çünkü diğer türlü gebelik oluştuğunda bebeği de seni de zehirleyebilir doktorum böyle söylemişti ben aldırmadım sağ açık sol tıkalı bende sol tarafımdaki tüpümü aldırmayı düşünüyorum çünkü bu rahatsızlık gebeliğe fazlasıyla engel.
Ben her ay farklı bi doktora gittim hep sorun yok dendi temiz dendi ama sorun vardı çünkü hiç gebelik oluşmadı bende sonra eşim test verdi eşimde sorun çıktı sonra ben bi doktora gittim oda dedikş film çektirelim temiz çıkacaktır ama bi bakalım dedi ve tüplerim tıkalı çıktı sol az açıldı sağ tamamen açıldı ama solun kapanma olasılığı var ve kapanmıştır da bunu biliyorum ilişki esnasında spermlerin hepsi kalktığımda geri geliyor sabaha kadar yatıyorum sabah gene aynı şekilde geri geliyor doktora söyledim doktor da bana çatlatma iğnesiyle başlayalım dedi ama ben daha gitmedim kendimi o psikolojiye sokmaya hazır değilim bitane gebelik icin ilaç da içsem olcak bu ay diyorum olmuyor sonra ben üzülüyorum o yüzden nasip kısmet diyorum:) ama 1-2 ay sonra tüpümü aldırmayı düşünüyorum baka
Ben böyle çekindim ama o herkeste olmuyor canım tüpleri hafif tıkalı olanlar icin evet ama bazıları hidrosalpenks deniyor o olunca sıkıntı oluyor maalesef. Bende bu ilaçla film umuduyla gittim ama 1 senedir 1 kere bile çift çizgi görmek nasip olmadı..İlaçlı röntgen çekiyorlar tüpleri açıyormuş işlemden sonra hemen hamile kaldı
Allah gönlünüze göre versin inşallah bebeğiniz olur Allah yüzünüzü güldürsün ne zamandır bebek istiyordunuzBen böyle çekindim ama o herkeste olmuyor canım tüpleri hafif tıkalı olanlar icin evet ama bazıları hidrosalpenks deniyor o olunca sıkıntı oluyor maalesef. Bende bu ilaçla film umuduyla gittim ama 1 senedir 1 kere bile çift çizgi görmek nasip olmadı..
İlaçlı röntgen çekiyorlar tüpleri açıyormuş işlemden sonra hemen
Bide laparoskobi öneriyolar sanırım onda da tekrar kapanma riski var . Herhangi bi aşılama tüp bebek onerilmedimiBen böyle çekindim ama o herkeste olmuyor canım tüpleri hafif tıkalı olanlar icin evet ama bazıları hidrosalpenks deniyor o olunca sıkıntı oluyor maalesef. Bende bu ilaçla film umuduyla gittim ama 1 senedir 1 kere bile çift çizgi görmek nasip olmadı..
Bunu kendimiz seçebilsek keske .. özelde elbette fakat devlet hastanesi minimal bi açıklıga bile aşılamayı dayatıcak gibi . Bu yuzden cok endişeleniyorummmÖncelikle tüplerinizde sıvı birikmesi yoksa aldırmanıza gerek yok tüp bebek ile hamile kalabilirsiniz eğer sıvı birikmesi olmuşsa zaten hsg de çıkardı sucuk gibi şişer mecbur aldıracaksınız aksi takdirde oluşan gebelikte bebeği zehirler zaten normal yolla kalmanız çok çok zor çünkü dış gebelik olma ihtimaliniz Yüksek aşılama sadece zaman ve maddi kayıp direk tüp bebek tercih edin geçmiş olsun bol şans
Prosedür uygulamak isteyebilir eğer açılmazsa direk ona göre rapor çıkıyor yada eşinizde sperm sorunu Varsa direk çıkıyor raporBunu kendimiz seçebilsek keske .. özelde elbette fakat devlet hastanesi minimal bi açıklıga bile aşılamayı dayatıcak gibi . Bu yuzden cok endişeleniyorummm
Sen film çektirdin mi rahim filmi o sonucu bana bi atar mısın bi bakayım
Sen film çektirdin mi rahim filmi o sonucu bana bi atar mısın bi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?