• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüpleri tıkalı olan arkadaşlar yardimci olabilir misiniz

Rahim filmi raporunda zaten yazıyor ne durumda olduğun ona göre birşey söyleyebiliriz bence
Raporda ikiside kapalı yazıldı fakat hastane özelin raporunu kabul etmedi sadece cd aldı . Gözümü korkutan doktorların bilgi vermemesi şunada bakalim bunada bakalım gel git gel git stres yapiyor insan

Nasıl yani film çektirdiğin yer sana rapor vermedi mi rapor film ve CD vermesi gerekiyor raporda sonuç hidrosal mi görünüyor yoksa tıkanıklık ne derece ve film çekindikten sonra açılma olmadı mı hiç

Yanlız hiç sıvı geçişi olmamış tüplerinden sanki 😔

Nasıl yani film çektirdiğin yer sana rapor vermedi mi rapor film ve CD vermesi gerekiyor raporda sonuç hidrosal mi görünüyor yoksa tıkanıklık ne derece ve film çekindikten sonra açılma olmadı mı hiç
Simsiyahti tüpler açılma olmadı . E denemede siddetli bastılar sıvıyı o zaman ufacik bi acılma oldu . Oda istenilen sekilde degildi

Bende tüpleri tıkalı biri olarak şurada durayım yanlız söyle birşey bar benim araştırmalarıma göre hangi tüp tıkalıysa ona hidrosalpenks deniyor eğer çok fazlaysa bu tüpün alınması gerek çünkü diğer türlü gebelik oluştuğunda bebeği de seni de zehirleyebilir doktorum böyle söylemişti ben aldırmadım sağ açık sol tıkalı bende sol tarafımdaki tüpümü aldırmayı düşünüyorum çünkü bu rahatsızlık gebeliğe fazlasıyla engel.
Merhaba , tıkalı tüp hidrosalpkins demek değildir eğer tüpün içi sıvı dolu ( daha önce yasanmis bir enfeksiyon olabilir) ise şiş bir görüntüsü olur zaten ona hidrosalpkins denir ve evet alinmasi gerekir çünkü rahime sıvı akışı olur ve embriyonun sağlıklı gelişimini engeller ancak tıkalı tüp ayrı bişey o alinmadan tüp bebek denenebilir

Secenek sunuluyor mu o sekilde işlem yapalım veya yapmayalim siz bilirsiniz seklinde yoksa direk yönlendiriliyor mu ?
Ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Yumurtalarım toplandı sonrasında hsg ile tüplerimden birinin tıkalı (sıvı dolu ve şiş) olduğu görüldü. Hidrosalpinks teşhisi konuldu. Doktorum embriyo transferinden önce tıkalı olan tüpün alınması gerektiğini söyledi. Hidrosalpinks Embriyonun tutunmasını engelliyormuş. Sizin teşhisiniz, tıkanıklığın sebebi başka bir şey olabilir. ameliyata gerek olmayan bir çözümü olabilir. En doğru doktorunuz yönledirecektir

Back
X