- 25 Ocak 2010
- 126
- 88
- 98
Canım tabiiki Allah'tan herşey inanıyorum buna ama elimden gelenide taiiki yapmak istiyorum gidiyorum 16 tane doktora gittim saçma şeyler söyleyip gülüyorlar en son gittim yine Ahmet göçmen film istedi benden dedim çekilmek istiyorum kim gönderdi seni ona saçmalamayın dedi senin çocuğun olur dedi ilginçler yani ne istiyosun benden dedi tedavi dedim ne yapıyım sana dedi bekle.. 40 yaşında anne olmak istemiyorum dedim yapcak birşeyim yok dedi.Başka doktora gittim ertesi günü tüp bebek uzmanı kısırlık uzmanı klomene başladık laporoskopi filan yaparsak daha kötü yapışıklıklar olur dedi tüp bebeği biraz bekle filan dedi..ben ona sordum tüp bebek sonu nasıl olsa bitkisel birşeyler yapsam nasıl olur dedim ne gibi dedi buhar yapsam dedim olabilir dedi yumuşatarak buhar geçiş olmasını sağlayabilir yap ama üşütme dedi bana özel bir hastanede bu doktor ama yazın yapıcam buharı bi kaç kez olmazsa da tüp bebek zaten öle zararıda olmaz nasılsa beklerken ...
kızlar infertilite türkiyede ticaret oldu.arkadaşım 3 tüp bebek denedi.3.sü tuttu.bebişleri doğurdu 3 ay sonra doğal şekilde hamile kaldı.tüp bebek merkezleri zaten para peşinde.senin insan olduğunu unutuyorlar.ahmet göçmeni takip edin.