Tüpleri Tıkalı Olanlara Müjde :)

Bu işlemlerden sonra Hamile kalabildiniz mi acaba benimde tüplerimde sorun var size bunları tavsiye eden bayana ulaşabilme ihtimalimiz var mı
Canım İstanbul da isen cevat bayrak hoca yı tavsıye ederim iki tupum kapalı ıdı amelyatda acılmadı ama cevat hocada acıldı bır yıl sonrada dogal yoldan gebe kaldım Rabbim in izni ile
F fatmaerz arkadaş da orada acık cıktı suan oda gebe kalp atısı duymayı beklıyor

Merhaba benim de iki tüpüm kapalı ve kistler mevcut laporoskopi de oldum ama işe yaramadı tüpleri açıyormu yani siz gebe kaldınız mı

Bence ilaç tedavi uygulamadan rahim filmi çekin tıkalıysa onca şeyi boşuna yapmış olursunuz ben bi seneyi geçti vitaminler ilaçlar klomenler en son rahim filmi çektim iki tüpümde tıkalıymış onca eziyet boş bana anestezi ile yaptılar çok kısa bi işlem bişisi yok

Benimde tüplerim hasar görmüş icinde enfeksiyon varmis bu karisim bana da iyi gelirmi acaba lütfen bana da yardimci olurmusunuz

Ne olur herbalist kadının iletişim bilgilerini ve bu kullandığınız ürünleri nelerdir tam olarak ölçülerini ve adını yazar mısınz , iki tüpümde kapalı doktor almaktan bahsediyor lütfen başka bile arkadaşta varsa yazsın doktor ismi yazmayın çünkü yurtdışındayım gelemem kendi başıma yapabileceğim şeyler lazım bana

merhaba alışveriş yaptığın kişileri rica etsem öğrenebilir miyim ? özelden de yazabilirsin

Merhaba çörekotu yağını nerde kulladınız

Keşke bu yazinizi daha önce görseydimrahim filminde bir tüp kapalı bir tüp su toplamış göründü hemen Ankara'ya doktor araştırarak gttik laparoskopi histereskobi yapıldı ve iki tupum alındı
Merhaba çok geçmiş olsun benim de sağ tüp tıkalı sol tüpümde de sıvı birikimi görüldü hidrosalpenks dedikleri laparoskopi önerdiler fakat ben ameliyat olmak istemiyorum yumurtalıklara zarar verebilir diye siz şimdi nasılsınız yumurtlamanızda bir sorun oldu mu ameliyatdan sonra nasıl geçti bilgi verirseniz çok sevinirim su an kafam çok karışık ne yapicam bilemiyorum

Çok geçmiş olsun Benimkide aynı şekildeydi laparoskobi ve histereskobi yapıldı zaten aldılar iki tüpümüde. Yumurtalıklarıma hiç bir zararı olmadı ama 2021 yılından bu yana tüp bebekle ugrasıypruz ama yumurtlama nda yumurtalıklarımda hiç bi sorun yok yaklaşık 10 12 yumurta oluyor tüp bebekte. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah allah yardımcınız olsun

Benim de her iki tüpüm kapalı açılmadı nerden şipariş verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…