Tüplerim tıkalıydı ve Allah'ın izniyne doğal yoldan hamile kalabildim :) Şubat ayında kalp atışı oluşmadığı için bir kürtaj geçirdim. Tekrar hamile kalamayınca temmuz ayında çektirdiğim Hsg sonucu sağ tüpüm tamamen tıkalı ,sol tüpümde ise çok hafif ama yeterli olmayacağı düşünülen bir geçiş vardı. Laparoskopi ve histeroskopi oldum ama tüplerim açılmadı hatta Hsg nin yanlış olduğu tüplerimin tamamen tıkalı olduğu teşhisi konuldu. Bu konuyla ilgili bitkisel tedavileri araştırmaya başladım. İngilizcem olduğu için özellikle yabancı kaynakları da taradım. Araştırmalarım sonucu önce soğan kürü arkasından borokoli kürü yaptım. Onları yaparken kadınlar için özel geliştirilmiş bir macun kullandım . Yine bu süreçte değişik buhar banyolarından yararlandım. Mesela pırasa kaynattım , süt maydanoz, karbonat wiks vs. Ama özellikle bu konular üzerine uzman olan bir kadından kullanıma hazır bitki banyosu kürleri aldım ve düzenli kullandım. Adet bitiminden ovilasyona kadar göbek ve kasıklarıma bol miktarda döktüğüm hint yanının üzerine bir havlu ve sıcak su torbası koydum yaklaşık 1 saat her gün yapmaya çalıştım. Adet bitiminden ovilasyona kadar eczaneden aldığım tampomlara acı elma yağı , ayda bir kere olmak şartıyla da acı kavun yağı döküp sabaha kadar bekledim. Yaşlı bir köy ebesine yaptırdığım tamponları da 15 gün boyunca düzenli kullandım. Bana göre en önemlisi alanında uzman bir doktorla düzenli ve rahatsızlığa yönelik hacamat seanları uygulattım. İki hamileliğimde de çok şey yaptım Rabbim şifayı hangisiyle verdi bilmiyorum .Ama umudunuzu kaybetmeyin .