Slm kızlar; ben de yazayım derdimi. 6 yıllık evliyim evliliğimin 7. ayında 2 aylık düşük yaptım. 1 sene sonra 1,5 aylık olmadan dşük yaptım yine. Araştırmalar sonucunda kanda pıhtılaşma var dedi dr. birdolu test araştırma rahim filmi çektiremediğim için laparoskopi oldum rahimde perde varmış alındı başka da bir sorun yokmuş. 3-4 ay korunduk sonra yine hamile kaldım ama o da 15 günlük bile olmadan düştü gitti kanamayla. 3 yılda 3 düşük en son düşük yaptığımda sadece kontrol için dr a gittim parça kalmamış dedi küçük olduğu için kanda da pıhtılaşma var kendiliğinden temizlenmiş dedi. Ama üç yıldır hiç korunmamama rağmen bir türlü hamile kalamadım. Kan pıhtılaşmasından dolayı emboli riski atlattım bir kez.Klomen Emboli riskini artırıyormuş onu da kullanıyorum 2.ayda bacaklarımda akciğerlerimde ağrı oluyor gece nefes almakta bile zorlanıyorum. o yüzden tedaviye bile tam anlamıyla bitiremiyorum. 1 aydır doğal olsun diye soğan kürünü uyguladım ama faydasını görürmüyüm bilmiyorum. (ne kdaar dertliymişim iyiki açmışsınız bu topiği) YıNE DE ÜMıDıMı YıTıRMEDıM. RABBıM ıSTEDıKTEN SONRA O VERDıKTEN SONRA HAYIRLISI ıSE OLUR. AMA OLMAZSA DA RABBıME KIRILMAM ıSYAN ETMEM.
Bu arada yazmadan edemeyeceğim. Kardeşimin eşinin hiç canlı spermi yoktu. Dr.microeneksiyon la bile çok zor demiş. 2 kyıl adar rönce eşine keçiboynuzu kürü uyguladı yaklaşık 3-4 ay. Yaz tatilinde hep beraber tatile gittik orda inanamayacım kadar incir yedi. Stresi tatilde bıraktı geldi. Şimdi 10 aylık bir oğlu var. 45 yaşında bir tanıdığım tüpleri tıkalı olmasına rağmen gebe kaldı şimdi 2 aylık bir kızı var. MUCıZEEEEEE.
Hayırlısıyla isteyen herkese tattırsın kurban olduğum.
Bu arada yazmadan edemeyeceğim. Kardeşimin eşinin hiç canlı spermi yoktu. Dr.microeneksiyon la bile çok zor demiş. 2 kyıl adar rönce eşine keçiboynuzu kürü uyguladı yaklaşık 3-4 ay. Yaz tatilinde hep beraber tatile gittik orda inanamayacım kadar incir yedi. Stresi tatilde bıraktı geldi. Şimdi 10 aylık bir oğlu var. 45 yaşında bir tanıdığım tüpleri tıkalı olmasına rağmen gebe kaldı şimdi 2 aylık bir kızı var. MUCıZEEEEEE.
Hayırlısıyla isteyen herkese tattırsın kurban olduğum.
Son düzenleme: