kızlar muhteşem mucizeler duyuyoruz bu ara hsg de tüpleri tıkalı çıkıpta tedavisiz hamile kalan arkadaşlar varmı acaba doktor imkansız diyor ama bir umut işte
:çok üzgünüm:
canım doktorun tutmamasına sebep olarak
ne söylüyor yani etken olarak?
benim dış gebelik nedeniyle bir tüpüm alındı hsgde 2. de tıkalı çıktı ve birkaç gün önce 2. micro denememde negatifle sonuçlandı doktor imkansız diyor ama yinede bi süre ara verip tedaviye deneyim diyorum bi kaç bitkisel bişeyler duydum onları deniycem
arkadaşlar ne yani kapalı tüpün açılma olasılığı hiç yokmu bende 3 aysonra çektirecem o yüzden çok korkuyorum acaba benimkide tıkalımı diye biraz galiba sitres yapıyorum ama belki bi çaresii vardır ne bileyim yada otlar falan bilen yokmu
evet bende duydum zaten bendede acayip iltihap var en ağır ilaçlara rağmen olmuyor doktorlar bile şaşırıyor iltihapın bitmemesine neyse olmazsa bende deneyeyim belki faydası olursüt maydonoz kaynatıp buharına oturma dıye bişey var tam hatırlamıyorum ne olduğunu ama 2 tupü de tıkalı çıkan bı arkadaşım hep onu söylerdi bana,ben yaptım acayıp ıltıhap sökturup içini temızlıyo dıye.şımdı 4,5 yaşında kızı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?