Cidden mi ya aklım almıyor hiç nasıl olabiliyor çocuklarım da küçük daha ama hayırlısı bakalımTüpleri bağlı olmasına rağmen gebe kalan tanıdığım var,test verim kesin sonuç
Doktorumu da aradım kesinlikle öyle bir ihtimal olamaz diyor ama burda da bir kaç tane böyle hamile kalan kişi gördüm çok şaşırdım ve tedirginim açıkçası keşke doğru düzgün bağlasalar daha nasıl korunabiliriz kiSimdiki tüp bağlatma islemleri katlama seklinde yapıldığı için hamile kalma ihtimali olabiliyormus
Aile hekimimdeki ebeyle gecen haftalarda konuşmuştuk bu konuyu , o söylemişti banaDoktorumu da aradım kesinlikle öyle bir ihtimal olamaz diyor ama burda da bir kaç tane böyle hamile kalan kişi gördüm çok şaşırdım ve tedirginim açıkçası keşke doğru düzgün bağlasalar daha nasıl korunabiliriz ki
Aile hekimimdeki ebeyle gecen haftalarda konuşmuştuk bu konuyu , o söylemişti bana
Yıllar önce tüplerin tamamen kesilmesi ile yapılıyormuş islem fakat dogu bölgesinde yaşayan ailelerin var olan 5 , 6 çocugu yazın sulama kanalında boğulduğu için ve annenin ve tüpleri kesilerek baglandigi için bir daha çocuk olmuyormus. Bunun önüne geçmek için artık kesilerek değil de katlanarak tüpler bağlanıyormus ve boyle oldugu icin de kacak durumu olabiliyormus
Benim kuzenimin en yakın arkadaşı da tüpleri bağlı iken hamile kaldı.hadi
Hadi ya çok tuhaf hemde baya yakininizdan biri bunu yaşadı yani biz eşimle hiç olanak vermiyordum ama bir şüphelendim ben diğer iki çocuğumu da rüyamda gördüm test yaptım hep çıktı ikisi de planlı değildi geçen gün de yine tüplerim bağlı olmasına rağmen hamile olduğumu gördüm ağlıyordum nasıl olur diye test yaptım silik çıktı sizin dediğiniz gibi bir kaç kişiden de böyle olabildiğini gördüm iyice şüpheye düştüm reglim de geçmedi aslında 2-3 gün var büyük bir tedirginlikle bekleyeceğimAile hekimimdeki ebeyle gecen haftalarda konuşmuştuk bu konuyu , o söylemişti bana
Yıllar önce tüplerin tamamen kesilmesi ile yapılıyormuş islem fakat dogu bölgesinde yaşayan ailelerin var olan 5 , 6 çocugu yazın sulama kanalında boğulduğu için ve annenin ve tüpleri kesilerek baglandigi için bir daha çocuk olmuyormus. Bunun önüne geçmek için artık kesilerek değil de katlanarak tüpler bağlanıyormus ve boyle oldugu icin de kacak durumu olabiliyormus
Benim kuzenimin en yakın arkadaşı da tüpleri bağlı iken hamile kaldı.
Valla ya benim durum kesinleşince ben size haber vereyim ama artık duyduklarımdan sonra sadece tüplerin bağlı olmasına bile güvenmemBende bağlatmayı düşünüyordum doğumda çok hikaye duydum bu şekilde ne ne yapacağız peki güvenemeyeceksek yaptırmanın ne manası kalır ki
Benim de yakın bi tanıdığım tüpleri bağlı olduğu halde 4.ye hamile kaldı ve gayet sağlıklı bir şekilde doğurdu. Güven olmuyor galiba. Benim de 3. süpriz olunca bağlatmayı düşünüyorum uzun zamandır doğumda. Ama ekstra korunmaya devam edicem galiba hiç bir garantisi yokValla ya benim durum kesinleşince ben size haber vereyim ama artık duyduklarımdan sonra sadece tüplerin bağlı olmasına bile güvenmem
İşin kötüsü çevremde bağlatıp kalan var bende kararımı paylaşınca arkadaşımdan öğrendim. O korku hiç bitmicekse gerek yok ki. Nasıl iş ya komple sevişmicez o zamanValla ya benim durum kesinleşince ben size haber vereyim ama artık duyduklarımdan sonra sadece tüplerin bağlı olmasına bile güvenmem
Herşeyi bağlatıp hala kalınca da vardır bi hikmeti diyip doğurmak gerekirBenim de yakın bi tanıdığım tüpleri bağlı olduğu halde 4.ye hamile kaldı ve gayet sağlıklı bir şekilde doğurdu. Güven olmuyor galiba. Benim de 3. süpriz olunca bağlatmayı düşünüyorum uzun zamandır doğumda. Ama ekstra korunmaya devam edicem galiba hiç bir garantisi yok
Annem de küçük kardeşimi tüpleri bağlı iken hamile kalıp doğurdu annem küçük kardeşim doğmadan önce 5 gebelik geçiriyor 5 de doğuyor ama 3 ü vefat ediyor 5. Doğumdan sonra tüplerini bağlatıyor sonra kardeşime hamile kalıyor.Bu arada buraya atınca fotoyu hiç belli olmadı ama gözle görülür bir silik çizgi var ama tüplerim de bağlı bu mümkün mü ya
4.ye hazır değilim. Allah bekleyene isteyene nasip etsin diye dua ediyorum. 3.ye bile hazir degildim ki düsünmüyorduk zaten. Nasip her şey gerçektenHerşeyi bağlatıp hala kalınca da vardır bi hikmeti diyip doğurmak gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?