Tüplerim bağlı olmasına rağmen hamile olabilir miyim?

Eski yöntemle evet yeni yöntemle hayır.

Tüp; tüpleri kesiyorlar sonra bağlıyorlar, kesinlikle bu yöntemle hamile kalamazsın.

4.ye hazır değilim. Allah bekleyene isteyene nasip etsin diye dua ediyorum. 3.ye bile hazir degildim ki düsünmüyorduk zaten. Nasip her şey gerçekten
Tüp bağlatma artı ek yöntemlerle götüreceğiz o zaman canım benimde ikinci bebeğim doğacak sağlık sorunlarım sebebiyle üçüncünün ihtimalini bile düşünmek istemiyorum nasip artık

Bende bağlatmayı düşünüyordum doğumda çok hikaye duydum bu şekilde ne ne yapacağız peki güvenemeyeceksek yaptırmanın ne manası kalır ki
Bende artık varsa da yoksa da ikinci bir korunma yöntemi daha bakarım hiç güvenim kalmadı

Valla bende galiba ikinci bir korunma yöntemi bakicam bu ay bir geçsin de

Ay bende eşime diyorum bu duyduklarımdan sonra yan yana bile oturamam artık seninle diye

Eski yöntemle evet yeni yöntemle hayır.

Tüp; tüpleri kesiyorlar sonra bağlıyorlar, kesinlikle bu yöntemle hamile kalamazsın.
Oda sakıncalı değil mi ya ne olur ne olmaz ona da cesaret edemem sanırım

Sok oluyorum duydukca nasıl olabilir ya ve çok kişinin tanık olduğu biseymis ilk kez burda duyuyorum.Evet canım beklicem adet günümü geçerse giderim artık kan vermeye

Oda sakıncalı değil mi ya ne olur ne olmaz ona da cesaret edemem sanırım
Bence yaptırılmaması gerekiyor.

17 ağustos 1999 depreminde çocuklarını, eşlerini kaybeden kadınlar doktorlara bu konuda yön verdi.

Kadınlar tekrar evlenip hayat kurmak istediklerinde çocuk için uğraştılar bu sefer tüpleri bağlı olduğu için… neler oldu neler.

Ben tek tüple 2 çocuk doğurdum mesela Allahtan 2 tüpüm kapalı değildi. 2 si kapalı olsaydı… tüp bebekle uğraşıp tek çocuğum olurdu.

Bence de öyle Allah korusun yani ama baglattim tekrar acilabiliyor diye ama kestirmek sıkıntı

Valla bende galiba ikinci bir korunma yöntemi bakicam bu ay bir geçsin de
Ben de ekstra korunucam yoksa güven olmayacak.
Sizinde mi tüpler bağlıyken oldu 3.
Yok benim tüpleeim bağlı değil. Kondom ile korunurken oldu 3. Ama artık hiç bişeye güvenim kalmadı. Hem bağlatıp hem tekrar korunmaya devam. Peki sizin sonuç ne ?

Ben de ekstra korunucam yoksa güven olmayacak.

Yok benim tüpleeim bağlı değil. Kondom ile korunurken oldu 3. Ama artık hiç bişeye güvenim kalmadı. Hem bağlatıp hem tekrar korunmaya devam. Peki sizin sonuç ne ?
Ay demekki yicem ekmeği varmış bebişimTekrar test yaptım sabah yine böyle hayalet çizgi gibi bişey var burdan gözüküyor mu bilmiyorum ama siz görüyor musunuz

Eklentiler

• IMG_20250824_095434_1.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 23
Ay demekki yicem ekmeği varmış bebişimTekrar test yaptım sabah yine böyle hayalet çizgi gibi bişey var burdan gözüküyor mu bilmiyorum ama siz görüyor musunuz
Belli belirsiz var sanki. Ama bu testlerde yanılma payı oluyor bazen. Peki gecikti mi günün ? Hayırlısı elbette nasipte varsa gelir

Ben de bu şekilde öğrendim. Kaset test yaptim ilk cok silik cikti hem de marka artımed idi. Dedim yoktur yalancı pozitif veriyor falan. Ertesi sabah erken gebelik yaptım basbayağı belirgin bi çizgi Hemen eşimi uyandırdım ona gösterdim girdiğimiz şok 3ay sürdü resmen. Bebek 3aylik oldu anca idrak ettik

Belli belirsiz var sanki. Ama bu testlerde yanılma payı oluyor bazen. Peki gecikti mi günün ? Hayırlısı elbette nasipte varsa gelir
Geçmedi canım 2-3 gün var onu bekliyorum benim tüplerim bağlı olduğu için dış gebelikten falanda korkuyorum

Benimde ilk kızım aşırı silik çıkmıştı kaset testte rüyamda hamile olduğumu görüp yaptım kan verdim 2 haftalikti daha öğrendiğimize

Bazen testler güvenilir olmuyor. Yalancı pozitif vermiş olabilir. Markası neydi ?
Kan tahlili ile ancak netleşir. Ama nedense bana test bozuk gibi geliyor
Test bozukda olabilir canım ama ikinci test yaptım başka marka o da bunun aynısı çıktı markalarını İnan hiç aklımda tutmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…