tüplerim kapalı doktor laproskopi dedi

Echomar da (şişli şubesinde) Cevat bayrak ve uzman ekibi tarafından hsg çektir. Ağrısız yöntem. Geçen salı orda çektirdim. Sol tüpüm tıkalıymış. Açtılar. Rahimde perde varmış. Ve T şeklindrymiş. Cumartesi de florence nightingale 'de ameliyat oldum.
Bnmki histeroskopiydi. Dilersen laparoskopini de bnm doktoruma yaptır. Hariika biri.
fiyat olarak uygunsa istanbula bile gelebilirim

fiyat olarak uygunsa istanbula bile gelebilirim
Cnm hsg rhim filmimi cevat bayrak çekti 550 liraydı. Histeroskopimdr 2700 dü. Bnm pek durumum da yoktu açıkcası. Burda bilenler bilir. Ameliyat günüm ertelendi falan para bulamadk. Snra Allah yardım etti yani

fts_dmr fts_dmr ay canım bnm. Çok sıkıntılı bi ameliyattı bnm şekli bozuktu. Tıkanıklığm vardı rahimdr perde vardı. Senin sadece laparoskopiyse daha uygun bile olabilir cnm

Cnm sadeCe tüpün açılcaksa salpinografi mi ne onunla açtılar bnm sol tüpüm. Echomarn numarasını al netten bulamazsan bndr veririm sana. Çok uyguna açıyolar dye biliyorum

Cnm sadeCe tüpün açılcaksa salpinografi mi ne onunla açtılar bnm sol tüpüm. Echomarn numarasını al netten bulamazsan bndr veririm sana. Çok uyguna açıyolar dye biliyorum
benim iki tüpümde tıkalı bi tlf la görüşeyim ALLAH razı olsun cnm senden içime su serptin resmen

benim iki tüpümde tıkalı bi tlf la görüşeyim ALLAH razı olsun cnm senden içime su serptin resmen
Allah senden de razı olsn cnm bnm. Bizler birbirimizi anlarız evlat yolunda mücadele ediyoruz :) gerçi senin oğlun varmış hamd ü senalar olsun. Rabbim bağşlasın inşallah :) inşallah kardeşleri de olacak Allahın izniyle. Özelden atyrm numarasını.

salpingografi yaptırlar mı sana onun fiyatı nedir bilgilendirirsen cok sevirim cnm
Gülüm bnm sol tüpüme yaptılar. Rahim filmimi çektikleri esnada ücretsiz açtılar. Zaten çok pahalı 550 lira. O fiyatn içindeydi. Dışarda başka byerde çektirip tıkalı çıkanlara da uygun bi fiyatta yapıylardı eğer yanlşm yoksa cnm

bugün aradım bilgi aldım cnm raporumu ve film görüntümü mail olarak yollamamı istediler doktor bakıp bana geri dönüş yapacaklar 550 tl dedi bana da laparoskopi yapmıyoruz dedi eğer olumlu bi cvp verirlerse istabula gelicem inş

bugün aradım bilgi aldım cnm raporumu ve film görüntümü mail olarak yollamamı istediler doktor bakıp bana geri dönüş yapacaklar 550 tl dedi bana da laparoskopi yapmıyoruz dedi eğer olumlu bi cvp verirlerse istabula gelicem inş
başka bir yerde tekrarlasanız mı acaba filmi? internette aşırı kasınca acık olanlar bile kapalı cıkabiliyormuş diye yazıyor

başka bir yerde tekrarlasanız mı acaba filmi? internette aşırı kasınca acık olanlar bile kapalı cıkabiliyormuş diye yazıyor
evet cnm bende tekrar cekilmeyi düşünüyorum cevat bayrak echomar oraya hsg görüntü ve raporumu yolladım cvp bekliyorum tekrar cekelim açılır derse hemen ist gelicem

evet cnm bende tekrar cekilmeyi düşünüyorum cevat bayrak echomar oraya hsg görüntü ve raporumu yolladım cvp bekliyorum tekrar cekelim açılır derse hemen ist gelicem
echomarı baya övüyolar orası olabilir bende dün başka bir yerde çektirdim orası da gayet iyiydi 2 bayan yardımcı oluyor birisi doktor zaten.
ve sürekli konusuyorlar yaptıkları her adımı anlatarak yavas yvas sakinleştirip olmazsa orayı da öneririm size

echomarı baya övüyolar orası olabilir bende dün başka bir yerde çektirdim orası da gayet iyiydi 2 bayan yardımcı oluyor birisi doktor zaten.
ve sürekli konusuyorlar yaptıkları her adımı anlatarak yavas yvas sakinleştirip olmazsa orayı da öneririm size
inş cnm bende gelip tuplerim açılınca yaşadıklarımı yazıcam size ameliyatsız açılabiliyorsa direk tercihim echoma olur

cnm bugün echomardan aradılar cevat bey ile görüştüm tüplerimin açılabileceğini söyledi .eğer açılmazsa sizden ücret talep etmicem dedi

cnm bugün echomardan aradılar cevat bey ile görüştüm tüplerimin açılabileceğini söyledi .eğer açılmazsa sizden ücret talep etmicem dedi
Cok iyi ozaman hadi hayırlısıyla yaa ne zaman çekilcek

Ayy cnm benmde durum seninle aynı rahimden itibaren kapalı laparoskopi oldum acılmadı rahim filmide yeni cektirdim yine kapalı acaba beniöde acılırmı tecrübeni yaz lütfen

Canım iyi bir doktora denk geldikten sonra laparoskopiden korkma. 4 nisanda ameliyat oldum ben

Ayy cnm benmde durum seninle aynı rahimden itibaren kapalı laparoskopi oldum acılmadı rahim filmide yeni cektirdim yine kapalı acaba beniöde acılırmı tecrübeni yaz lütfen
mrb cnm kaç yaşındasın hiç cocuğun var mı bende burda bir arkadaş tavsiyesi ile echomara gitmeyi düşünüyorum onun açılmış inş benim de açılır

Back
X