moral olmandan ötürü çok teşekkür ederim ki hatta duygulandırdında :) ama dediğin gibi bizde doktorlarla bir kaç kez uğraştık ancak tekrar dediğin gibi eşimede baktırdık ve sperm testi yaptırdık herşey normal. yanlızca benim 2 tüpümde tıkalı. bu arada tavsiye edeceğin dr hangisidir. ve bu KOCAKARI ilacı nedir ??? :):):) sanada çok çok geçmiş olsun.....
uzme kendini hemen tuplerin ameliyatla acilabildigini cok okudum. haklisin biranda soka girdin ama yillarca anlamadan bebek deneyip daha da uzulebilirdin, simdi iyi yani derdini biliyorsun. ayrica tup bebek yaptirmak konusuna da hic soguk bakma, saglikli embriyolar secilerek sansin daha fazla oluyor. simdi sooylediklerimiz seni teselli etmeyebilir ama dusundukce daha makul bakacaksin konuya. herseyin basi saglik ve morel yeterki derdinin dermani olsun, rahim sekil bozuklugun ciksaydi inan cozumu yok bile olabilirdi. birkac doktor ve yerle tuplerinin acilma konusunu gorusmeden lutfen karamsar olma. bak 10 haftalik hamileyken bebegimi kaybettim tuplerim de acik ama neye yarar simdilik!! lutfen Allah beterinden korusun diye bakmaya calis.
önemli değil :))) dedim ya bende arkadaş çok malzeme bol...ha bi de çenem düşük yani istediğin zaman istediğin kadar farklı örnek verebilirim :)))
sana dr tavsiye edemem çünkü ben gitmiyorum dr eşim gidiyor yani alanlar farklı.ama ankarada elif hanım diye biri var.sanırım lokman hekim de.kadından randevu alınca 2-3 ay sonraya veriyorlar özel olmasına rağmen..bizimkiler hep ona gidiyor...istersen tam öğrenebilirim.ama sanırım senin bi profa görünmen gerek.
gelelim kocakarı meselesine...o evde uygulanan bi şey değil.karadenizde bi yerde bi kadına gitti arkadaş.rahmine bitkisel bi ilaç yerleştirdi.ertesi gün iltihap aktı arkadaştan sonra adetinin bilmem kaçıncı günü haşlanmış balkabağının üstüne oturdu :))) veee o ay hamile sanırım 5 sene sonra filan...inanılmayacak gibi ama inanın hepsi gerçek.o kadar çok kişi soruyor ki o kadını. arkadaşım son olarak tur düzenlemeyi düşünüyordu :)))
yalnız haşlanmış balkabağının üstüne oturmak en eğlenceli kısım düşünsene :)))
sakın evde uygulayım deme :)))
bu arada yukarda bi arkadaş tüp bebek olabilmesi bile güzel demiş şükret demiş.valla o kadar haklı ki: benim bi arkadaşın eşinin spermi 0.hiç yok tüp bebek merkezinde eşini ameliyat eediyorlar sperm yapan hücreyi bulup ona sperm yaptırıyorlar sonuçta 1 sperm elde edip tam onu yerleştirecekken o spermde ölüyor...ve kaçıncı denemeleri.olmuyo işte ve arkadaşım evlenmeden biliyomuş yine de evlenmiş (ne aşk ama).o bana hep şaslı olduğumu söylüyor en azından sizde sperm var diyor...
yani neymiş: beterin beteri varmış...tüp bebek olma ihtiamli bile güzelmiş....
iyi geceler:))))
ışıklı kamera dedikleri sanırım laparoskopi ameliyatı.evet bu ameliyatla tüpler açılıyor.istersen biraz hastane araştır.hemen yaptırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?