• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüplerim Tıkalıymış

unutmamışsın :))))
bu arada geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda kucağına bebiş nasip etsin.
benden de sana müjde HAMİLEYİM...5 haftalık henüz.çok minik mercimek kadar...
şimdi tek duam RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN.ameliyatımızın 8. ayında hamiş oldum.o kadar farklı bir duygu ki insan sevinmeye bile korkuyor bir şey olacak diye....Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin.AMİNNN

şimdi tek duam RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN.ameliyatımızın 8. ayında hamiş oldum.o kadar farklı bir duygu ki insan sevinmeye bile korkuyor bir şey olacak diye....Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin.AMİNNN

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 ya bana nasıl bir moral oldun anlatamam kaydirigubbakcemile5 bende şuan 8. ayımdayım...artık olumsuz düşünmeye başlamıştım..çünkü ilk 6 ay hamile kalma olasılığı yüksekmiş..olmayınca çok korkmuştum..yani bende hala olabilirim demi kaydirigubbakcemile3
Allahım bebişini sana bağışlasın, tebrik ederim canım :nazar:a.s.

ayhu tüplerin nerden kapalı idi, bide neden tıkanmış bilgi verdilermi ?

ben girince siz cıkıyorsunuz sız gırnce ben cıkıyorum sanırım kaydirigubbakcemile3

hmm, geçmiş olsun cnm.. adaçayı yağını kullanıyormusun? ben onu yaklaşık bir hafta kullandım, belki faydası olur diye..sonra bıraktım..cmts lokman hekime gittim belki faydası dokunur diye, şimdi onun verdiği bitkileri kaynatıp içiyorum..bakalım nasip inş.gelir bu vesile ile bebeğim..

sopan suyu falan içtin mi hiç?

yagı kullanıyorum sogan suyunu denemedım hiç iyi mi geliyor sütle maydanoz buharında oturuyorum

hmm, geçmiş olsun cnm.. adaçayı yağını kullanıyormusun? ben onu yaklaşık bir hafta kullandım, belki faydası olur diye..sonra bıraktım..cmts lokman hekime gittim belki faydası dokunur diye, şimdi onun verdiği bitkileri kaynatıp içiyorum..bakalım nasip inş.gelir bu vesile ile bebeğim..

sopan suyu falan içtin mi hiç?

içtigin bitkiler neler acaba soyleyebilirmisin

:emir_bebek:AYHUCUM HAMİLE KALMANA ÇOK SEVİNDİM ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN hiç korkma doyasıya sevin kendini yorma sakın üşütme AKLIMDAYKEN YAZIYIM BEBĞİNİ İŞALLAH KOLLARINA ALIP EMZİRDİĞİNDE UNUTMA NANE HİÇ YEME SÜTÜ AZALTIYORMUŞŞŞ BATIRIK YİYECEKSİN BULGUR SALÇA CEVİZ SALATALIK KARIŞIMI YEEEE ÇOK UZUN ZAMAN VAR DOĞUMA AMA ŞİMDİDEN TEDBİRİNİ AL CANIM BENİM İNAN ÇOK SEVİNDİMMMMM

canım tüplerim iltihaplıymış sol tarafı açdı sağ tüpü açarken parçaladı sonrada yakdı BUNLARI DETAYLI NERDEN BİLİYORUM AMELİYAT CD SİNİ VERDİ 6ay içinde bebiş oldu oldu yoksa tekrar tıkanırmış ANLIYACAĞIN LAVOBA GİBİ yanlız bu pörçözle açılamıyor BAKALIM ŞİMDİ AMELİYAT YARALARIM DİKİŞLERİM 10 GÜN OLDU İYİLEŞMEDİ REGL DÖNEMİMDEN SONRA DOKTORLA GÖRÜŞÜCEM ALLAHA EMANET OL BEBİŞE ÇOK İYİ BAK ATLAYIP ZIPLAMA SAKINNNNN

:emir_bebek:AYHUCUM HAMİLE KALMANA ÇOK SEVİNDİM ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN hiç korkma doyasıya sevin kendini yorma sakın üşütme AKLIMDAYKEN YAZIYIM BEBĞİNİ İŞALLAH KOLLARINA ALIP EMZİRDİĞİNDE UNUTMA NANE HİÇ YEME SÜTÜ AZALTIYORMUŞŞŞ BATIRIK YİYECEKSİN BULGUR SALÇA CEVİZ SALATALIK KARIŞIMI YEEEE ÇOK UZUN ZAMAN VAR DOĞUMA AMA ŞİMDİDEN TEDBİRİNİ AL CANIM BENİM İNAN ÇOK SEVİNDİMMMMM

ay çok teşekkür ederim.ya aklıma batırık geldi.seneler oldu yemeyeli canım çok istedi karadenizde kimse de bilmez şimdi :((( karamana sırf batırık için tekrar gidecem valla...ah ah ah

canım tüplerim iltihaplıymış sol tarafı açdı sağ tüpü açarken parçaladı sonrada yakdı BUNLARI DETAYLI NERDEN BİLİYORUM AMELİYAT CD SİNİ VERDİ 6ay içinde bebiş oldu oldu yoksa tekrar tıkanırmış ANLIYACAĞIN LAVOBA GİBİ yanlız bu pörçözle açılamıyor BAKALIM ŞİMDİ AMELİYAT YARALARIM DİKİŞLERİM 10 GÜN OLDU İYİLEŞMEDİ REGL DÖNEMİMDEN SONRA DOKTORLA GÖRÜŞÜCEM ALLAHA EMANET OL BEBİŞE ÇOK İYİ BAK ATLAYIP ZIPLAMA SAKINNNNN

ay çok güldüm lavoba benzetmesine :roflol: :roflol:
kız bizim kadın milleti manyaktır okurlar bunu rahimlerinden içeri lavoba açıcı dökerler bak benim aklıma geldi hemen olur mu ki????CADIARZU

ay çok güldüm lavoba benzetmesine :roflol: :roflol:
kız bizim kadın milleti manyaktır okurlar bunu rahimlerinden içeri lavoba açıcı dökerler bak benim aklıma geldi hemen olur mu ki????CADIARZU

HAKLISIN CANIM AMAN AMAN LAVOBA AÇICI KULLANMASINLAR YAAA DAHA DİKİŞLERİM ÜZERİMDE HOCA NASIL DİKDİYSE MONTELEDİ HERALDE ÖMÜRLÜK VALLA GÖBEKDE 3 YERDE DİKİŞ REGLDE OLDUK BAKALIM NE DİYECEK HOCA NE ZAMAN İSTERSE OOO ZAMAN Şeniz WAALA ŞİMDİ NELER YAPICAM BİLMİYORUMMM BATIRIK MERSİN YÖRESİNİN BİLDİĞİM KADARIYLA AMA İSTEDİKDEN SONRA HER YERDE YAPILACAK KOLAY VE LEZZEETLİ BİR YİYECEK KARADENİZDESİN HERALDE DİKKAT ET SOĞUK YAĞIŞLI HERALDE ORALAR BAAY CANIM ALLAHA EMENET OLLL hihoyyyt

Back
X