Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaslar benim birturlu hamilelik olmuyor enson tupler tikali olabilir dendi.Ama ben tuplerimi acmak icin alternatif yontem istiyorum bilen var mi lutfen.yardim edin
Neden sadece bir olasılık üzerinden hareket ediyorsun ki? Emin olmak için bir rahim filmi çektir, eğer tıkanıklık çok yoğun değilse film çekerken verilen sıvı bile açılmasını sağlıyormuş. Belki de bir sorun yoktur
2-3 sene evvel, burda bir hanım anlatıyordu. tüpleri tıkalıydı ve film çektirdikten sonra açıldığını farketmişlerdi.
sanırım bi sıvı verilmişti film çekiminden evvel. o sıvı açmış falan diye anlatıyordu.
şimdi o aklıma geldi.
i. saraçoğlu sitesinde yazmış canım.önce soğan kürü sonra brokoli demiş.bende sayfa açtım yapan varmı bu konuda bilgisi olan varmı diye.bakalım cevap verecek olan çıkacakmı.inşallah deneyen vardır canım.
i. saraçoğlu sitesinde yazmış canım.önce soğan kürü sonra brokoli demiş.bende sayfa açtım yapan varmı bu konuda bilgisi olan varmı diye.bakalım cevap verecek olan çıkacakmı.inşallah deneyen vardır canım.
tupleri acmak icin reglin 5. gununden itibaren 5 gece maydanoz sut karabiber kaynatip uzerinde buharina oturmak gerekiyomus ddiye bi topik var alternatif tip yani bu bolumde ona baktiniz mi????