TÜPLERİMİ ALDIRACAĞIM ÖNCESİNDE EMBİRYO DONDURMALI MIYIM?

kucukkadiin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2025
43
8
1
26
KIZLAR İKİ TÜPÜM TIKALI VE SIVI BİRİKİMİ ÇIKTI. ZEYNEP KAMİLDE DOKTORUM ÖNCE TÜP ALMAYI TAVSİYE ETTİ AMA TÜPLER ŞİŞ VE YUMURTAYA YAKIN OLABİLECEĞİNDEN AMELİYAT ESNASINDA YUMURTA REZERVİNİN ZARAR GÖRME İHTİMALİ OLABİLYORMUŞ. AMH DEĞERİM 1.6 AMA 26 YAŞ İÇİN BİRAZ DÜŞÜKMÜŞ. AMELİYATTAN SONRA DAHA DÜŞER Mİ ACABA DİYE DÜŞÜNÜYORUM. YANİ DOKTORUN TÜPLERİ ÖNCE ALMAK İSTEMESİ PROSÖDÜRDEN DOLAYI MI BİLEMİYORUM. AYIN DURUMU YAŞAYANLAR VARSA LÜTFEN YAZAR MISINIZ

Bende aynı ameliyatı bekliyorum ama tüplerle yumurta rezervi niye düşsün. Benim kistlerim var yumurtaya yapışık onlar alınırken düşecek tüpleri de alacaklar düşmez yani merak etme

Bende aynı ameliyatı bekliyorum ama tüplerle yumurta rezervi niye düşsün. Benim kistlerim var yumurtaya yapışık onlar alınırken düşecek tüpleri de alacaklar düşmez yani merak etme
TÜPLER DÜŞÜRMÜYOR AMELİYAT ESNASINDA TÜPLER YUMURTAYA YAKIN VE ŞİŞLİK OLDUĞUNDA DAHA DA YAKINLAŞIYOR BÖYLE AMELİYATLARDA KİST VS YUMURTA REZERVİNİ DÜŞÜRME OLASILIĞI VAR

Merhaba. Aynı konudan tüplerim alındı. Ama benim doktorum ameliyatta her şey olabilir, yumurtalıklar zarar görebilir o esnada hiçbir şeyin garantisi yok dedi. Öncesinde yumurta toplama işlemi yapıldı ve embriyolar oluşturuldu donduruldu. Sonra ameliyat oldum. Bu da doktorumun önerisiyle bütün riskleri anlatarak karar verdiğimiz bir şeydi

Bana bu riskten hiç bahsedilmedi araştırırken denk geldim. Tekrar gittiğimde dediğim gibi asistanla görüştüm o da böyle uygun görülmüş dedi. Yani devlet hastanesi olduğu için prosedür mü bu şekilde işlediği için böyle söylüyorlar bilmiyorum kafam çok karıştı açıkçası. Ve hastane bana 24 üne ameliyat günü verildi

Ben tedavimi Şişli memorialde gördüm. Ameliyatımı çam sakura da yaptırdım. İki hastane de bana aynı şeyi önerdi. Devlet hastanesi olduğu için değil, doktorun yönlendirmesi nedeniyle öyle olduğunu düşünüyorum

Evet ben önce yumurta toplattım. Embriyolarımızı dondurduktan sonra her iki tüpüm laparoskopik ameliyatla çıkarıldı. Kesinlikle ameliyat öncesi embriyo dondurun. Belki ilk seferde embriyonuz olmayacak bilemezsiniz, ameliyatta zarar görme ihtimali varsa ve doktorunuz öyle önerdiyse kesinlikle öyle yapın.

doktorum direk tüp ameliyatı planladı

Aynı şeyi ben de yaşadım. Benim doktorum önce yumurta toplamamı sonra ameliyat olmamı tavsiye etti. Yumurta rezervinin etkilenmesi ihtimali olduğu için.

Sadece tüpler mi alındı bir de amh değeriniz düşük müydü
Amh değerim 3,96 ydı. Evet sadece tüpler alındı. Hidrosalpenks vardı iki tüpte de. 2021 Temmuz ayında yumurtalar toplanıp oluşan embriyolar donduruldu. Ağustos ayında tüpler alındı, kasım ayında embriyo transferi yapıldı.

değeriniz çok iyimiş. bende tüp ameliyatımı özelde olmak istemiyorum tüp bebeği en azından orda denerim maddi olarak daha uygun oluyor. ama tanıdığım bir tüp bebek uzmanıyla da görüştüm. tüp ameliyatında tüplere dokunmuyoruz şart değil öncesinde embiryo dondurmak bir şey olmaz dedi

Ben de tüp ameliyatını devlet hastanesinde oldum. Arkadaşım yaptı ameliyatımı. Şişli memorialde de tüp bebek tedavisi gördüm. Ama ilk önce embriyoları dondurup sonra ameliyat olmak daha sağlıklı

Ben de tüp ameliyatını devlet hastanesinde oldum. Arkadaşım yaptı ameliyatımı. Şişli memorialde de tüp bebek tedavisi gördüm. Ama ilk önce embriyoları dondurup sonra ameliyat olmak daha sağlıklı
yani ben özellikle sordum ama bu şekilde bir problem olmaz denildi. 24 ünde ameliyatım yapılacak benimde içime çok sinmiyor ama özelde yaptıramayacağım için şuan mecburum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…