Merhabalar ben ve eşim de 1,5 yıldır 2. çocuk için hevesle bekliyorduk ama bir sonuc alamayınca doktora gıttım kan testlerı yaptırdım ve yumurtlamam dusuk cıktı dr tarlusal verdı sonrasında adetın bıtımınden sonra dun hgs cektırdım ve sol tupum tamamen tıkalı sağ tupum bıraz acık dr %10 şansın var dedı cok uzuldum hıc beklemıyordum ve bana dr bır ılac falan da vermedı 5-6 ay bekle bakalım hgs den sonra hamıle kalan olabılıyor dedı benım durumumda olupta hamiş olan varsa yazabılır mı ne yapmam lazım cok uzgunum
Nasıl yaptın visk bugusunu,kaç kere yaptın,süt bügusunun icinemi attin,visk i yoksa ayrımı yaptin,anlatırsam seviniriz.slm kızlar böyle şeylere inanmazdım, etkisi var mı yok mu bilmem ama mayısta maydonoz-süt buharı ve viks yapıp hamile kaldım..belki faydası olur diye yazıyorum..
adetin 5. 6. ve 7. günü yarım litre süt, yarım litre su içine bir bağ maydonozun yapraklarını koparıp attım, 2 çaykaşığı viksle azıcık karabiber koyup karışıtrıp kaynattım..yapraklar pörsüyünce altımı çıkarıp belime çarşaf sarıp hafifçe üstüne çöktüm..buhar bitince tekrar kaynattım toplam 3 defa yaptım bir günde..her gün yeni taze süt ve maydonozla yapıyordum ben..üşütmeyeceksin ama o birkaç gün..
Tam olarak nasil uyguladin yazabilir misin ? Ve ne zaman ?slm kızlar böyle şeylere inanmazdım, etkisi var mı yok mu bilmem ama mayısta maydonoz-süt buharı ve viks yapıp hamile kaldım..belki faydası olur diye yazıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?