Tüplerin tıkalı olması ile ilgili bitkisel kür yapanlar

Tam olarak nasil uyguladin yazabilir misin ? Ve ne zaman ?

yukarıda yazdığım karışıma adetin 5.6. ve 7. günlerinde dizlerin üzerinde çöker biçimde buharı altına denk gelecek şekilde çöküyorsun..ama karışıma temas edilmiyor..ama tüpleri tıkalı olanlar için öncelikle ameliyatı tavsiye ediyorum eğer benim gibi açılmazsa öyle başvurun bitkisel tedavilere..

yukarıda yazdığım karışıma adetin 5.6. ve 7. günlerinde dizlerin üzerinde çöker biçimde buharı altına denk gelecek şekilde çöküyorsun..ama karışıma temas edilmiyor..ama tüpleri tıkalı olanlar için öncelikle ameliyatı tavsiye ediyorum eğer benim gibi açılmazsa öyle başvurun bitkisel tedavilere..
Benim Hsg daha Persembe gunu cekilecek, hicbi sey cikmayabilir de. Yine de yapsam zarari olur mu ki ?

Benim Hsg daha Persembe gunu cekilecek, hicbi sey cikmayabilir de. Yine de yapsam zarari olur mu ki ?
Faydası olur,zararı olmaz,sen bilirsin tabi,inşallah açık çıkar tüplerin,acele etme istersen, sonucuna gore yaparsın. Şimdiden geçmiş olsun.

sol taraf kapalı sağ taraf %10 şansın var dedi
Süt- maydanoz buharına otur. saraçoğlunun brokoli kürünü dene ve acı elma yağı yap canım. Acı elma yağı biraz farklı bir uygulama olduğu için iyice araştır da yap canım olur mu? Tüm iltihabı söküyor diyorlar. Ben adetimin bitmesini bekliyorum. Bir gece deneyip tahriş olmazsam 1 hafta yapacağım inşallah. Ben bu ay süt- maydanoz buharına oturdum. Adet görene kadar yoğun akıntım oldu yumurta akı kıvamında. Soğan kürü de yapmıştım tabi

Back
X