• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüplerini aldırıp tüp bebek yaptıranlar lütfen bana umut olun..

Cereninci90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2016
124
44
28
35
Merhaba arkadaşlar hidrosalpenks sebebiyle tüplerini aldırıp tüp bebekle bebek sahibi olanlar yada yaptıracaklar gelin birbirimize umut olalım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :))

Merhaba. Ben de aynı durumdan tüplerimi aldırdım. Tüplerimi aldırmadan 2 aldırdıktan sonraysa 1 denemem oldu.

Benımde tuplerım alındı ıkı deneme yapıldı ıkısıde tutmuştu bı kanamadan dolayı duşuk yasadım ama tüple alakası yok kanamanın sebebsız sımdı 3 . Denemem bu da tuttu ınş bunu kucağıma almak Nasıp olur yanı sıkıntı yapma doktorların bebegın tutunması ıcın anne adaylarına sağlam olan tüpleri bıle almayı teklıf etikleri bılıyorum

Insallah Allahın izniyle kucağına alcaksın canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)
Çok tedirginim operasyondan önce amh testi yaptırmadım bu durumu öğrenince direk ameliyatımı olmak istedim ..ameliyattan sonra hemen amh testi yaptırdım 5,5 cıkmıstı bu arada ameliyatımı mart ayında olmustum ..bu ay testi yaptırdığımda 4 çıktı sizce nasıl bi değer? Birde nerere yaptırdınız tüp bebeği ? Teşekkür ederim :)

selam arkadasim disgebelik yasadim sag tupum alindi sol tupum hicbir sekilde izlenmiyormus malesef iki kere tup bebek yaptirdim ilki tutu ama malesef dustu ama bende kan pihtilasmasi cikti
ikincide tutu suanda 5 haftalik hamileyim umarim saglikli bi sekilde ilerler sende korkma hersey guzel olacak

Insallah Allahın izniyle kucağına alcaksın canım teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)
Çok tedirginim operasyondan önce amh testi yaptırmadım bu durumu öğrenince direk ameliyatımı olmak istedim ..ameliyattan sonra hemen amh testi yaptırdım 5,5 cıkmıstı bu arada ameliyatımı mart ayında olmustum ..bu ay testi yaptırdığımda 4 çıktı sizce nasıl bi değer? Birde nerere yaptırdınız tüp bebeği ? Teşekkür ederim :)
Goztepe medıcal park Nur dokuzeylul doktorum cok sevecen detaylıca anlatır bılgılendırmesı güzel memnunum

selam arkadasim disgebelik yasadim sag tupum alindi sol tupum hicbir sekilde izlenmiyormus malesef iki kere tup bebek yaptirdim ilki tutu ama malesef dustu ama bende kan pihtilasmasi cikti
ikincide tutu suanda 5 haftalik hamileyim umarim saglikli bi sekilde ilerler sende korkma hersey guzel olacak
İnşallah kucağınada alcaksın canım maşallah diyelim Rabbim nazarlardan korusun :))

Benımde tuplerım alındı ıkı deneme yapıldı ıkısıde tutmuştu bı kanamadan dolayı duşuk yasadım ama tüple alakası yok kanamanın sebebsız sımdı 3 . Denemem bu da tuttu ınş bunu kucağıma almak Nasıp olur yanı sıkıntı yapma doktorların bebegın tutunması ıcın anne adaylarına sağlam olan tüpleri bıle almayı teklıf etikleri bılıyorum[/QUOTE
Goztepe medıcal park Nur dokuzeylul doktorum cok sevecen detaylıca anlatır bılgılendırmesı güzel memnunum
canım merhabaşar uzun zaman oldu inşallah iyisindir :)) bir de sana bi sorum olcaktı ameliyattan sonra amh değerin düştü mü?

Back
X