- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
ben tavsiye etmem,fiyatlar çok pahalı,gitti gidiyor en uygunu ordan ürünlerime bakabilirsiniz samel88,yakın zamanda dükkan açacağım,oraya beklerim
ürünlerin fiyatları katalog fiyatının hemen hemen yarısı...
diğer ürünlerime de bakabilrsiniz
hayır bence pahalı değil. zaten katalog fiyatları. üstüne %5 daha da indirimli. kargo ücretini de 80 tl den sonra almıyorlar. Her hafta e-mail ile indirimleri gönderiyorlar. şu bi gerçek ki kimse kimsenin kara kaşına gözüne mantıksız indirimler yapmaz. gitti gidiyorda gördüğünüz ürünlerin garantisi ve tupperware imalatı olduğunu anlamanız mümkün değil.
ya arkadaşlar benimde dikkatimi çekti.gg da ürünler gerçekten çok ucuz.aranızda burdan alışveriş yapan varmı.yada gerçekten orjinal ürünler mi. orjinalse nasıl bu kadar ucuz açıklamasını yaparmısınız.
yoğurtçudan hiç memnun kalmadım o kadar malzemem zamanım boşa gidiyor(
arkadaşım bende e-mail almak istiyorum ne yapmam lazım canıma.s.hayır bence pahalı değil. zaten katalog fiyatları. üstüne %5 daha da indirimli. kargo ücretini de 80 tl den sonra almıyorlar. Her hafta e-mail ile indirimleri gönderiyorlar. şu bi gerçek ki kimse kimsenin kara kaşına gözüne mantıksız indirimler yapmaz. gitti gidiyorda gördüğünüz ürünlerin garantisi ve tupperware imalatı olduğunu anlamanız mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?