Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çeyizime düşünüyorum fakat çok pahalılar. Çok fazla almadan sadece gerekli olanları alsam yeterli gibi. Hangilerini alayım kızlar, kesin bulunması gereken:97:
canım soğan doğrama aletini al mutlaka küçük ama inanılmaz faydasını göreceksin. birde şeker kaplar olarak satılan renkli saklama kapları var muhteşem şeyler ben çok memnunum. çeyizime almıştım ve şuanda 1 senedir kullanıyorum
Bende çeyizime düşünüyorum fakat çok pahalılar. Çok fazla almadan sadece gerekli olanları alsam yeterli gibi. Hangilerini alayım kızlar, kesin bulunması gereken:97:
canım soğan doğrama aletini al mutlaka küçük ama inanılmaz faydasını göreceksin. birde şeker kaplar olarak satılan renkli saklama kapları var muhteşem şeyler ben çok memnunum. çeyizime almıştım ve şuanda 1 senedir kullanıyorum
bence vıt zıt plastikleri doldurma evine biraz pahalı ama tupperwerin herşeyini tavsiye ederim . Yavaş yavaş al ama tupper al. Arkadaşlar yazmış zaten öncelikli olanları.
bende yeni aldım soğan doğrayıcıdan sipariş verdi ama henüz gelmedi çok beğendim görünüşünü hem bu ay indirim katoloğunda...bakalım memnun kalcam mı ?![]()
merhabalar
elimde tupperın cam bezi var ama hiiiiç memnun kalmadım, güya kurulamaya gerek yok bu bezle ama hep leke bırakıyor camlarda, aynada ve indirimdeyken aldığım için elimde 4 tane var bu bezden, bunların iadesi oluyor mu, bana yardımcı olursanız sevinirim, bu kadar berbat bi bez görmedim şimdiye kadar, bi arkadaşımda 3 tanesini 20 liraya aldığı cam bezi camı pırıl yaparken benimki su lekeleri bırakıyor camda
ılık suda beklettim olmadı
sıcak suda beklettim bezi yine olmadı
bez zaten yumuşamıyor, sıkarken ellerim acıyo resmen, ne lanet bişeymiş yaa
kendimi resmen kandırılmış hissediyorum![]()
Teşekkür ederim canım, merak ettim şu soğan doğrama aletini.Baktım netten göremedim, nasıl bişey rondo gibimi?
Bu arada verdiğin bilgiler için teşekkürler. En yakın fırsatta alacağım![]()
mini şef adı küçük kase kadar bişiy. elektrikli değil elinle çeviriyorsun. tupperware mini şef yazarsan bulursun canım :)
Gördüm canım, teşekkürlerbu ürünleri peşin alabiliyormuşuz galiba, kredi kartına taksit olayı olmuyormuş değilmi:26: