tupperware

Bu ürünleri satan bir yerle görüştüm,ordaki bayan bana üye olun, ürünleri %20 indirimli alın, karlı çıkın dedi. Hani ben çevreye satış yapmak gibi bir fikrim yok, yani bir ev toplantısı yada eşe dosta satma gibi düşünceye sahip değilim. Benim amacım sadece ihtiyacım olan ürünleri almak. İlk başta 250 TL tutarındaki çanta yollanacak felan denildi, ürünlerin sadece işime yarayanı alsam, bu üyelik benim başıma bir sorun olurmu?
Bilgilendirebilirmisiniz beni acaba..:26:

canım bildiğim kadarıyla çantadaki ürünler sabit. işine yarayanlarla yaramayanları değiştirme imkanın olacağını sanmıyorum. ama üye olduğunda çok daha uygun fiyata alacaksın ben hemen hemen bütün ürünlerini aldığım için artık üyeliğe gerek duymadım. bence üye ol derim senin avantajın olur tek ürün fiyatına iki ürün alırsın promosyonlarıda olur :)

canım bildiğim kadarıyla çantadaki ürünler sabit. işine yarayanlarla yaramayanları değiştirme imkanın olacağını sanmıyorum. ama üye olduğunda çok daha uygun fiyata alacaksın ben hemen hemen bütün ürünlerini aldığım için artık üyeliğe gerek duymadım. bence üye ol derim senin avantajın olur tek ürün fiyatına iki ürün alırsın promosyonlarıda olur :)

Çantadaki ürünleri almak zorunluluğum mu oluyor o zaman, üye olunca:26:
Zaten pahalı ürünler, ben peynir için, birde bir kaç yemek artanını koymak için düşünüyorum yanına belki sebze, meyve için bir kaç parça daha. Ne yapayım ne dersiniz?:44:

Çantadaki ürünleri almak zorunluluğum mu oluyor o zaman, üye olunca:26:
Zaten pahalı ürünler, ben peynir için, birde bir kaç yemek artanını koymak için düşünüyorum yanına belki sebze, meyve için bir kaç parça daha. Ne yapayım ne dersiniz?:44:

çantadaki ürünleri bir araştır istersen canım. belki içindekilerin hepsi senin istediğin ürünlerdendir. üyelikle ilgili seni bilgilendirirler zaten aradığında.

çeyizime birsürü tupperware aldık çok pahalı gerçekten ama anneme engel olamıyorum:))bi bıçak 120 tl olurmu ya oda indirimli hali..hele yengem seri kurdu evde herşeyi tupper inş.verdiğim paralara değer pişman olmam ilerde

mini şef al canım yengem rondosu için çok iyi diyo ama elektriklilerle aynı para sonuçta elektriklinin yerini tutmaz mini şef çok kullanışlı al bence bende alıcam

mini şef al canım yengem rondosu için çok iyi diyo ama elektriklilerle aynı para sonuçta elektriklinin yerini tutmaz mini şef çok kullanışlı al bence bende alıcam

Öylemi diyorsun canım, ben netten alacağım ikiside hemen hemen aynı fiyata çünkü. O yüzden rondomu alsam diye düşündüm:44:

Öylemi diyorsun canım, ben netten alacağım ikiside hemen hemen aynı fiyata çünkü. O yüzden rondomu alsam diye düşündüm:44:

canım benim mini şefte çok merağım var çok kullanışlı geliyo cevizini kır doğanını doğra domates vs. robotunyeri ayrı yengemde hepsinin serisi var tam tupperware delisi :1:

Back
X