• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüpüm tıkalı....

sayın dr um benımde sıze sorum olacaktır umarım yanıtlarsınız normal yollarla 3 gebelıgım sonrasında 3 tane saglık lı erkek ewlat sahıbıyım son sectıo amelıyatımda tuplerımı baglattım tup lıgasyonu oldum sımdı yenıden anne olmak ıstıyorum ızlemem gereken yol nedırrr yardımcı olurmusunuz

merhabalar en kolay yolu tup bebek denemeniz tekrar tuplerinizi actirmaniz uzmanlik isteyen fakat ayni zamanda garantisi olmayan bir yol sevgiler

merhabalar en kolay yolu tup bebek denemeniz tekrar tuplerinizi actirmaniz uzmanlik isteyen fakat ayni zamanda garantisi olmayan bir yol sevgiler

hocam tesk ederım ben suan hatay ıskenderunda gorev nedenıyle ıkamet edıyorum adana antep veya mersın de onerebılecegınız ve burda bulunan ozel palmıye kadın dogum hast tup bebek oncesı hangı tahlılerı yaptırmam gerek tup lıgasyonu olduguma daır rapor almam gerek mıı tesk ederım:teselli:

nasıl uyguladığını yazarsan sevinirim.benimde tüplerim tıkalı.hidrosalpenks var.ayrıca sol yumurtalığımda kistim var.gerçekten açıldımı inanamıyorum benimkisi bir umut belki benimkiside açılır diye lütfen bana cevap yazarmısın

hocam tesk ederım ben suan hatay ıskenderunda gorev nedenıyle ıkamet edıyorum adana antep veya mersın de onerebılecegınız ve burda bulunan ozel palmıye kadın dogum hast tup bebek oncesı hangı tahlılerı yaptırmam gerek tup lıgasyonu olduguma daır rapor almam gerek mıı tesk ederım:teselli:

merhabalar cevabimi gecikmis olarak veriyorum kusura bakmayin yapilabilcek tahlilleri orada yaptirabilirsin bana mailini gonderirsen sana yollayabilirim mail adresim hferden@bahceci.com rapor alabilmen icin tup ligasyonu olduguna dair raporu alman ya da rahim filmi cektirmen gerekiyor sevgiler

nasıl uyguladığını yazarsan sevinirim.benimde tüplerim tıkalı.hidrosalpenks var.ayrıca sol yumurtalığımda kistim var.gerçekten açıldımı inanamıyorum benimkisi bir umut belki benimkiside açılır diye lütfen bana cevap yazarmısın

merhabalar hemsire hanim hidrosalpenksinizin olmasi her turlu sekilde gebe kalmaniza engel bir durumdur tup bebek yaptirsaniz bile olma olasiligi cok cok dusuktur bence bir an once harekete gecmenizde fayda olacagi kanaatindeyim sevgiler

hocam beninde tüplerim tıkanık çıktı ben 21 yaşındayım 4,5 senelik evliyim hiç korunmadık 1. senede tedaviye başladık tüplerim tıkanık ve yapışık çıktı benim tüp bebek yada ameliyat önerildi kararsız kaldım o dönem bi dr bana %95 3 ay içinde hamile kalırsın demesinden dolayı bi umut ameliyat oldum devlet hastanesinde ve açık ameliyat aradan 2,5 sene geçti hala hamile kalamadım doktor şimdi tüp bebek yaptırmalısın diyor büyük hayal kırıklığı yaşadım dikişimde sezaryan dikişi kadar var üstelik ama ben ameliyattan sonra bidaha rahim filmi çektirmedim korktum açıkcası çünki rahim filmini çeken dokttorum anestezi uygulamadı ve çok sancılı oldu ama yakın zamda bu korkumu yenip tekrar rahim filmi çektirmek istiyorum ayrıca tüp bebek için de duyduğuma ve araştırdığıma göre 23 yaşından önce ssk karşılamıyomuş bu doğrumudur bilgilendirirseniz sevinirim beni hocam bide son olarak benim kasığımdaki bu dikiş ilerde hamile kaldığımda:Saruboceq: normal doğum şansımı engellermi yani sezaryanmı olmam gerekirr bu soru için erken oldu ama merak ediyorum normal doğum yapmayı çok istiyorum da:kedi:

Back
X