• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüpümü baglatayım mı aldırayım mı ?

:delphin:bak senı yıyebılırımmmmmmmmmmmm..................acıktım ben................ve pazartesı tet yapmaya korkuyorummmmm

elmuallim kizzzzzzzzz ne yapiyorusn bugun gorusemedik hic sen bu balla core otunu yerken tahta kasikmi kullan demistin canimmm yalnismiyim yoksa

canım polen balı yıyeceksen tahta kasık onemlı ......................ama normal bal cıorekotu tarcoın yıyecesen farketmez...............sen nasısın ya kayınvalıme gıttık bıraz geç donduk uykum geldu yattı canım.....................sana ıyı işler.................şu an uyuyosundur.......................guzel ruyalarr

el muallim kiz ben yalnis mi aldim yoksa bu newyorktan donerken almistim ya burada yok cunki ama bende polenin toz olani var bugun adet gordum yarin basliyayim diyorum yani sana gore bugun olacak fark edermi sence bali yada tozu hayirli sabahlar sana sen birazdan uyanirsin belkide opuyorum seni ve yegenlerimi

canım polenıde kullan ................ayrı olarak normal balı tarçını çorekotunu karıstır her sabah bı tatlı kaşıgı ye................inşşşşşşşşşş guzell yum ols sonra emrıyo ols sonra o emrıyo annesıne tutunsun ınşşşşşşşşşşşşşşşş......................canım ınşş................zaten aldığın polenın ustunde kullnm seklı yazar.....................dua ile cannnn

taman yemege devam et canım tarcın bal çorekotu üç bıleşim çok faydalı.......................ben beklıyorum haftaya gıdıcem ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım

Back
X