tüpümü baglatayım mı aldırayım mı ?

ooooooooooo sen nerdesın ya......................o daha oncekıydı kızım...........bu sayfada konuşmadık kı bız aakuya gel ......................

ya senin orasi cok dolu okumaktan bitiremiyorum buraya gel orada gece 12 30 oldugunda burada aksam 5 30 yani benim isten cikma saatim senin bana cagri yaptiginda ben daha isteydim anca eve geldim yemek memek derken yeni oturdum sana yaziyorum ama sen misil misil uyuyorsun simdi belki sen bunu okudugundada ben uyuyor olacagim canim ah ah su saat farkina bende illet oluyorum ama ne yapayim nasilsin iyimisin nasil gidiyor bizimde siniftaki ogretmen arkadas isten ayriliyor yeni bir is oldu ayni is yani baska okulda o 6 aylik hamile bizim okulda fazla indirim yapmiyor calisanin cocuguna ama diger okulda calisanin cocuguna 200$ aliyorlarmis cok guzel dimi yani maaasinin yuzde 10 unu oluyor belkide yuzde 8 i 9 u hemde bezini islak mendilini ve kremini orasi veriyormus dedim bak ben hamile kalirsam benide aldir oraya

Son düzenleme:
canım ya..........evet saat farrkı bızı böle hasret bırakıyoo....neyse bu gece ınş geç yatarım.....bak bı iş ıyı ...inş hamış kalısın ve sende oraya gıdersın........sen tam ne zaman başlıcannn tedavıye.....rabbım kolaylık versın............şimdi ben kalktınm sen uyuyonn tabııı....

ben simdi sil bastan yeniden basliyorum tedaviye canim bu adetimde tekrar dogum kontrol hapina baslayacagim testler mesler tekrar kan tahlilleri falan temmuz adetimde tup bebege basliyoruz insaalah akdeniiiiiiiizzz aksamlari bir baska oluyor hele birde aylardan temmuz ise bir baskkaaaaa

hehhe şarkı uymuş................olsun ınl bereketıyle gelır temmuz...................inl sonu ıyı olur canımmmmmmmmmm

nasılsın ne zaman tedavı................benım 10. gunum hafıff sancım var galıba olmadı adet olucam sankı ya..............beklemek ne zor ....ıkı gun kaldı neyse ....hayırlısı ne ıse o lacak ınşşş....sen ne yaptınnn

guneş doğuyooo yavaş yavaş...................aydınlanıyo ortalık...............ve benım uykusu yokkkk bu sabahhhhhhhhhhhh

Back
X