Tural fattulayev'e revizyon olan var mı?

byz99

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
81
15
8
25
Herkese merhaba ben 5 ay önce burun ameliyatı oldum ama çok kötü geçti burnumdan hiç memnun değilim revizyon için doktor araştırıyorum.Tural fatullayev hakkında bilgisi olan kendisine ameliyat olan biri var mı ?

Herkese merhaba ben 5 ay önce burun ameliyatı oldum ama çok kötü geçti burnumdan hiç memnun değilim revizyon için doktor araştırıyorum.Tural fatullayev hakkında bilgisi olan kendisine ameliyat olan biri var mı ?
Ben düşünüyorum kendisini genelde yorumları olumlu..

Benim de revizyon için düşündüğüm doktorlar arasında. Muayene için gitmiştim. Açıkça söylüyor her şeyi olumlu olumsuz olabilecek sonuçları. Bence siz de bir görüşün. Ücretsiz muayenesi.

Sizlerde ne gibi sıkıntılar var ankarada olmadığım için muayeneye gidemiyorum.Burun deliklerim çok eşitsiz benim :( . Bir de ismail küçüker, erkan soylu var kafamda bunlar hakkında bilginiz var mı acaba

Doktorlar hakkındaki bilgilerimizi paylaşabileceğimiz bi grup kurmak ister misiniz ? wp instragram facebook her yer olabilir

Doktorlar hakkındaki bilgilerimizi paylaşabileceğimiz bi grup kurmak ister misiniz ? wp instragram facebook her yer olabilir
bi burun ameliyatını yeni olanlar için bile olabilir sohbet amaçlı

Burnunuzda ne gibi sıkıntı oldu da revizyon olmak istiyordunuz acaba bende 18. Günüm bir kaç yerini beğenmiyorum ama benimki daha yeni oturmasını bekliyorum

Burnum kırıktı ve kapalı nefes problemi vardı ayrıca kırıktan kaynaklı etler oluşmuştu ve maalesef kalın deriliyim bugün 10. Gün bandajlı ama alçıyı çıkardığında bu benmiyim dedim gözlerim birbirinden çok ayrılmış geniş bir kaş arası vardı avatar gibiydim burdada okudum çoğu kişi ödemden öyle diyor ama ben çok strese girdim

Burnum kırıktı ve kapalı nefes problemi vardı ayrıca kırıktan kaynaklı etler oluşmuştu ve maalesef kalın deriliyim bugün 10. Gün bandajlı ama alçıyı çıkardığında bu benmiyim dedim gözlerim birbirinden çok ayrılmış geniş bir kaş arası vardı avatar gibiydim burdada okudum çoğu kişi ödemden öyle diyor ama ben çok strese girdim
çok geçmiş olsun ödemdendir o . daha 10 gun olmuş normalleşecektir

Ge
Geçmiş olsun ödemdir bence de. Fotoğraf atabilir misiniz

Back
X