Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben düşünüyorum kendisini genelde yorumları olumlu..Herkese merhaba ben 5 ay önce burun ameliyatı oldum ama çok kötü geçti burnumdan hiç memnun değilim revizyon için doktor araştırıyorum.Tural fatullayev hakkında bilgisi olan kendisine ameliyat olan biri var mı ?
ay çok iyi olurDoktorlar hakkındaki bilgilerimizi paylaşabileceğimiz bi grup kurmak ister misiniz ? wp instragram facebook her yer olabilir
bi burun ameliyatını yeni olanlar için bile olabilir sohbet amaçlıDoktorlar hakkındaki bilgilerimizi paylaşabileceğimiz bi grup kurmak ister misiniz ? wp instragram facebook her yer olabilir
Merhaba tuğrul beye ameliyat oldunuzmuBen düşünüyorum kendisini genelde yorumları olumlu..
Burnunuzda ne gibi sıkıntı oldu da revizyon olmak istiyordunuz acaba bende 18. Günüm bir kaç yerini beğenmiyorum ama benimki daha yeni oturmasını bekliyorumHerkese merhaba ben 5 ay önce burun ameliyatı oldum ama çok kötü geçti burnumdan hiç memnun değilim revizyon için doktor araştırıyorum.Tural fatullayev hakkında bilgisi olan kendisine ameliyat olan biri var mı ?
Evet bugün 8. GünümMerhaba tuğrul beye ameliyat oldunuzmu
Geçmiş olsun ne gibi sıkıntılarınız vardı. Daha çok yeni ama nasıldı ameliyat süreci ve sonrası memnun musunuzEvet bugün 8. Günüm
Geçmiş olsun ne gibi sıkıntılarınız vardı. Daha çok yeni ama nasıldı ameliyat süreci ve sonrası memnun musunuz
çok geçmiş olsun ödemdendir o . daha 10 gun olmuş normalleşecektirBurnum kırıktı ve kapalı nefes problemi vardı ayrıca kırıktan kaynaklı etler oluşmuştu ve maalesef kalın deriliyim bugün 10. Gün bandajlı ama alçıyı çıkardığında bu benmiyim dedim gözlerim birbirinden çok ayrılmış geniş bir kaş arası vardı avatar gibiydim burdada okudum çoğu kişi ödemden öyle diyor ama ben çok strese girdim
Geçmiş olsun ödemdir bence de. Fotoğraf atabilir misinizBurnum kırıktı ve kapalı nefes problemi vardı ayrıca kırıktan kaynaklı etler oluşmuştu ve maalesef kalın deriliyim bugün 10. Gün bandajlı ama alçıyı çıkardığında bu benmiyim dedim gözlerim birbirinden çok ayrılmış geniş bir kaş arası vardı avatar gibiydim burdada okudum çoğu kişi ödemden öyle diyor ama ben çok strese girdim