Çok ağır bir süreç geçiriyorum. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak ciddi şekilde yıprandım. En başta şunu açıkça belirtmek istiyorum: Ben bu şekilde bir burun istemedim. Tam tersine, yüzüme uygun, doğal bir görünüm talep ettim. Buna rağmen, benim talebimle hiçbir ilgisi olmayan, yüz yapımı bozan yapay bir burunla karşı karşıya kaldım.
Bu durum yalnızca estetik bir sorun değil, aynı zamanda ciddi bir güven kaybı ve etik ihlaldir. Bir hastanın beklentisinin bu kadar net olduğu bir durumda, hekim tarafından bunun dikkate alınmaması, bana göre mesleki sorumluluğun açıkça ihmal edilmesidir.
Şunu çok net söylemek istiyorum: Doktor seçimi, bu alanda her şeydir. Estetik cerrahi sadece “teknik” bir işlem değildir; yüzün oranları, kişinin mimikleri, ifadesi ve psikolojisi dikkate alınmadan yapılan müdahaleler, kalıcı zararlara yol açabiliyor.
Ne yazık ki ben, “herkese aynı kalıp burnu” yapan bir anlayışla karşılaştım. Bu tür uygulamalar, kişiye özel estetikten çok uzak ve hastaya değer vermeyen bir yaklaşımı yansıtıyor. Sonuç: Hayal kırıklığı, deformasyon ve yeniden ameliyat riski.
Başta doktorumla ilgili deneyimimi objektif şekilde Google yorumu olarak paylaşmak istedim. Ancak yorumum yayınlanmadı. Görünüşe göre bazı gerçekler sansürleniyor. O nedenle bu açıklamayı buradan yapıyorum.
Revizyon ameliyatları hem maddi olarak çok ağır hem de psikolojik açıdan yıpratıcı. Ben bu sürece istemeden girdim, ama başkalarının bilinçli kararlar vermesi için sesimi duyurmak zorundayım.
Estetik cerrahi bir şans işi değildir. Popülerlik, sosyal medya estetiği ya da “isim” peşinden gitmek yerine; etik, empati ve kişiye özel yaklaşımla çalışan doktorları tercih edin. İyileşmek isterken daha derin yaralarla kalmak kimsenin hakkı değil.
Merhabalar, çok teşekkür ederim yorumunuz için bu doktor hakkında burada o kadar çok şikayete denk geldim ki korktum yani instagram paylaşımları çok güzel ama neredeyse herkes sıkıntı yaşamış. Ben en son elif dağlı Serdar başer bide tural hoca arasında kaldım aslında pahalı olmasa direkt tural hocaya giderim de çok pahalı ya