Öncelikle çok geçmiş olsun, ben bunun psikolojisini tahmin dahi edemiyorum sadece zor bir süreç olduğunun farkındayım ben daha yaptırmadan stres yapıyorum çünkü. Umarım içinize sinen bir yer bulup düzelttirme şansınız olur. Çokta üzmeyin kendinizi, biliyorum elde değil sonuçta yüzümüzün tam ortasında ama sekiz ay olmuş biraz daha oturmuştur diye düşünüyorum. Alışabilirsiniz belki daha da zaman geçtikçe ama içinize hiç sinmeyecek gibiyse inşallah yeniden güvenebilir ve revizyon yatırabilirsiniz. Bu arada Mustafa Çelik ile ben de görüştüm. Instagram fotoğrafları hoşuma gitmişti, o yüzden bir şans vermek istedim. Ama kendisiyle ilgili bir konuya da daha önce yazmıştım; ilk görüşmede elemek zorunda kaldım açıkçası burnumu yapmak istemediğini hissettim. Görüşmeye gittiğimde bana burnunu yaparım ama yamuk olduğu için ileride tekrar yamulabilir dedi. Hatta ciddi ciddi, eski bir hastamın burnu ameliyattan bir yıl sonra tekrar yamuldu diyerek o hastanın fotoğrafını bulmaya çalıştı

Devamında, burnumdaki eğriliği düzeltmek için kenarların doldurması gerektiğini ama bunun da burnu kalın göstereceğini söyledi. Erkek burnu gibi olmasın diye hafif eğri bırakayım, bu seni rahatsız eder mi, tolere eder misin diye sordu. Doğal olarak böyle bir durumu tolere etmek istemem bana oldukça saçma geldi. Belki dürüstlüğünden böyleydi, bilemiyorum ama açık açık şey de söyledi bana gelen hastaların burunları genelde simetrik oluyor, onları açıp dikip düzeltiyoruz. Senin burun zor ya, kaç demiştik sana fiyat olarak falan yaptı.
Bu tarz konuşmalardan sonra açıkçası uğraşmak istemediğini düşündüm. Bir de simülasyon yaptı ama fotoğrafımı çekmek istediğimde izin vermedi ki sonuçta o fotoğraf benimdi. Baştan sona çok garip ve saçma bir deneyim oldu.