tural fatullayev ankara estetik olan varmi

çok haklısınız biraz da kendini iyi ifade etmek gerekiyor. Ama gerçekten güven veren birisi o yüzden belki benimki sadece şanssızlıktır ya da benim burun yapımla ilgili olabilir belki diye düşünüyorum. Görüşmeden sonra yaklaşımına göre yine güncellerim.
kusura bakmayın geç gördüm yazdıklarınızı özelden atabilirim yarın fotoğraf. Araştırma sürecinin zorluğunu biliyorum o yüzden yardımcı olur umarım.
Kesinlikle katılıyorum bir de hemen ameliyat sonrası fotolar bence çok yanıltıcı çünkü henüz şişmemiş iyileşme sürecine girmemiş burunlar güzel duruyor elbette. Ama iyileşme sürecinde bir sürü sıkıntı çıkabiliyor. Ameliyat sonrası görüntüden çok farklı bir hale gelebiliyor maalesef.
Özelden öncesi sonrası fotoğrafını atabilir misiniz?

Sırf buna cevap vermek için hesap açtım ameliyat olmadan once cok arastırıdm tek kötü yoruma dahi rastlamadım burada da sadece zevk tartısması var. burnunun yapıldıgının bellı olmasını istemeyenler, doğal olmasını isteyenler Tural hocada yaptırabilir Yapma diyenler sivri diyenler vs olmus ama onların beğendikleri (yapma) burunları gerçekten çok merak ediyorum gerçekten nasıl görüyorsunuz bilmiyorum ama çok korkarak girdiğim ameliyattan çok kolsy ve memnun bir şekilde çıktım. Ameliyat sürecim oldukça iyiydi 🧿 ameliyat sonrası hiçbir zorluk yaşamadım asla morarıklık vs olmadı ve doktorum çok ilgiliydi naifti. Suan burnumdan memnunum şişlik var tabi şekli tam oturmadı henüz 20.günüm ama yaptırmak isteyen varsa burnunu mutlaka randevu almalı en azından görüşmeye gidilmeli gerçekten işinin ehli ve garantici bir doktor.
Burnunuzdan memnunmusunuz

amme hizmeti olarak ben de yorum yapayım. Tural Bey'e ameliyat oldum bir yılı geçti çoktan. 1. yıl muayenesine gitmedim henüz bu yüzden sorunlarımı konuşma fırsatı bulmadığım için nasıl bir çözüm yoluna gider bilmiyorum o yüzden yazdıklarımdan doktorla ilgili aşırı bir ön yargı olsun istemem.
Şimdi gelelim memnun muyum kısmına. Açıkcasını söylemek gerekirse hayal ettiğim gibi olmadı. Doktor Bey çok iyi birisi iletişimi de iyi ama sanırım ben yeterince açıklayıcı olamadım e tabi bir de zorlu bir burundu. Burnumun kemer kısmı kalın ve kaba duruyor. Geçiş kısmında zarif ve doğallık olsun istiyordum. Ben de küçücük kalkık burunları sevmiyorum ama dediğim gibi kaba ve kalın bir burnum oldu. Ön profilden kemer kısmı kalın duruyor burun ucu sırt kısmına göre daha ince kaldı. Bir diğer sorun da yandan dümdüz bir burun hatta belli belirsiz bir bombe bile oluştu. en sevmediğim kısım ise çapraz profilden çok kötü duruyor oluşu. Aslında çok takan biri değilim ama ameliyat zorlu bir süreç hem maddi hem manevi olarak kendinizden ödün veriyorsunuz haliyle daha iyisi olamaz mıydı diye düşünüyor insan. E gerçi eski halinden çok daha iyi olduğunu kabul ediyorum ama sadece kemerin gitmesi yeterli olmuyor. Bence etrafınızda ameliyat olanlar varsa onların görüntüsünden yola çıkarak doktor konusunda karar vermeniz daha sağlıklı gibi.
Ben de Tural beye olmayı düşünüyorum. Siz sorunlarınızı görüştünüz mü? Burnunuzun şimdi ki hali nasıl

Back
X