• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türbanlı Hanımlar fikirlerinize ihtiyacım var

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
Merhaba arkadaşlar.Ben bir buçuk yıl oldu kapandım.Okadar fazla şal ve eşarplarım var ki bir türlü kaymayan güzel bir marka bulamadım ya.Twill eşarp kaymıyor diye biliyorum ama twill eşarp kullanan varmı modanisa dan getittireceğim netten de.Piramit eşarp kaymıyor ama onunda ön tarafı düzgün durmuyo yumuşak olduğundan ya bir türlü bir yoluna koyamadım ne eşarp markamı nede eşarp ve şallarımı ütüleyince nereye asacağım.Katladığım zaman iz kalıyo.Eşarp askısı aldım kullanmadan vazgeçtim hoşuma gitmedi.ütülediklerimi boş odamda ranza var hem oraya hemde perde kenarına asıyorum hiç güzel bir görüntü oluşmuyo.akıl akıldan üstündür fikirlerinize ihtiyacım var.

Etek askilarina asabilirsin kirismaz. İpek twil de iyidir

ben de merak ediyorum ...

hiç twil veya ipek kullanamdım

bilgi verirseniz çok sevinirm

bendekiler hep 15-20 tl lik olanlar...
ve de yüzüme yapışıyor güzel durmuyor
çabuk bozuluyor

beki twil de falan bozulmuyor mu <-*?

peki marka olarak önerin nedir_?
Bİ DE giyim konusunda tavsiyen marka felan _?

bi de şal da da var mı twil ipek_?
Ben vakko kullaniyorum. Giyim olarak da son zamanlarda Osmanbeyden giyiniyorum ozel tasarimlar buluyorum kendim kombin ediyorum. Salda tivil yok maalesf.

O kadar ütüye esarp kötü olmaz mı ki ipekse hele o_O

Yoo benim hic kotu olmuyor :) kısık ayarda utuledikten sonra sorun olmaz bence..

Ben vakko kullaniyorum. Giyim olarak da son zamanlarda Osmanbeyden giyiniyorum ozel tasarimlar buluyorum kendim kombin ediyorum. Salda tivil yok maalesf.

Yoo benim hic kotu olmuyor :) kısık ayarda utuledikten sonra sorun olmaz bence..

yerli firma dediğin sanırım ilk defa duydum
netten satış var mı _?
bir de etek mi pantolon uzun tunik mi kullanıyorsun_?
çok soruyorum ama kusuruma bakma :(

yerli firma dediğin sanırım ilk defa duydum
netten satış var mı _?
bir de etek mi pantolon uzun tunik mi kullanıyorsun_?
çok soruyorum ama kusuruma bakma :KK43:

Yok estagfurullah ne kusuru. Simdi Osmanbey Şişli'de bir yer boyle magazalariyla faln unludur. Pantolon da giyiyorum etek de ama genelde etek kullaniyorum. Arkasi uzun yeni gomlekler cikmis cok hos. Mesela boyun kisminda kürk detayi olan el islemeli dış giyimler kullaniyorum. Üstten bol alttan dar giyince daha zayif ve kibar gorunuyorum cunku benim basen sorunum var. Ustume giydiğim arkasi uzun gomlek ve trikolar hem kalcami ortuyor hem de zayif gosteriyor. Tabi disari cikinca bir üst giyim aliyorum. Kaban vs gibi. Yazin zaten ferace giyiyorum disarda.
Gomleklerde yarasa kol tercih edebilirsin. Simdi yeni moda olan bir tarafi kisa diger tarafi uzun gomlekler cok hos. Bi kac tane var renk renk bende.
Boyle seyler yani. Ha Setrems'te de cok nadir super seyler bulabiliyorum.
Eser'e de surekli ugrarim cunku farklı tasarimlar var denerim eger guzel duruyorsa alirim. Boyle yani.
Ha bi de Fatih ilk alisveris mekanimdi simdi Osmanbey bana daha yakin oldugu icin oradan yapiyorum.

Yok estagfurullah ne kusuru. Simdi Osmanbey Şişli'de bir yer boyle magazalariyla faln unludur. Pantolon da giyiyorum etek de ama genelde etek kullaniyorum. Arkasi uzun yeni gomlekler cikmis cok hos. Mesela boyun kisminda kürk detayi olan el islemeli dış giyimler kullaniyorum. Üstten bol alttan dar giyince daha zayif ve kibar gorunuyorum cunku benim basen sorunum var. Ustume giydiğim arkasi uzun gomlek ve trikolar hem kalcami ortuyor hem de zayif gosteriyor. Tabi disari cikinca bir üst giyim aliyorum. Kaban vs gibi. Yazin zaten ferace giyiyorum disarda.
Gomleklerde yarasa kol tercih edebilirsin. Simdi yeni moda olan bir tarafi kisa diger tarafi uzun gomlekler cok hos. Bi kac tane var renk renk bende.
Eser'e de surekli ugrarim cunku farklı tasarimlar var denerim eger guzel duruyorsa alirim. Boyle yani.
Ha bi de Fatih ilk alisveris mekanimdi simdi Osmanbey bana daha yakin oldugu icin oradan yapiyorum.
Fatih gidip ne var ne yok alıp gelmeyi düşünüyorum giyim hem uygun hem çeşit var 2 çocukla giyip hemen çıkabileceğim parçalar mevcut maalesef kombine bana çok uzak :)

istanbul giyim konuusnda cidden çeşitli ama mersin gibi sahil kentinde inan çeşit yok olan da pahalı..

tavsiyelerini aldım:)

ben de pantolon ve diz altı tunik diktiriyorum :)
AMA hem iş hem normal yaşam aynıları farklı modeller denemem gerekiyor artık ...

istanbul giyim konuusnda cidden çeşitli ama mersin gibi sahil kentinde inan çeşit yok olan da pahalı..

tavsiyelerini aldım:)

ben de pantolon ve diz altı tunik diktiriyorum :)
AMA hem iş hem normal yaşam aynıları farklı modeller denemem gerekiyor artık ...

Himmm instagramda bilinen butiklerden de alisveris yapabilirsin aslinda. Cok guzel butikler var. Tavsiye ederim.

Ay ne olacak sanki :)) Evet Fatih uygundur. Ama giderken cocuklari birilerine birakin derim cunku magazalar kucuk ve hep kalabalik oluyor. :KK66:
Daha önce öyle yaptım aslında genel olarak hep öyle yapıyorum :) kimse inanmıyo çocuklarım olduğuna hep tek ve eşimle çıkarım çocukları eğlence merkezi tarzında yerlere götürürum Alışverişe en son gidicek şey çocuk mağazalar küçük ve bazı satıcılar çok gıcık:KK53: