türbanlı hanımlar spor yaparken neler giyiyorsunuz?

hatice_42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
1.293
2
156
39
Konya
merhaba arkadaşlar bende spor yapmaya başlıyacam ama uygun kıyafet bulamıyorum istediğim şey uzun eşofman üstü yani basenleri kapatacak bişeyler bi kaç marka bunu yapmış ama bi adidas kadar fiyat istiyor hadi fiyatını geçtik fotoğrafı bile kalitesiz görünüyo acaba benimle aynı şeyi düşünen varmı ne kullanıyosunuz yada çevrenizde kimler ne giyiyor?

yok canım ya spor salonunda buluz ve hırkayla spor yapmak pek şık olmaz ben basenleri kapatacak eşofman üstü gördünüz mü böyle bişey varmı diye merak etmiştim dün biraz dolaştım ama bulamadım ihtiyaca cevap verecek pek bi seçenek yok galiba

Anladığım kadarıyla konyadasınız. Ben de Konyadayım . Kapalı değilim ama rahat olabileceğini düşündüğüm için tam tarif ettiğiniz gibi bi takım aldım Doğan Çantanın spor mağazasından. markası sportive.

Aynı sorun bendede var. Spora çıkıcam hem rahat hemde kılığıma uyacak bişi zor buluyorum

ben 4 yıl önce LCWden eşofman üstü almştım gri renk hala onu giyiyorum
kalçamı bayağı kapatıyor çokta şık o zaman 40 liraya almıştım

diğer mağazaları da gezip bulmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…