Bence git ilk muayene ol bi tanış ön yargılarından arınırsın.. Benim kulak operasyonumu Turgut bey yaptı eşimi burun ameliyatı yaptı mükemmel bir doktor
Bence git ilk muayene ol bi tanış ön yargılarından arınırsın.. Benim kulak operasyonumu Turgut bey yaptı eşimi burun ameliyatı yaptı mükemmel bir doktorozaman lar haseki devlet hastanesindeydi
Burun ameliyatını ne kadara oldu eşinizBence git ilk muayene ol bi tanış ön yargılarından arınırsın.. Benim kulak operasyonumu Turgut bey yaptı eşimi burun ameliyatı yaptı mükemmel bir doktorozaman lar haseki devlet hastanesindeydi
2011 de yaptırdık biz ameliyat.. Sgk +500 dü estetik ameliyatBurun ameliyatını ne kadara oldu eşinizBu 6 ay sonra falan olmayı dusunuyorum o zamana kadar ücreti biriktirmeye calısıcam ama çook pahalı acaba Turgut beyde mi çok pahalıya yapıyor bilginiz var mi
Burun ameliyatını ne kadara oldu eşinizBence git ilk muayene ol bi tanış ön yargılarından arınırsın.. Benim kulak operasyonumu Turgut bey yaptı eşimi burun ameliyatı yaptı mükemmel bir doktorozaman lar haseki devlet hastanesindeydi
Ayy ozamanki fiyat olsaymış keşke nerden nereye..2011 de yaptırdık biz ameliyat.. Sgk +500 dü estetik ameliyatşimdi ne kadar dır bilmiyorum... Bence bi ara danış sor.. Doktorluğu ve insanlığı süper Karakteri değişmediyse..
Doktoru duydum Kocaeli tarafinda epey popüler ama iyi mi bilmem. 35 yaş üstünü yapmıyormuş mesela burun seçiyormuş.Sayfasina bakın hiç erkek hasta yok, bir kaç erkeği red etmiş yapmam diye. Yabancı bir iki hastası yorum yapmıştı internet üstünden "çok kötü" tarzında 1 ay sonra baktım yorumlar kalkmış bence kötü yorumlar kaldırılıyor.Doktor illa ki iyi çok başarılı isleri var ama ince deri ve kemikli burunlarda iyi bBurnu.bencebu yuzden burun seciyor.Burnunuz kalın ve hacimliyse daha iyi arastirinYok mu kimse
İnstagrami çok başarılı görününce aklım kalmıştı da farklı şehirde olunca görüşemedimDoktoru duydum Kocaeli tarafinda epey popüler ama iyi mi bilmem. 35 yaş üstünü yapmıyormuş mesela burun seçiyormuş.Sayfasina bakın hiç erkek hasta yok, bir kaç erkeği red etmiş yapmam diye. Yabancı bir iki hastası yorum yapmıştı internet üstünden "çok kötü" tarzında 1 ay sonra baktım yorumlar kalkmış bence kötü yorumlar kaldırılıyor.Doktor illa ki iyi çok başarılı isleri var ama ince deri ve kemikli burunlarda iyi bBurnu.bencebu yuzden burun seciyor.Burnunuz kalın ve hacimliyse daha iyi arastirin
Siz memnun kaldınız mı ? :)A benim doktorum Turgut yüce
Instagrama her doktor güzel sonuçlarını koyacaktır. Burnunuz estetige musaitse 10 numara yapar ama kalin deriyse az şans var, burun seçtiğine göre pek basarili olmaz. Yasa göre,cinsiyete göre hasta seçmesi de bi acayip.Koaceli tarafında Hakan Kara ve Çağrı Çelik var onlarda fena değil gibiİnstagrami çok başarılı görününce aklım kalmıştı da farklı şehirde olunca görüşemedim
Ne sıklıkla fotoğraf paylaştıklarını da önemsiyodum, kimileri çok başarılı ama ayda 2-3 foto paylaşıyor, baktım o 2 günde 1 falan foto paylaşıyordu. Ben Ankara'dayim. Buradaki içime sinenler çok pahalı olunca acaba diye düşünmüştümInstagrama her doktor güzel sonuçlarını koyacaktır. Burnunuz estetige musaitse 10 numara yapar ama kalin deriyse az şans var, burun seçtiğine göre pek basarili olmaz. Yasa göre,cinsiyete göre hasta seçmesi de bi acayip.Koaceli tarafında Hakan Kara ve Çağrı Çelik var onlarda fena değil gibi
Görüşme imkanınız varsa görüşün en güzeliNe sıklıkla fotoğraf paylaştıklarını da önemsiyodum, kimileri çok başarılı ama ayda 2-3 foto paylaşıyor, baktım o 2 günde 1 falan foto paylaşıyordu. Ben Ankara'dayim. Buradaki içime sinenler çok pahalı olunca acaba diye düşünmüştümyorum sildirme konusu çok önemli bir konu. Teşekkür ederim
Evet ben memnun kaldım çok başarılı bir doktor .Siz memnun kaldınız mı ? :)
Hangi yılda olmustunuz. Özelden fotoğraf görme şansım var mıEvet ben memnun kaldım çok başarılı bir doktor .
Hiç duymadım bunu.erkek hastaları da var .Instagrama her doktor güzel sonuçlarını koyacaktır. Burnunuz estetige musaitse 10 numara yapar ama kalin deriyse az şans var, burun seçtiğine göre pek basarili olmaz. Yasa göre,cinsiyete göre hasta seçmesi de bi acayip.Koaceli tarafında Hakan Kara ve Çağrı Çelik var onlarda fena değil gibi
2019 da oldum ben . Burnumun eski hali yok ama yeni halini gönderebilirim istersenizHangi yılda olmustunuz. Özelden fotoğraf görme şansım var mı
Sayfasına göz atın kaç erkek hastası var , burnunuzu özelden öncesi sonrası atabilir mısınız ona olduysanızHiç duymadım bunu.erkek hastaları da var .
Ve benim burnum kemerli ve kalın deriliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?