Turgut Yüce'ye burun estetiği yaptıranlar?

Meryy00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
4
1
1
26
Burun estetiği olmayi düşünüyorum ama doktor seçiminde kararsızlık yaşıyorum. Sakaryada yasiyorum bu yüzden buraya yakın doktorları araştırıyorum. Turgut yüceyi araştırdım ama yinede çok kararsizim. Istemedigim sekilde yapar veya sonradan düşme olur diye aşırı korkuyorum. Daha önce bu doktora burun estetigi yaptıranlar yazabilir mi lütfennn

Bence git ilk muayene ol bi tanış ön yargılarından arınırsın.. Benim kulak operasyonumu Turgut bey yaptı eşimi burun ameliyatı yaptı mükemmel bir doktor ozaman lar haseki devlet hastanesindeydi

Bence git ilk muayene ol bi tanış ön yargılarından arınırsın.. Benim kulak operasyonumu Turgut bey yaptı eşimi burun ameliyatı yaptı mükemmel bir doktor ozaman lar haseki devlet hastanesindeydi
Burun ameliyatını ne kadara oldu eşiniz Bu 6 ay sonra falan olmayı dusunuyorum o zamana kadar ücreti biriktirmeye calısıcam ama çook pahalı acaba Turgut beyde mi çok pahalıya yapıyor bilginiz var mi

Burun ameliyatını ne kadara oldu eşiniz Bu 6 ay sonra falan olmayı dusunuyorum o zamana kadar ücreti biriktirmeye calısıcam ama çook pahalı acaba Turgut beyde mi çok pahalıya yapıyor bilginiz var mi
2011 de yaptırdık biz ameliyat.. Sgk +500 dü estetik ameliyat şimdi ne kadar dır bilmiyorum... Bence bi ara danış sor.. Doktorluğu ve insanlığı süper Karakteri değişmediyse..

Burun ameliyatını ne kadara oldu eşiniz Bu 6 ay sonra falan olmayı dusunuyorum o zamana kadar ücreti biriktirmeye calısıcam ama çook pahalı acaba Turgut beyde mi çok pahalıya yapıyo..

2011 de yaptırdık biz ameliyat.. Sgk +500 dü estetik ameliyat şimdi ne kadar dır bilmiyorum... Bence bi ara danış sor.. Doktorluğu ve insanlığı süper Karakteri değişmediyse..
Ayy ozamanki fiyat olsaymış keşke nerden nereye.. haklısınız gidip görmekte fayda var teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin

Merhabalar Turgut yuceye burun ameliyatı olanlar memnun musunuz , süreç hakkında bilgilendirebilir misiniz şimdiden çok teşekkür ederim.

Doktoru duydum Kocaeli tarafinda epey popüler ama iyi mi bilmem. 35 yaş üstünü yapmıyormuş mesela burun seçiyormuş.Sayfasina bakın hiç erkek hasta yok, bir kaç erkeği red etmiş yapmam diye. Yabancı bir iki hastası yorum yapmıştı internet üstünden "çok kötü" tarzında 1 ay sonra baktım yorumlar kalkmış bence kötü yorumlar kaldırılıyor.Doktor illa ki iyi çok başarılı isleri var ama ince deri ve kemikli burunlarda iyi bBurnu.bencebu yuzden burun seciyor.Burnunuz kalın ve hacimliyse daha iyi arastirin

İnstagrami çok başarılı görününce aklım kalmıştı da farklı şehirde olunca görüşemedim

İnstagrami çok başarılı görününce aklım kalmıştı da farklı şehirde olunca görüşemedim
Instagrama her doktor güzel sonuçlarını koyacaktır. Burnunuz estetige musaitse 10 numara yapar ama kalin deriyse az şans var, burun seçtiğine göre pek basarili olmaz. Yasa göre,cinsiyete göre hasta seçmesi de bi acayip.Koaceli tarafında Hakan Kara ve Çağrı Çelik var onlarda fena değil gibi

Ne sıklıkla fotoğraf paylaştıklarını da önemsiyodum, kimileri çok başarılı ama ayda 2-3 foto paylaşıyor, baktım o 2 günde 1 falan foto paylaşıyordu. Ben Ankara'dayim. Buradaki içime sinenler çok pahalı olunca acaba diye düşünmüştüm yorum sildirme konusu çok önemli bir konu. Teşekkür ederim

Görüşme imkanınız varsa görüşün en güzeli

Hiç duymadım bunu.erkek hastaları da var .
Ve benim burnum kemerli ve kalın deriliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…