Turgut Yüce'ye burun estetiği yaptıranlar?

Merhaba ben de turgut yüceye gitmeyi düşünüyorum acaba onda ameliyat olanlar süreç hakkında bilgi verebilir mi

ben geçen yıl marmara bölgesinde iyi doktorlar diye araştırırken ismini duyup kalkıp gitmiştim görüşmeye .
yarım saat fotoğraf çektiler. yarım saatte bekledim toplam bir saatin ardından doktorla 5 dakika ya görüştüm ya görüşmedim. beni görür görmez sizi ameliyat etmem dedi. neden diye sorduğumda , kalın derili burunlar ameliyat edilemezmiş. asla istenilen sonuca ulaşamazsınız , eğer biri ameliyatı yaparım derse inanmayın dedi odadan çıktı gitti.. berbat bir deneyimdi benim için. bana kendimi kötü hissettirmişti.

Peki başka doktora ameliyat oldunuz mu ? Burnunuzu özelden atabilir mısınız? Aslında doktor doğru söylemiş çok kalın derili burnu yaparım diyen yapamıyor. Üstte yazdığım gibi doktor burun seçiyor. Kalın deri tecrübesi bence de yok. Kalın derili burunların şansı az o sansi da tecrubesiz hekim elinde kaybetmemesi lazım . Hicbir zaman 10 numara burun olmasa da güzel bir burun yapabiliyor kalın deriden de. Tabi doktor tecrubeliyse

Keşke benim doktorda yapamayacağını bildirseydi.. boşuna ne eziyet çeker ne ücret verirdim çünkü yapamadı, her doktorun harci değil kalın derili burnu yapabilmek.

hayır olmadım. hala dr araştırıyorum. evet dediğiniz gibi Turgut bey yaparım deyip inandırıp ameliyat edebilirdi etmedi.
ama tavrı kötüydü. benim bahsettiğim bu. yoksa kesinlikle dürüst bir hekim. Sizin doktorunuz kimdi ? bileyim de görüşmeye gitmeyeyim

Ozelden yazayim

Kalın derili sanırım benim burnum o halde kabul etmez mi turgut bey. Siz kimi önerirsiniz?

Selam herkese. Bende burun ameliyati olmak istiyorum. Turgut Yücenin yaptigi burunlar benimde hosuma gitti. Ameliyattan ve ameliyat sonrasi sürecten cok korkuyorum. En cok korktugum nefes alamamak, bir kac günde olsa benim icin cok korkutucu. Ameliyat olanlar anlatirmisiniz nasil bir tikaniklik oluyor ameliyattan sonra? Bide koku hissi kayboluyormu? Bir sürü soru var aklimda

Kızlar ben galiba olamiycam ameliyat içime sinip de bir doktora karar veremedim. Araştırdıkça kafam karıştı ama elde var sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…