Olur mesaj atıyorum size2019 da oldum ben . Burnumun eski hali yok ama yeni halini gönderebilirim isterseniz
Tabi atayımSayfasına göz atın kaç erkek hastası var , burnunuzu özelden öncesi sonrası atabilir mısınız ona olduysanız
fotoğraf atabilir misiniz acaba yeni halini2019 da oldum ben . Burnumun eski hali yok ama yeni halini gönderebilirim isterseniz
Peki başka doktora ameliyat oldunuz mu ? Burnunuzu özelden atabilir mısınız? Aslında doktor doğru söylemiş çok kalın derili burnu yaparım diyen yapamıyor. Üstte yazdığım gibi doktor burun seçiyor. Kalın deri tecrübesi bence de yok. Kalın derili burunların şansı az o sansi da tecrubesiz hekim elinde kaybetmemesi lazım . Hicbir zaman 10 numara burun olmasa da güzel bir burun yapabiliyor kalın deriden de. Tabi doktor tecrubeliyseben geçen yıl marmara bölgesinde iyi doktorlar diye araştırırken ismini duyup kalkıp gitmiştim görüşmeye .
yarım saat fotoğraf çektiler. yarım saatte bekledim toplam bir saatin ardından doktorla 5 dakika ya görüştüm ya görüşmedim. beni görür görmez sizi ameliyat etmem dedi. neden diye sorduğumda , kalın derili burunlar ameliyat edilemezmiş. asla istenilen sonuca ulaşamazsınız , eğer biri ameliyatı yaparım derse inanmayın dedi odadan çıktı gitti.. berbat bir deneyimdi benim için. bana kendimi kötü hissettirmişti.
Peki başka doktora ameliyat oldunuz mu ? Burnunuzu özelden atabilir mısınız? Aslında doktor doğru söylemiş çok kalın derili burnu yaparım diyen yapamıyor. Üstte yazdığım gibi doktor burun seçiyor. Kalın deri tecrübesi bence de yok. Kalın derili burunların şansı az o sansi da tecrubesiz hekim elinde kaybetmemesi lazım . Hicbir zaman 10 numara burun olmasa da güzel bir burun yapabiliyor kalın deriden de. Tabi doktor tecrubeliyse
Ozelden yazayimhayır olmadım. hala dr araştırıyorum. evet dediğiniz gibi Turgut bey yaparım deyip inandırıp ameliyat edebilirdi etmedi.
ama tavrı kötüydü. benim bahsettiğim bu. yoksa kesinlikle dürüst bir hekim. Sizin doktorunuz kimdi ? bileyim de görüşmeye gitmeyeyim
Tabi atıyorum özeldenfotoğraf atabilir misiniz acaba yeni halini
Selam. Yeni üye oldum ve bende burun ameliyati olmak istiyorum. Banada yardimci olabilrmisiniz?Tabi atıyorum özelden
Gönderdim özeldenSelam. Yeni üye oldum ve bende burun ameliyati olmak istiyorum. Banada yardimci olabilrmisiniz?
Kalın derili degilsen 3 güvenilir doktor yazayım ozeldenKızlar ben galiba olamiycam ameliyatiçime sinip de bir doktora karar veremedim. Araştırdıkça kafam karıştı ama elde var sıfır
Bana da yazar mısınK
Kalın derili degilsen 3 güvenilir doktor yazayım ozelden
Orta sanırım benimki. Yazın lütfenK
Kalın derili degilsen 3 güvenilir doktor yazayım ozelden
Merhaba Nilda özelden burnunu gorebilir miyimKeşke benim doktorda yapamayacağını bildirseydi.. boşuna ne eziyet çeker ne ücret verirdim çünkü yapamadı, her doktorun harci değil kalın derili burnu yapabilmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?