Yorumların çoğunu okudum ama sonuc olarak sunu söylemek gerekir ki sana en doğru cevabı erkek arkadaşın verebilir.. yani aile örf adetleri ne kadar uygular,tavirlari nasildir,çatkapi gelen giden olup olmamasi da eşle ilgili mesela benim eşim çevresi çok geniş bi adam ama catkapi kimse gelemez evimize çünki cevresindekierden çok bana değer veriyor.. esimin ailesi ise kendi ailemden farksiz.. babasi adetler yüzünden esime gösteremediği sicakligi bana gosterir,sarilir bana,sever.. sacimi boyasam kestirsem yada biyere gitmek için hazirlansam iltifatlar eder.. kayinvalidem kendi evinde is yaptirmaz kaldi ki baskasinin evinde asla yaptirmaz.. beni sever sayar.. benle yaşıt erkek kardeşi yeri gelir ayağıma terlik verir yeri gelir kalkar bana su getirir.. ailece hicbir durumda mudahaleci olmazlar olmadilar.. ama bu aile gorumcem cerkesle evlenmedi diye kiyametleri kopardi mesela :)) ama asla damadimiza ya da ailesine saygisizlik etmediler.. yani aslinda aile çok önemli.. benim eşimle ilgili en buyuk şansım ailesi bence.. erkek arkadasindan ailesi ile ilgili bilgiler almaya bak sen.