hiçbir anne baba evladının kötü olmasını,mutsuz bir yuva kurmasını istemez..eğer erkeğin kendi özgüveni varsa,öncelik sıralamasını kendi yapıyorsa zaten hayatta hiçbir konuda başarısız olmaz....eşim annesine düşkün tabiki düşkün olacak oda onu doğuran büyüten sonuçta bu beni hiçbir zaman üzmez çünkü bu anlamda evini ihmal etmez..
*Eşinin annesi,babası,kardesleri ve evi arasında olması gereken duygusal ve fiziksel dengeyi kuramamış olduğunu düşünen ve ek olarak;
*Yeni bir aile,düzen kurulmak istenildiği halde,bu isteğin kayınvalide/kayınpeder ya da görümce/kayın ilişkileri dolayısıyla karsılanamaması,
*Eşinin sürekli aile büyükleri tarafından yönlendirilmek,onaylanmak istenmesi,
*Maddi harcamalar,yatırımlar,tatiller,cocuk sahibi olmak,iş değişikliği vb konularda karar merci olarak anne ve babasını tayin etmesi gibi...
Sorunlar yaşayan var mı?
Eşim cidden ters bir adamdır Vicdancım..
Düşünüyorum da bazen iyi bile oluyor bu durum..
Kendi ailesinden herhangi biri ağzını açacak olsa kıyametleri koparır. Belki de ben farkında değilim de benim ailemle kendi ailesini kıyaslıyor kendince. Çünkü benim ailem hiç bir zaman etliye sütlüye karışmadıkları için kendi ana babası evimizle,hayatımızla ilgili bir eleştiri yaptıkları zaman tabiri caizse kocamın cinleri tepesine çıkıyor..
QUOTE]
Benim eşimde çoğunlukla ailesi için bana söyleyecek bişey bıramıyor. Zaten aileside eşimden çekiniyor. Bana birşey söylediklerinde genelde eşimin yanımda olmadığı bir anı seçiyorlar. Ama yinede annesidir. İstemem asla aralarının kötü olmasını. Hatta 2 hafta önce ailesi bize yemeğe gelecekti. Onları almak için gitti. Geri yalnız geldi. Tartışmış, getirmemiş. Bende geri gidip, onları alması için resmen dil döktüm. Zar zor aldı geldi...Neyseki tatlıya bağlandı. Aralarında sorun olmasını da, çok içli dışlı olmalarınıda istemem...Ölçülü olduğu sürece sorun yok ...
Lale ninde dediği gibi bazen iyi bile oluyor bu durum...
Benim eşim;
*Sürekli olarak yapılanı,edileni,yenen,içileni annesine rapor ederdi
*Sürekli aile büyükleri tarafından yönlendirilmek,onaylanmak isterdi(benim değil)
*En özelinizi hiçe sayıp,nasıl sonuçlar doğuracagını düşünmeden annesine anlatırdı
*Maddi harcamalar,yatırımlar,tatiller,cocuk sahibi olmak, vb konularda annesi karar merci idi.
Sonuç mu;
Boşanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?