Türk erkek abazalığı

blackzey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
221
169
36
Kızlar bilmiyorum başka ülkenin erkekleri nasıl ama bizim milletimizin erkekleri niye böyle. İngilizce öğreniyorum uzun bir süredir.Birçok yabancı arkadaş sitesine üye oldum pratiğimi arttırmak için. Hayır sitelerin amacı belli zaten.Herkes yabancı arkadaş edinmek için gelmiş. Bizim türkler türk kızı aramaya gelmiş.Gelen bütün mesajlarım türklerden. okadar ingilizi amerikanı dururken senin gelip türk kızlarına musallat olamanın sebebi nedir anlamıyorum.Böyle bir niyetin varsada başka sitemi kalmadı.Bu saçma durumu paylaşmak istedim.Teşekkürler :KK47:

Evet ben de yabancı dilimi geliştirmek için bir siteye üye olmuştum, çinli bir çocukla tanıştım sonra onun arkadaşıyla. Gayet efendi gayet güzel konuşuyordu, konular eğitim hayatı, dil öğrenme, yaşadığımız yerler falandı hep. Onların çoğunun amacı zaten muhabbet etmek, ama o sitede Türk erkekler direk kendini belli ediyordu :KK70:

Yani bilmiyorum genelleme yapmak istemiyorum ama yapıyorum :KK70:

bende dil öğrenmek için bir uygulama indirdim telefonuma türk erkeklerinden çok yabancı erkekler mesaj çekiyor. kimi normal saygılı konuşuyor bazılarıda direk sex diyorlar no seks dediğimde so so sorry diye cevap atıyorlar... yabancı kızlarada türk erkekleri mesaj atıyor sanırım bir kaç yabancı kız duvarlarında atılan mesajların resmini çekip yayınlamışlardı çok iğrenti...

cinsellik yaşayamadıklarından düz duvara tırmanıyor hepsi. Sokakta ne kedi ne köpek ne ördek ne kadın!! ne bulurlarsa kendilerini tatmine kalkıyorlar.

Geçen birisi kenDini anlatmiş hobilerinden bahsetmiş. Ingilizce öğrenmek istersen yardimci olurum demiş.hiç cevap yazmadim. Bikacgun sonra yazdigi mesaj şu "siz evliliği düşünüyormusunuz?":KK57::KK53:

Konuşmak isterler cevap yazarsan yollu derler..
Cevap vermezsin sallamazsın.. kendini beğenmiş kezban k... derler.
Yabancı kızlar herşeye açık derler..
Kendi milletin kızlarına gelince gizli gizli videolarını çekip yayınlarlar..
Sonra namus namus diye adam vururlar.
Kendileri yapar ERKEK olur bildiğiniz süzme kek... :KK70:
nefret ediyorum öyle tiplerden.. hele bizi yabancı kızlarla karşılaştırmalarından...

Yabancı kızlar gibi olamamamızın nedeni Türk erkekleri zaten.
Artık ne burayı ne de türk olduğum halde türkleri seviyorum.
Bir sürü sebeplerim var çünkü.Hem kadın olarak,hem türkiyedeki sıradan bir vatandaş olarak ,hem de kişisel olarak çoook sebebim var..
Nefret ettim,şu küçük yaşımda..

kızlar böyle pratik yapmak için siteler hangileri ?ben bulamıyorum ..
eskiden bir site vardı oda kapanmış . bende oraya giriyordum çok türk vardı evet ..yabancı kızda arıyorlar türkte farketmiyor ..

kızlar böyle pratik yapmak için siteler hangileri ?ben bulamıyorum ..
eskiden bir site vardı oda kapanmış . bende oraya giriyordum çok türk vardı evet ..yabancı kızda arıyorlar türkte farketmiyor ..
Interpals var. Üyesi cok. Facebook benzeri bir site. mylanguageexchange, conversionexchange.

X