Türk Erkekleri Tatile Gidiyorlar!!!

hangısı ıtıraz etçek adamlara rus deyınce donları gevşiyo hepsi bırbrınden beter :120::120::120::120::120:

onlara nasıl erkek duskunu kadınlar itici gelip yakıstırmalar yapıyorsa oyle kadın duskunu sırf bu yuzden rusyaya gidenlerede biz oyle bakıyoruz ya babam diye demiyorum adam rusyaya calısmaya gitti 6 ay kalması lazımken 1 ayda döndü ki bulundugu yerde kadınlar bile calısıyormus dusununki vinc operatoru olarak ordaydı rahatlıga bakın yani :26: cevredkiler oo neden döndün bilmemne diye sozum ona saka yaptıda babam ailemi ozledim kalamam ben orda demişti canım babam benim o yuzden umutluyum var var iyi erkeklerde

Son düzenleme:
Abaza otobüsü yolda yakmak gerekliymiş bunu
Ya amca tipler var yani içeride şaka gibi be madde halinde sıralıyor bi de tövbe tövbe
Ya bu iğrençte ben asıl başka iğrenç bi video gördüm akıllara zarar

sedulu aynı şeyi mi düşünüyoruz yoksa asansörde yiyişen dayılar mııı

sedulu aynı şeyi mi düşünüyoruz yoksa asansörde yiyişen dayılar mııı

Aynen ya videoyu ilk gördüğümde buraya koyacaktım da kk bunu kaldıramaz dedim
Hala gözümün önüne geliyor bi de arka fonda çalan müzik

Aynen ya videoyu ilk gördüğümde buraya koyacaktım da kk bunu kaldıramaz dedim
Hala gözümün önüne geliyor bi de arka fonda çalan müzik

Akıllara zarar yaa
türkçe müzik koymuşlar dayılar da türklere benziyodu türkler mi acaba çok merak ediyorum:18::18: bildiğin sokakta, camiye giden, emekli amcalara benziyolar

Akıllara zarar yaa
türkçe müzik koymuşlar dayılar da türklere benziyodu türkler mi acaba çok merak ediyorum:18::18: bildiğin sokakta, camiye giden, emekli amcalara benziyolar

Bence de bizden yani bıyıklı kasket şapkalı falan ıyyyyyy

Videoyu uygunsuz olarak işaretledim.
Neden olarak da nefret uyandırıcıyı seçtim.

Türk milliyetçiliğine yakışır biçimde yapacaklarmış o işi.
Siz önce insanlığa yakışır hareket etmeyi öğrenseydiniz be.

Otobüsteki diğer şahsiyetleri de kınıyorum
Allah bilir hepsi evlidir

Konuşan terliksi hayvan da konferans vermiş mübarek.
Tecrübeyle sabitmiş İnsanlıktan tecrüben yok cinsellikten tecrüben olmuş neye yarar pislik herif.

vala cok guzel dıle getırmıssın..işin en acı ve vahim durumu da bu igrenclıklerı yapıp karılarıyla beraber olmaları ve kadınlarda cıkan kadınsal bıcok mantar ve buna benzer hastalıklar....eger böyle sorunlar yasıyorsanız gecmek bılmeyen eşinizi takıbe alın hanımlar!!!!

Bir de bu videoyu beğenenler var ki akıllara zarar...
Neyini beğendiler acaba.
Hele yorumlara da bir göz atın.
Bazıları kahkaha attırıyor
Abaza otobüsü ...apaçi kılıklılar...international rehber vs..
Türkiyemin komik acınacak karaktersiz insanımsı canlılarının toplandığı bir otobüs işte.

acınacak haldeyız maalesef canım...türk erkegının cınsel aclıgı dunyaca meshur zatenn uzaya bıle gıderler emın ol...aynen dedıgın gıbıkaraktersız ınsanımsı canlı bunlar...her turlu pıslık tacız tecavuz beklenır bunlardan..kadınları durduk yere tacız edennnn kadınları yıcekmıs gıbı bakan yanında erkek var mı yok mu demedenn cesaretle tacızlere devam eden tıplerde bu sülükler işte....tecavuzler tacızler bunların aclıgı ve psılıgı yuzunden artıyor..mıdem bulandı yemın edıyorum bırde böyle canlıların türk die ifşa edilmesi ayrıca gururumu kırıyor ne yazıkki!!!

Yabancılar da geberiyor Türk erkekleri diye.
Bu videoyu izleseler nasıl Türk erkeği türevleri olduğunu anlarlar da vazgeçerler bu saplantılarından.
Yorumların birinde yazmış bir zat-ı muhterem ;

" Kadınlarında suç bakımsızlar kendilerine bakmıyorlar " vs ...

Kendine bakmakla alakası yok.Kadın bakımlı olsa da o otobüsteki şahsiyetler gene gider gideceği yere.
Çünkü noksan olan kadının bakımı değil o otobüstekilerin beyni.

onlar turk erkegı dıe geberıyor cunku abaza görmuyorlar kı napsınlar degısık gelıyor heralde..bızımkılerde onlara bayılıyorlar bu zaafı çözmus degılım ...vala turkıyenın en guzel kadınları denılen bıle kadınlar aldatılıyorsa bunun bakımla falan alakası yok ...beyınlerıyle cınsel organları yer degıstırmıs canlı bunlar maalesef bızımle aynı atmosferı paylasıyorlar...adam kalmadı artık gercekten klasık bır laf ama elle tutulacakk adam kalmadı mıde bulandırıcı ılıskıler ve ınsalarla dolu etrafımız..dunya artık para ve sex uzerıne bır sıstemle dönuyor..bunun öncusude mılli gururumuz abaza turk hayvanatları işte!!! böylelerı bırde baba oluyor eş oluyor allahım sen ıslah et cezalarını agır sekılde ver...

ama dogru demiş o yorumu yapan turk erkeklerine baktıgında bakımlı hoş kokan kıyafetine dikkat eden hatta gobeksiz fit insanlar siz hic gobekli turk erkegi gordunuzmu yani onlarda bakımlı ister tabi ya aklıma birsey geldi turk kızlarının bakımsızlıgından yakınıp avrupadaki kadınların bakımlı olduklarından bahsederlerya hep istanbulda karsılastıgım bir olayda 4-5 tane yabancı kız yuzlerine bir baktım bıyık mıyık almamıslar oyle geziyolar turk kadınlarını surekli bıyıklı olarak eleştiren turk erkegine gore tam işte

canım bıyıklı falan farketmez onlara yabancı olsun mumkunse sarısın uzun bacaklı olsun tamamm gerısı önemlı degıl...bende tatıle gıttıgımde cok goruyorum cok pısler nasıl bu pıslıklerle olmak ıstıyorlar anlamıyorum..neys layıkları bu ıste onların..

kişi kendinden bilir işi.

şimdi bunlar bu adamın ağzının payını vermeyip susturmayan insanlar eve gidince eşlerinin, kızlarının hayatını zindan ederler.
evden çıkarmazlar.
sokakta ki şöyle sokakta ki böyle.

e nerden bilecek? kendi de sokakta ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…