Türk Erkekleri Tatile Gidiyorlar!!!

ontsyumgui

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
132
0
0
- Yurtdışı
Kelimelerin tükendigi yer...

"İnsanlara verilen şeylerin en hayırlısı güzel ahlaktır." Hadis-i Şerif

Son düzenleyen: Moderatör:
Tövbe tovbe!
Yarısına gelmeden kapattım, hic tahammül edemem böyle sapık ve dengesiz şeylere..

Yaw, adamların kafasina baksan, haci hoca sanarsin, teehh!! biyiklarina tüküreyim..:ssz:

kanım dondu resmen :53: videoyu açmadan önce bi kaç arkadaş toplanmış gidiyolar diye düşünmüştüm ama bir otobüs(!) bir de rezilliklerine rezillik katmışlar niyet açık rehber tutmuşlar ya!!

Küfür etmek istiyorum ama bu hanzolar küfrü bile haketmiyor..
Şeref ve ahlak yoksunları, pislikler.

Yabancılar bizden bu yüzden tiksiniyor işte.

Böyle pislikler bizim kimliğimizi alt üst ediyorlar...

amannnn sadece videoyumu görünce bunları biliyorsunuz?

Hayır bu tarz şeyler artık heeeeerrryerde duyar olduk..

Türk erkeğini zaten sevmiyorum iyice soğudum
:19:

Allah ıslah etsin, nasıl bir şeydir ver parasını koy kapının önüne vesaire vesaire. bu şekilde ancak hayvani güdülerini bastırabildiklerini ve keriz yerine konulduklarını acaba ne zaman anlayacaklar?

allh aklı fikir versin böyle insanlar allah ıslah etsin ...

Birde sitelere eklemişler beyinsizler.. Bunlara bırak erkek demeyi insan demek bile iltifat olur..
Ama eminim hepsi layığını bulmuşlardır ya da bulmak üzerelerdir..

Turk mıllıyetcılıgıne yakısır sekılde olsun arkadaslar dediği zaman cok güldüm hala da guluyorum ..
Şimdi türk erkeklerını nıye kotuluyorsun dıyenlere oturup bu vıdeoyu ızletmek lazım ama hepsının ıcınde bunlardan bır kalıntı oldugu ıcın bu vıdeo da bısey ıfade etmez..

Allah ıslah etsın dıycem ama dıyemıyorum bunların islah olmaya bıle hakkı yok.
Uzuldugum tek sey : Turkıye'nın bunlar gb varlıklar yuzunden kotu bılınmesi..

sanırım dunyada turk erkeği kadar cınselliğe aç aynı zamandada kadına hiç değer vermeyen başka erkek mılletı yoktur

uçkuruna düşkün mide bulandırıcı igrenc yaratıkları allah ıslah etsın..her turlu pislik gelır bunlardan allah bılır evlı olupta gelıp karısıyla olanlarda vardır karısına bu pislikleri bulastıranlarda...!!!

yorumlara koptum yanlız birisi bunlar yuzunden kieve gittim diyemiyorum demis :1: turk erkegi bumudur bunu gurur kaynagı olarak tanıtmak olayın ayrı bir sacmalıgı bence turk erkekleri tepki gostermeli bizi cinsellik duskunu abaza olarak lanse etmeyin diye..hicbir kadın bir erkegin cinsellige bu denli duskun olmasını veya bunu marifetmiş gibi orda burda anlatmasından hoslanmaz itice gelir o erkek adam dedigin anlatmaz agzına cinselligi sakız etmez 14-15 yasında olsalar bir derece diycem :31:

Son düzenleme:
yorumlara koptum yanlız birisi bunlar yuzunden kieve gittim diyemiyorum demis :1: turk erkegi bumudur bunu gurur kaynagı olarak tanıtmak olayın ayrı bir sacmalıgı bence turk erkekleri tepki gostermeli bizi cinsellik duskunu abaza olarak lanse etmeyin diye..hicbir kadın bir erkegin cinsellige bu denli duskun olmasını veya bunu marifetmiş gibi orda burda anlatmasından hoslanmaz itice gelir o erkek adam dedigin anlatmaz agzına cinselligi sakız etmez 14-15 yasında olsalar bir derece diycem :31:

hangısı ıtıraz etçek adamlara rus deyınce donları gevşiyo hepsi bırbrınden beter :120::120::120::120::120:

Türk milliyetçiliğine yakışan şekilde davranalık diyor adam ya... :)
Bu cümlesi beni yerlere yatırdı
hahaha :D

Back
X