- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
Yasal süre vicdan içinde geçerli mi arkadaşım?Katil olacağımı düşünmem "ben olsaydım" doğurmazdım. Sonuçta yasal süreyi geçmemiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasal süre vicdan içinde geçerli mi arkadaşım?Katil olacağımı düşünmem "ben olsaydım" doğurmazdım. Sonuçta yasal süreyi geçmemiş.
Kesinlikle 2.şans yok.Ama tek başıma da büyütemem.Bebekten de vazgeçemiyorum.Evlatlık vermeyi bile düşünüyorum.Ne hale düştüm ben ya
Belki aldatmaz belki yapmaz insallah yapmaz ön yargılı olmayalım ortada dagılan bi yuva ve bebek varYa yapmayın aldatılmış. Bir defa aldatan hep aldatır.
Bu konuda vicdan yapmazdım sonuçta burada suçlu kadın değil. Neden adam bu kadar vicdansızken kadın da kendini düşünmesin?Yasal süre vicdan içinde geçerli mi arkadaşım?
Annemin benimle yaşaması gerekiyor.Yani şehir değiştirmesi temelli.Yaşadığım şehri hiç sevmiyor.Çok kalabalık vs. İstesem gelir de düzenini bozmasını istemiyorum.Bebek doğunca anneniz gelemez mi.
Belki aldatmaz belki yapmaz insallah yapmaz ön yargılı olmayalım ortada dagılan bi yuva ve bebek var
Ne denir ki doğru sözeHani aldatması bir yana da seninle hala sevişiyor olup da başka bir kadına dokunması benim şuradan midemi bulandırdı!!!!!!
Allah aşkına kadın ilgisiz,bakımsız vs. diye bahaneleri oluyor ya bu ahlaksızların!!!!!!
Şu yapılana ne demeli,bilmiyorum!!!!!!!!!
Ben konu sahıbı suclu oldugu ıcın vıcdan yapması gerek dıye bişi soylemedım.Bu konuda vicdan yapmazdım sonuçta burada suçlu kadın değil. Neden adam bu kadar vicdansızken kadın da kendini düşünmesin?
Peki önce boşanırsam,daha sonra aldırabilirim izinsiz değil mi?Çünkü bebeği öğrenirse kesinlikle elinden ne gelirse yapacajYasal süre 10 hafta, katil falan olmuyorsunuz. Bir kadın nasıl çocuk sahip olma hakkına sahipse, olmama hakkına da yasalar dahilinde hareket ederse o kadar sahiptir. Zaten evliyken de istemiyormuşsunuz. Eğer istemiyorsanız gecikmeden çözümünü bulun. Yalnız resmi olarak evli göründüğünüz için eşinizin de izni gerekecektir aldırmak için, bu yüzden onunla konuşmalı ama netliğinizi korumalısınız.
Aldatılmak veya aldatmak iyi guzel bisiy degil farkindayim ama belliki eside seviyor sevmese aldatmaya devam etse veya edecekse niye bosanmam desin dimi ?İnsanlar hayatlarını belkilere göre kurmamalılar. Aldatılmak ufak bir şey değil diye düşünüyorum. Hayatı boyunca düşünmektense bir defa üzülmek daha mantıklı.
Eğer bebek 2,5 aylık olmadan boşanırsanız evet. Ama boşanma bu kadar kısa bir süreç değil, sonrasında aldırmak için geç kalmış olabilirsiniz.Peki önce boşanırsam,daha sonra aldırabilirim izinsiz değil mi?Çünkü bebeği öğrenirse kesinlikle elinden ne gelirse yapacaj
Ben konu sahıbı suclu oldugu ıcın vıcdan yapması gerek dıye bişi soylemedım.
Anlatmak ıstedıgım bebegını aldırdıgında yasayacagı duygusal çöküş.
Sevdiğinden değil, düzenini bozmak istemiyor ahlaksız.Aldatılmak veya aldatmak iyi guzel bisiy degil farkindayim ama belliki eside seviyor sevmese aldatmaya devam etse veya edecekse niye bosanmam desin dimi ?
Sadece kendim için de değil bebeği de düşünüyorum.İlerde ben bu çocuğa ne açıklama yapacağın?Babam nerede dediğinde kaç kat eriyeceğim? Arkadaşlarının babasını kıskanacak.Sorgulayacaktır elbetO kararı verdiğinde duygusal çöküşü yaşayacak psikolojiden çıkmış demektir. Tamam üzülür belki ama kendi hayatını yoluna koymanın verdiği huzurla beraber bu üzüntüsünden kurtulur.
Aldatılmak veya aldatmak iyi guzel bisiy degil farkindayim ama belliki eside seviyor sevmese aldatmaya devam etse veya edecekse niye bosanmam desin dimi ?
Sadece kendim için de değil bebeği de düşünüyorum.İlerde ben bu çocuğa ne açıklama yapacağın?Babam nerede dediğinde kaç kat eriyeceğim? Arkadaşlarının babasını kıskanacak.Sorgulayacaktır elbet