Türk filmine dönmüş hayatım

Hani aldatması bir yana da seninle hala sevişiyor olup da başka bir kadına dokunması benim şuradan midemi bulandırdı!!!!!!
Allah aşkına kadın ilgisiz,bakımsız vs. diye bahaneleri oluyor ya bu ahlaksızların!!!!!!
Şu yapılana ne demeli,bilmiyorum!!!!!!!!!

Belki aldatmaz belki yapmaz insallah yapmaz ön yargılı olmayalım ortada dagılan bi yuva ve bebek var

İnsanlar hayatlarını belkilere göre kurmamalılar. Aldatılmak ufak bir şey değil diye düşünüyorum. Hayatı boyunca düşünmektense bir defa üzülmek daha mantıklı.

Yasal süre 10 hafta, katil falan olmuyorsunuz. Bir kadın nasıl çocuk sahip olma hakkına sahipse, olmama hakkına da yasalar dahilinde hareket ederse o kadar sahiptir. Zaten evliyken de istemiyormuşsunuz. Eğer istemiyorsanız gecikmeden çözümünü bulun. Yalnız resmi olarak evli göründüğünüz için eşinizin de izni gerekecektir aldırmak için, bu yüzden onunla konuşmalı ama netliğinizi korumalısınız.

Hani aldatması bir yana da seninle hala sevişiyor olup da başka bir kadına dokunması benim şuradan midemi bulandırdı!!!!!!
Allah aşkına kadın ilgisiz,bakımsız vs. diye bahaneleri oluyor ya bu ahlaksızların!!!!!!
Şu yapılana ne demeli,bilmiyorum!!!!!!!!!
Ne denir ki doğru söze

Bu konuda vicdan yapmazdım sonuçta burada suçlu kadın değil. Neden adam bu kadar vicdansızken kadın da kendini düşünmesin?
Ben konu sahıbı suclu oldugu ıcın vıcdan yapması gerek dıye bişi soylemedım.
Anlatmak ıstedıgım bebegını aldırdıgında yasayacagı duygusal çöküş.

Boşanma sürecinde söylemeyin bebeği. Zaten anlaşmalı boşanma kısa sürüyor. Böylece bebek etkisiyle mahkeme uzamaz.

Boşandıktan sonra söylersiniz bebeği. Tabi bu seçenek çocuğu aldırmak istemiyorsanız geçerli.

Ki bir bebeği aldırmak anne için sağlıksal tehlike yoksa benim için de cinayet.

Yasal süre 10 hafta, katil falan olmuyorsunuz. Bir kadın nasıl çocuk sahip olma hakkına sahipse, olmama hakkına da yasalar dahilinde hareket ederse o kadar sahiptir. Zaten evliyken de istemiyormuşsunuz. Eğer istemiyorsanız gecikmeden çözümünü bulun. Yalnız resmi olarak evli göründüğünüz için eşinizin de izni gerekecektir aldırmak için, bu yüzden onunla konuşmalı ama netliğinizi korumalısınız.
Peki önce boşanırsam,daha sonra aldırabilirim izinsiz değil mi?Çünkü bebeği öğrenirse kesinlikle elinden ne gelirse yapacaj

İnsanlar hayatlarını belkilere göre kurmamalılar. Aldatılmak ufak bir şey değil diye düşünüyorum. Hayatı boyunca düşünmektense bir defa üzülmek daha mantıklı.
Aldatılmak veya aldatmak iyi guzel bisiy degil farkindayim ama belliki eside seviyor sevmese aldatmaya devam etse veya edecekse niye bosanmam desin dimi ?

Peki önce boşanırsam,daha sonra aldırabilirim izinsiz değil mi?Çünkü bebeği öğrenirse kesinlikle elinden ne gelirse yapacaj
Eğer bebek 2,5 aylık olmadan boşanırsanız evet. Ama boşanma bu kadar kısa bir süreç değil, sonrasında aldırmak için geç kalmış olabilirsiniz.

Ben konu sahıbı suclu oldugu ıcın vıcdan yapması gerek dıye bişi soylemedım.
Anlatmak ıstedıgım bebegını aldırdıgında yasayacagı duygusal çöküş.

O kararı verdiğinde duygusal çöküşü yaşayacak psikolojiden çıkmış demektir. Tamam üzülür belki ama kendi hayatını yoluna koymanın verdiği huzurla beraber bu üzüntüsünden kurtulur.

O kararı verdiğinde duygusal çöküşü yaşayacak psikolojiden çıkmış demektir. Tamam üzülür belki ama kendi hayatını yoluna koymanın verdiği huzurla beraber bu üzüntüsünden kurtulur.
Sadece kendim için de değil bebeği de düşünüyorum.İlerde ben bu çocuğa ne açıklama yapacağın?Babam nerede dediğinde kaç kat eriyeceğim? Arkadaşlarının babasını kıskanacak.Sorgulayacaktır elbet

Aldatılmak veya aldatmak iyi guzel bisiy degil farkindayim ama belliki eside seviyor sevmese aldatmaya devam etse veya edecekse niye bosanmam desin dimi ?

Neden boşanmak istesin ki. Evinde işini yapıyor, sevişmek istediğinde koynuna giriyor, dışarıdan oh ne güzel bir hayat gibi duruyor. Şimdi neden baştan para harcayıp düzen kursun, neden başka birini bulma çabasına girsin?

Sadece kendim için de değil bebeği de düşünüyorum.İlerde ben bu çocuğa ne açıklama yapacağın?Babam nerede dediğinde kaç kat eriyeceğim? Arkadaşlarının babasını kıskanacak.Sorgulayacaktır elbet

Hem öyle hem de siz kendi hayatınızı kurmak istediğinizde bir çok zorlukla karşılaşacaksınız. Yalnız bir kadının çocuk büyütmesi çok zor. Tamam büyüdü diyelim parçalanmış ailesi olacak.

Back
X