Türk filmine dönmüş hayatım

Eger Bebeğiniz icin bu adami affedip barisirsaniz hayatiniz boyunca bunun pismanligini ve agirligini tasirsiniz. Belli ki erkektir ya olur arada boyle capkinliklar, aman agzimizin tadi bozulmasin genisliginde bir zihniyete sahip degilsiniz, o yüzden ne olursa olsun kendinizi boyle bir yukun altina sokmayin.
Bebek konusuna gelince (ki henuz bebek bile denemez ona) eger bebegi dunyaya getirirseniz bu adamin golgesi ömür boyu uzerinizde olacak, onu kolay kolay hayatinizdan cikaramayacaksiniz, ortak bir cocugunuz olacak sonucta, bunu hesaba katmayi unutmayin, yine de ben ustesinden gelirim diyorsaniz dunyaya getirin. Ben boyle bir durumda cocuguma mutlu ve huzurlu bir gelecek sunabilecegimi dusunmezdim mesela..
Bebek aldirmak da kimseyi katil yapmaz, ozel hastanelerin bazilarinda kimlik bile sormuyorlar, ayarlarsiniz bir sekilde. Katil diyenlere bakmayin, o zaman korunmali her sevismemizde olasi cocuklarimizin katili oluyoruz.

Bosanmak istesen evraki imzaladiginda aglamazdin. Bence gerceklerle yuzles karar vermen kolaylasir

D deriiyam boyu 4-6 mm arasıdır kalbi damarlara kan pompalamaya devam eder
Gırtlak kulak tomurcukları oluşur
Mide pankreas karaciğer oluşmaya başlar
Senden bebeğe oksijen ve besin bebekten sana karbondioksit ve atık madde geçişi olur
Bildiklerim bu kadar

Anlayamadığım bişey var. niçin bebeği aldırma diyenlere saldıranlar var? Aynı fikirde olmak zorundamıyız? aldırma dedik diye babasının ya da eşinin aldıgı tabletle yorum yapanlar diye bir yorum okudum arada cidden çok komik. Kim oldugumuzu ne yaşadıgımızı nerden biliyorsunuz pardon ? Ben çalışan ve telefonunu kendi almış bir anne olarak yaptım yorumumu:) Şaka bir yana arkadaslar cidden çok hassas bir konu. eğer inanıyorsak Rabbimin bu konudaki emri çok net. Anlıyorum gelecekte annenin zorlanacagını düşünüyorsunuz haklısınız ama hangimiz zorlanmadan evlat büyütüyoruz ki?
Velevki kocan alsın tableti ne olacak inansın veya inanmasın bir canlı var nikahlı kocadan şükür
Şimdi hayatım değişti seninle uğraşamam bana yük olacaksın şeklinde düşünmek başkalarına daha adil daha insancıl geliyor demekki
Kadın demekte suç biz erkeklerden daha ince daha vicdanlı daha sorumlu daha nazik ve daha merhametli yaratılmışız erkek adam o Bebek alınınca anne kadar üzülmeyecek eminim buna ileride anne kadar yaşamayacak da pişmanlığı kadının tüm hormonları alt üst oluyorken canından koparıp alınacak o bebek ama nedense bunu söylemekte bazılarına dert oluyor

Katil olmakla ilgisi yok

Bakamıyorsanız psikolojik/maddi gücünüz yoksa, aldırmak mantıklı bir seçenek

Bakma sen herkes romantik konuşur da sen kalacaksın o bebekle baş başa

Herkes çarpı işaretine basıp kocasının, yuvasının yanına dönecek

Yapamayacaksan, zarar ziyan bir hayat sunmaktansa o çocuğa aldırmak daha mantıklı

Hayatım boyunca hep mantığımla hareket ettim.Evliyken çocuk istemiyordum çünkü kariyerim vardı.Önemli bir pozisyonda çalışıyordum.Ama işte sürpriz oldu
Yaşıyarak ögreniyoruz herşeyi hayatta duygusallıktan çok mantıklı davranmamız gerektigini ögrendim

Anlayamadığım bişey var. niçin bebeği aldırma diyenlere saldıranlar var? Aynı fikirde olmak zorundamıyız? aldırma dedik diye babasının ya da eşinin aldıgı tabletle yorum yapanlar diye bir yorum okudum arada cidden çok komik. Kim oldugumuzu ne yaşadıgımızı nerden biliyorsunuz pardon ? Ben çalışan ve telefonunu kendi almış bir anne olarak yaptım yorumumu:) Şaka bir yana arkadaslar cidden çok hassas bir konu. eğer inanıyorsak Rabbimin bu konudaki emri çok net. Anlıyorum gelecekte annenin zorlanacagını düşünüyorsunuz haklısınız ama hangimiz zorlanmadan evlat büyütüyoruz ki?
Arkadaşım bu kişi boşanacağı eşinden doğuracak çocuğunu çocuk büyürken bu adam yanında olacak mı?Sizin eşleriniz yanınızda çocuğu büyütürken zorluklarınız ee gazı var altına kaka yaptı bu gece ateşi çıktı.Bu kadın bu zorlukları kendi üstesinden gelecek çocuğu adama veremeyecek adam da gününü gün eder bir iki babalık yapar bilmem anlatabildim mi?Ola ki biriyle tanıştı evlenecek tekrar bu adam musallat olur çocuğumu üvey babayla istemiyorum yok kendine birini buldun dayanamadın toplum baskısı neler var neler siz bir aldıracak diye amma eleştirdiniz be kadını.

O adamın çocuğunu doğurmak filan yazmışlar. İyi de o sıradan yoldan geçen bir adam değil ki! Hata da yapmış olsa o onun eşi ve o bebeğin babası! Bu kadar sert yorumlar yapmayın bence. Sonuçta kolay bir karar değil o bir canlı, o bir masum o bir Bebek!

Romantikligi geçin hanımefendi tek başına çoçuk büyütücek kimsesi yok bu kadının bakıcak çoçuga
O adamın çocuğunu doğurmak filan yazmışlar. İyi de o sıradan yoldan geçen bir adam değil ki! Hata da yapmış olsa o onun eşi ve o bebeğin babası! Bu kadar sert yorumlar yapmayın bence. Sonuçta kolay bir karar değil o bir canlı, o bir masum o bir Bebek!

Şu aldır aldırma polemiklerini bi bırakın artık ya sayfalarca yazılmış

Bu tamamen konu sahibinin ölçüp tartıp karar vermesi gereken bir durum

Kimse ne aldır diyebilir nede aldırma

Arkadaşım bu kişi boşanacağı eşinden doğuracak çocuğunu çocuk büyürken bu adam yanında olacak mı?Sizin eşleriniz yanınızda çocuğu büyütürken zorluklarınız ee gazı var altına kaka yaptı bu gece ateşi çıktı.Bu kadın bu zorlukları kendi üstesinden gelecek çocuğu adama veremeyecek adam da gününü gün eder bir iki babalık yapar bilmem anlatabildim mi?Ola ki biriyle tanıştı evlenecek tekrar bu adam musallat olur çocuğumu üvey babayla istemiyorum yok kendine birini buldun dayanamadın toplum baskısı neler var neler siz bir aldıracak diye amma eleştirdiniz be kadını.
Canım evet eşim bugün yanımda ama yarına cıkacagı belli mi? Ya da arkadasın başına gelecek şeyin benim başıma gelmeyeceğinin garantisi varmı? Ben hayatımı sırtımı eşime dayayıp yaşayan biri degilim. bu yüzden çalışıyorum bu yüzden ayaklarım üzerinde duruyorum. Kesinlikle aldıracak diye kadını eleştirmedim. Ben inancım gereği söylemem gerekeni cok içtenlikle söyledim. Ne yapacagına tabiki kendi karar verecek.

Romantikligi geçin hanımefendi tek başına çoçuk büyütücek kimsesi yok bu kadının bakıcak çoçuga
Romantik anlayışımız farklı demek ki. Ben gayet açık bir şey yazdım. Bir şans vermek bebeği aldırmaktan daha kolaydır diye düşünüyorum. Sonuçta herkes fikrini yazıyor değil mi ben yanlış okumuyorum :)

Romantik anlayışımız farklı demek ki. Ben gayet açık bir şey yazdım. Bir şans vermek bebeği aldırmaktan daha kolaydır diye düşünüyorum. Sonuçta herkes fikrini yazıyor değil mi ben yanlış okumuyorum :)
Öyle fakat yalnız bir kadınım aynı olayı bende yaşadım :) yalnızlık zordur bakıcak kimsen yok çoçuğa istediğin kadar paran olsun baba yok şu yok bu yok

Canım evet eşim bugün yanımda ama yarına cıkacagı belli mi? Ya da arkadasın başına gelecek şeyin benim başıma gelmeyeceğinin garantisi varmı? Ben hayatımı sırtımı eşime dayayıp yaşayan biri degilim. bu yüzden çalışıyorum bu yüzden ayaklarım üzerinde duruyorum. Kesinlikle aldıracak diye kadını eleştirmedim. Ben inancım gereği söylemem gerekeni cok içtenlikle söyledim. Ne yapacagına tabiki kendi karar verecek.
Heh işte bu yorumunuz güzel.İnanç gereği de olsa onun varsa günahı onu çekecek olan kendisi.Mantık devreye giriyor bakın üye kendi de söylemiş. Hayatın ne getireceği belli olmaz tabii doğru demişsiniz ama çocuğu aldırdı eşinden boşandı başkasını buldu mutlu oldu tekrar evlendi ondan çocuk yaptı mutlu mesut büyüttü.Böyle hayat varken niye mutsuz olacağı şeyi yaşayacak sırf sizlerin deyimiyle "katil" olmamak için. Değil bu üye çocuk aldıran evli kadın çok ki istemediği için.Bunları biliyorken niye bu üyeye yükleniyorsunuz bu kadar?

Öyle fakat yalnız bir kadınım aynı olayı bende yaşadım :) yalnızlık zordur bakıcak kimsen yok çoçuğa istediğin kadar paran olsun baba yok şu yok bu yok
Onu konu sahibi düşünecek burdan sen ben aldır aldırma deyince bir şey fark etmiyor göze alan aldırmaz göze alamayan da barışır yoluna bakar bu kadar basit benim fikrim bu. Ama konuya bakılırsa eşine söylemeden böyle bir karar vermek olanaksız o bir baba artık ve o bebekte Hakkı var.

Yeter ya! Hep kadın olmak.Aldatılmış kadın,katil kadın.Ama adam paşa

Eh öyle tabi siz bilmiyor muydunuz? Adam doğmamış çocuğunun anasını aldatır ama din size günah yazar, insanlar size katil yazar, çocuğu doğurursunuz adam gider başkasıyla evlenir çocuğu babasız büyütmek size düşer.....adam ne eylem yaparsa yapsın yükünü taşımak size düşer. Bizim toplumda kadın olmak zor zanaat.

Gebeliğinizi sonlandırır mısınız, o konu hakkında detaylı bilgi olmadan yorum yapamayacağım.

Yalnız bazı mesajlardan tiksindim. Hata imiş, affet imiş, kadınlar zorla yaptırmış imiş, bir şans daha ver deme şekliymiş tanrının bilmem ne.

Bu kadınların kocaları onları neden aldatmasın ki? Şimdi ben böyle yazdığını görsem eşimin, 600 kere aldatırım. Hak eder de. Herkes yiyebildiği kadar yer şu hayatta.

Bu muhteşem hoşgörülü kadınlar, evli biriyleyim veya kocamı aldattım denildiğinde zebani kesiliyorlar.

Çünkü ulvi amaç : Koca kurtarmak, kimin kocası olursa olsun.

Yazıklar olsun.

Heh işte bu yorumunuz güzel.İnanç gereği de olsa onun varsa günahı onu çekecek olan kendisi.Mantık devreye giriyor bakın üye kendi de söylemiş. Hayatın ne getireceği belli olmaz tabii doğru demişsiniz ama çocuğu aldırdı eşinden boşandı başkasını buldu mutlu oldu tekrar evlendi ondan çocuk yaptı mutlu mesut büyüttü.Böyle hayat varken niye mutsuz olacağı şeyi yaşayacak sırf sizlerin deyimiyle "katil" olmamak için. Değil bu üye çocuk aldıran evli kadın çok ki istemediği için.Bunları biliyorken niye bu üyeye yükleniyorsunuz bu kadar?
Nerde yüklendim üyeye.? Onu kıracak şekilde bir söylemim var mı? Katil kelimesini kullandım mı? Benden alıntı yapıyorsanız benim cümlelerimi kullanın. Ben cok yorum yapmam konulara acıkcası ilk defa gercekten zor durumda oldugunı düşündügümden fikrimi yazdım. Kaldıki arkadas fikirlerimizi sormus Söylememizde bir sakınca yok sanırım. Ayrıca mutsuz olacagını varsayıyorsunuz siz. Öyle olmayada bilir

Back
X