• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi türk kahvesi ve sperm hareketliliği???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben de duydum,
ilişkiden 1 saat önce falan erkek içsin ancak kadın içmesin diyorlar..
denemekte sakınca yok...

....da işe yarayıp yaramadığını anlamak zor, o kadar çok şey deniyoruz ki
olsa...hangisinden bilemicez..
hoş, olsun da!!!!

dilerim miniklerimize kavuşuruz en yakın zamanda.....

Deneme tahtası gibi hissediyorum kendimi kullanmadığım kür vs kalmadı aynı sekilde eşiminde. Aminnn canım inşallah Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.

Yaa bunu hiç duymamıştım tamam canım teşekkür ederm cevbın için :)
Benim eşim azospermi hastasıydı iğne ve bitkisel tedavi ile çıkış oldu çok şükür bitkiselleri aldığımız fitomer söyledi menengic kahvesini.. Suyla yapilip içilecek sütle değil :)

Benim eşim azospermi hastasıydı iğne ve bitkisel tedavi ile çıkış oldu çok şükür bitkiselleri aldığımız fitomer söyledi menengic kahvesini.. Suyla yapilip içilecek sütle değil :)

Yeni öğrendiğim herşey yeniden bir umut çok tşk, :)

buda şekersizmi olcak türk kahvesi gibi

Bende soracaktım doktoruma kahveyi ve klomeni ama unuttum kontrolde okadar cok sey geliyor ki aklıma :) klomen illa dr kontrolünde mi içilmeli acaba nasıl bir ilç hiç araştırmadım dr ilaç tavsiyesinde bulunmadı cnkü sadece her gün bir muz ve keciboynuzu dedi okadr :) inşallah Allah en kısa zamanda meleğinizi göndersin size..
Amin teşekkür ederim. Umarım Rab bim de tez zamanda sizi kavuşturur.
Burada bir sürü bayan kullanıyor ama ben nasıl kullanıldığını bilmiyorum.
Sadece taşıdıklarını kulaktan dolma bilgilerle klomenle ne yaptığını anlatabilirim. Yalnız Çılgın kadınlar bunlar. :-D
Bu bayan 15 16 yıl önce hamileyken bebeğini kaybediyor. Biraz pinpirikli dr test falan yapıyo diyoki esinizin spermleri az ve hareketsiz. Çocuk olması sizin için zor.
Kadında diyoki ben bunu eşime nasıl derim yeni çocuğunuzu kaybettik. Ve biz hemen tekrar çocuk istiyoruz. Eşim 3 aya askere gidecek. Dr sadece kadının yumurtaları için ilaç verip gönderiyor.
Neyse bizim çılgın abla, benim yumurta ya yapıyorsa sperme de yarar diye uçuk bir düz mantık kurup, bir de benim adam arıza içmez deyip, tatlıya pekmeze falan kırıp kırıp karıştırıyor. :-)
Bakıyorlar ki adam askere gitmeden kadın hamile.
Sonra bundan 6 sene önce ortak bir tanıdık var ona anlatıyor ve oda eşine içiriyor. Aynı şekilde onların iki çocukları oldu.
İkinci defa olumlu sonuç alınınca o ona bu buna derken bildiğim 11 pozitif sonuç var.
Ama tabi neredeyse hepsi dr una bu durumu anlatıyor. Ve dr.lar bir işte yaramayacağını denk gelmiş olabileceğini söylüyorlar. Bizim çılgın ablalar ise mevzuyu klomene bağladılar kesinlikle dr un bir işe yaramaz demesini kabul etmiyorlar.
:-D :-D :-D

Çılgın hanımlar güldürdü beni :))) azim önemli tabii :) bende sizden duyunca bazınt sitelerinde sperm sayısını artırır yazıyor demekkş.çılgın ablaların tespitinde doğruluk payı var :)

Gözünüz aydın arkadaşım. Benim eşimde azosperm 10 yıllık evliyiz eşim bir defa micro tesa oldu beş yıl önce ama sonuçta spermatid gelişmemiş sperm çıktı niz tekrar micro tesa denicez ama hem maddi hem manevi oldukça yıprandık en azından tesadan önce destek olarak bişeyler kullansın istiyorum siz neler yaptınız eşin neler kullandı hangi doktora gittiniz yazarsan çok memnun olurum canım

Gözünüz aydın arkadaşım. Benim eşimde azosperm 10 yıllık evliyiz eşim bir defa micro tesa oldu beş yıl önce ama sonuçta spermatid gelişmemiş sperm çıktı niz tekrar micro tesa denicez ama hem maddi hem manevi oldukça yıprandık en azından tesadan önce destek olarak bişeyler kullansın istiyorum siz neler yaptınız eşin neler kullandı hangi doktora gittiniz yazarsan çok memnun olurum canım
Size dr.celalettin peru beyi öneririm biz 9 aydır tedavindeyiz bizim gibi çok arkadaşa yardımcı oldu doktor bey cemrem23 arkadaşımızın eşinde sperm çıkışı yoktu iki defa micro tese olmuş ve bulunamamış celalettin beyin tedavisinde 1 milyon sperm görüldü ve donduruldu Allah kısmet ederse oda bu ay tüp bebek deneyecek bende :)

Size dr.celalettin peru beyi öneririm biz 9 aydır tedavindeyiz bizim gibi çok arkadaşa yardımcı oldu doktor bey cemrem23 arkadaşımızın eşinde sperm çıkışı yoktu iki defa micro tese olmuş ve bulunamamış celalettin beyin tedavisinde 1 milyon sperm görüldü ve donduruldu Allah kısmet ederse oda bu ay tüp bebek deneyecek bende :)
Teşekkür ederim arkadaşım açıkçası celalettin hocanın asıl branşı iç hastalıkları olduğuni öğrendim ayrıca arayıp randevu almak istediğimde de doktorun vakıfta muayene ettiğini öğrendim ve biraz kafam karıştı :( Siz bitkisel yada beslenme olarak neler yaptınız acaba

Teşekkür ederim arkadaşım açıkçası celalettin hocanın asıl branşı iç hastalıkları olduğuni öğrendim ayrıca arayıp randevu almak istediğimde de doktorun vakıfta muayene ettiğini öğrendim ve biraz kafam karıştı :KK43: Siz bitkisel yada beslenme olarak neler yaptınız acaba
Bide bitkiseller demişsin onlarla ilgili biraz yazabilirmisin

Teşekkür ederim arkadaşım açıkçası celalettin hocanın asıl branşı iç hastalıkları olduğuni öğrendim ayrıca arayıp randevu almak istediğimde de doktorun vakıfta muayene ettiğini öğrendim ve biraz kafam karıştı :( Siz bitkisel yada beslenme olarak neler yaptınız acaba
Evet iç hastalıkları uzmanı.. Kendide bu yolda mücadele vermiş birisi.. Çok hastası var hatta facebook sayfası var AZOSPERMIA VE ERKEN YUMURTA YETMEZLIGI Adi ordan bir çok bilgiye ulaşabilirsin biz bitkisel takviye ersel meti beyden aldık celalettin beyin önerisinde eşin cinko e vitamini içsin canım bitkisel olarak kürler var tabiki arı sütü yiyebilir eşiniz ameliyattan önce

Evet iç hastalıkları uzmanı.. Kendide bu yolda mücadele vermiş birisi.. Çok hastası var hatta facebook sayfası var AZOSPERMIA VE ERKEN YUMURTA YETMEZLIGI Adi ordan bir çok bilgiye ulaşabilirsin biz bitkisel takviye ersel meti beyden aldık celalettin beyin önerisinde eşin cinko e vitamini içsin canım bitkisel olarak kürler var tabiki arı sütü yiyebilir eşiniz ameliyattan önce
Allah razı olsun canım eşimle bir kez daha görüşücem celalettin hoca konusunda bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Allah razı olsun canım eşimle bir kez daha görüşücem celalettin hoca konusunda bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Canım cümlemden razı olsun zaman kaybetmeyin :) bu arada celalettin bey yeni hastanede göreve başladı florya tıp merkezinde bilgin olsun

Bende soracaktım doktoruma kahveyi ve klomeni ama unuttum kontrolde okadar cok sey geliyor ki aklıma :) klomen illa dr kontrolünde mi içilmeli acaba nasıl bir ilç hiç araştırmadım dr ilaç tavsiyesinde bulunmadı cnkü sadece her gün bir muz ve keciboynuzu dedi okadr :) inşallah Allah en kısa zamanda meleğinizi göndersin size..
Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca yazmadan geçemedim.Bu muz hakkında bizim doktorumuz muzun içine daha fazla dayanması için doğum kontrol hapı konulduğunu söyledi ,buda infertiliteye yol açıyormuş haliyle,yenilecekse bile yerli muz tercih edilmeli dedi.

Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyunca yazmadan geçemedim.Bu muz hakkında bizim doktorumuz muzun içine daha fazla dayanması için doğum kontrol hapı konulduğunu söyledi ,buda infertiliteye yol açıyormuş haliyle,yenilecekse bile yerli muz tercih edilmeli dedi.

İnanmıyorum doğal diye yediğimiz seylerin içinde kim bilir daha neler var. Uyarı için tşk. Hiç birşeye kimseye güven yokmuş gercekten daha neler öğrenicem kk dan:D:KK57:

biz muz faydalı diye yiyoruz bide. bunu yapanlarda kısır olsun inşallah hiç bir çaresi bulunamasın :KK62:

eger azospermi durumunuz yoksa
eşine değil daha çok kendine adapte olmalısın
erkeğin hareketli olur olmaz o biraz denk gelme şans işi
ama bayanda sağlık güçlü olmalı

eger azospermi durumunuz yoksa
eşine değil daha çok kendine adapte olmalısın
erkeğin hareketli olur olmaz o biraz denk gelme şans işi
ama bayanda sağlık güçlü olmalı

Azospermi değil eşim sadece hareketlilik problemimiz var. Doktor bunu inişli çıkışlı çizelge gibi düşünün demişti bizim kontrolümüz düşüş zamanına denk geldi sanırım. Benim tahlillerim de sorun cılmadı cok şükür ama 9 aydır olmayınca insan ne oluyor diyor. Sanırım Stresi azaltmam gerek msjın için tşk :)

Sperm hereketliligi icin benim onerebilecegim kesinlikle e vitaminidir.
Bizde ileri hizli hareket hic yoktu ve morfoloji yuzde 2 idi.
Varikosel ameliyatindan sonra kullandik
Ileri hareket olustu 12 milyondan 35 milyona ulasti degerler operasyonun 4.ayinda

Back
X