Bende soracaktım doktoruma kahveyi ve klomeni ama unuttum kontrolde okadar cok sey geliyor ki aklıma :) klomen illa dr kontrolünde mi içilmeli acaba nasıl bir ilç hiç araştırmadım dr ilaç tavsiyesinde bulunmadı cnkü sadece her gün bir muz ve keciboynuzu dedi okadr :) inşallah Allah en kısa zamanda meleğinizi göndersin size..
Amin teşekkür ederim. Umarım Rab bim de tez zamanda sizi kavuşturur.
Burada bir sürü bayan kullanıyor ama ben nasıl kullanıldığını bilmiyorum.
Sadece taşıdıklarını kulaktan dolma bilgilerle klomenle ne yaptığını anlatabilirim. Yalnız Çılgın kadınlar bunlar. :-D
Bu bayan 15 16 yıl önce hamileyken bebeğini kaybediyor. Biraz pinpirikli dr test falan yapıyo diyoki esinizin spermleri az ve hareketsiz. Çocuk olması sizin için zor.
Kadında diyoki ben bunu eşime nasıl derim yeni çocuğunuzu kaybettik. Ve biz hemen tekrar çocuk istiyoruz. Eşim 3 aya askere gidecek. Dr sadece kadının yumurtaları için ilaç verip gönderiyor.
Neyse bizim çılgın abla, benim yumurta ya yapıyorsa sperme de yarar diye uçuk bir düz mantık kurup, bir de benim adam arıza içmez deyip, tatlıya pekmeze falan kırıp kırıp karıştırıyor.

Bakıyorlar ki adam askere gitmeden kadın hamile.
Sonra bundan 6 sene önce ortak bir tanıdık var ona anlatıyor ve oda eşine içiriyor. Aynı şekilde onların iki çocukları oldu.
İkinci defa olumlu sonuç alınınca o ona bu buna derken bildiğim 11 pozitif sonuç var.
Ama tabi neredeyse hepsi dr una bu durumu anlatıyor. Ve dr.lar bir işte yaramayacağını denk gelmiş olabileceğini söylüyorlar. Bizim çılgın ablalar ise mevzuyu klomene bağladılar kesinlikle dr un bir işe yaramaz demesini kabul etmiyorlar.
:-D :-D :-D