Bir fincan yapacaksan iki çay kaşığı tepeleme kahve köy şekeri kendine göre ayarla bu karıştır küçük ocakta bırak biraz bu kere daha karistir tam kavramaya başlayınca yarısını dok F incana bu daha kaynar tamamını dok bide kahve seçimi çok önemli bazı kahveler kopurmuyo taze çeken bi yerden alırsan yaparsın guzel
Valla muhtemelen bayat olabilir o kahve cekiyolarsa kendileri guzel ama hazır pakettekileri sevmem ben bu yüzden hiç bu gune kadar yaptığım kahve kopurmemezlik yapmadi
Tascak gibi olmucak ışte kenardan kabardimi yeter hemen alcaksin kopugunu yap bakam tarif ettiğim gibi nasıl olcakYok öyle bayat ürün satmazlar merkezi bi dükkan. Pişerken köpürüyo taşacak kıvama geliyor ama fincana koyduğumda ortadan kayboluyo o köpük. Üstte çok az bi köpük kalıyo. Problem kahvede değil, benim beceriksizliğimde
Tascak gibi olmucak ışte kenardan kabardimi yeter hemen alcaksin kopugunu yap bakam tarif ettiğim gibi nasıl olcak
Başkasına yaptirirsin merak etme kenarlardan kabarmaya başladığı anda çekeceksin ocaktan öyle guzel olur valla basim agriyo benimde bende bi kahve yapayim bari kendime o kadar anlattım canim cektiHeh o köpük alma işini tam becemiyorum işte. Bi tane yaptım olmadı, onu götürdüm abime içirdim :) Birazdan bi tane daha deniyim bari. Hani yaşım daha var ama istemeye filan gelseler rezil olucam heralde.
Başkasına yaptirirsin merak etme kenarlardan kabarmaya başladığı anda çekeceksin ocaktan öyle guzel olur valla basim agriyo benimde bende bi kahve yapayim bari kendime o kadar anlattım canim cekti
Bida benim kahvem Eki Görüntüle 1835736
Gel ben sana yapayim bi kahve icHah işte istediğim kıvam bu da, benimkisinin köpükleri genelde kenarlarda toplanıyor ortası boş :)
Ben kahveyi yaparken iki bölüm dökmüyorum telve yukarıya çıkınca 2 kaşık alıyorum sonrasında iyice köpürdüğünde devmını alıp hafif yukardan dökyorum öylede deneyebilirsinMerhabalar. Annem pek sevmez, babamda ayda yılda bir ama ben çok severim. Ama bi türlü bol köpüklü yapamıyorum hani annem de uğraşmayınca gösteren de olmadı. Kahve pişerken kaşık ile köpüğü toplamaya çalışıyorum fincana aktarmak için ama bu defa cezve bi daha köpürmüyor. Ya çok karışık anlattım sanırım ama, kısa keseyim nasıl bol köpüklü yapılır kahve?
nasil bı çikolata bu ????. çok merak edıyorumcezveyi ateşe almadan önce sert bir şekilde iyice karıştırın
sonra ocağa alın, köpürmeye başladıkça köpüü alın
birde benim bir hşlem var cezveye 1 tane napoliten çikolatadan atıyorum bol sönmeyen köpük oluyor tadı da çok nefis oluyor
sade çikolata sütlünasil bı çikolata bu ????. çok merak edıyorum
Merhabalar. Annem pek sevmez, babamda ayda yılda bir ama ben çok severim. Ama bi türlü bol köpüklü yapamıyorum hani annem de uğraşmayınca gösteren de olmadı. Kahve pişerken kaşık ile köpüğü toplamaya çalışıyorum fincana aktarmak için ama bu defa cezve bi daha köpürmüyor. Ya çok karışık anlattım sanırım ama, kısa keseyim nasıl bol köpüklü yapılır kahve?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?