Aynı şeyi ben de yaşıyorum... Bir kızım var ve aynı tepkiler... Geçende başka bir topicte paylaştım hatta... Çok rahatsız oluyorum... Sırf bu temennilerin önüne geçmek için bayramdan önce cinsiyeti inş belli olur diye dua ediyorum... En azından söylerim de kurtulurum...sadece merak benimkisi, kimseye karşı önyargılı değilim çünkü anlayabileceğim bir durum değil bu,benim takmadığım takamadığım bir durum...
-falancanın kızı olacakmış
ben: iyi hayırlı olsun
-erkek olaydı iyiydi kızı zaten vardı
ben: ( sanane be kadın) olsun iki kız da güzeldir...
bir başka durum
-hamileymişsin.
ben: evet 2. geliyor bakalım
- inşallah bu sefer erkek olur da 3. ye kalkışmazsın
ben: doink! hayırlısı teyze...
bunun gibi binlerce konuşma geçiyordur hergün, peki nedir bu değişiklik merakı? elbette her kadın merak eder bebeğiin cinsiyetini, ama illede erkek, yok yok kız olsun bu sefer diye tuttutmak niye? gözünüzle bile göremediğiniz spermi alıp 2 ye bölüp x ini y sini ayıramazsınız ya...ben bu Türk kadınını hiç anlamıyorum, anlıyamıyacam da.. :) sürçü lisan ettimse affola..
çok düşündüm cevap yazsam mı diye,ama kızı olupta erkek bebek isteyen;erkek bebeği olupta kız isteyenlere TAKINTILI İNSANLAR demişsin ya,sayfayı kapatmamı engelledi...farkındaysan senin düşüncende olan takıntısız insanlar bile bize takılıyorlar ki,olanlardan haberdarlar...bence sen de fena halde takıntılısın erkek bebek fikrine,nerden biliyosun dersen, teyzelerle yaptığın cinsiyet muhabbetlerine o kadar bozulmuşsun ki gelip buraya konu açmışsın...o derece takmışsın yani...eğer gerçekten böyle bir isteğin olmasaydı,emin ol konuştuklarını hatırlamazdın bile...
3.yü düşünürsen aramıza katılabilirsin,biz sana gülmeyiz
merhaba
benim de bir kızım var şimdi hamileyim bu da kız. cinsiyeti öğrenince hiç üzülmedim....bende de aynı tepkiler cinsiyeti öğrennince olsun sağlıklı olsun da kız olsun demeler..ve ayrıca 2 kızım olduğu için beni şanslı görenler de çok oldu..2 farklı görüş..eşim de cinsiyeti öğrenince çok üzüldü ve 3.yü istiyor.erkek çocuk için.ben ise 3.çocuğu hiç istemiyorum.eşime o da kız olursa diyorum garantisi var mı?
zaten ben de başka istemem olsun 3 kızım olsun diyor.şimdi ben ne yapacağım?benim yerimde olsanız napardınız?..
bana kalsa da 3 kızım olabilir hiç sorun değil.sadece eşim için isterim erkek çocuk. o da bi ihtimal olursa...
hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin sana... bu eşinle ortak vereceğiniz bir karar, sosyal durumunuz, ekonomik durumunuz, aile içi sevgi şevkatiniz , kendinize ayıracağınız zaman vs. bu gibi durumlar 3 çocuğu kaldırabilir ve de siz de istekli olursanız neden olmasın? ama dediğiniz gibi sırf bu sefer erkek olsun diye doğurmanın bence de bi manası yok...bence de 2 kız annesi olarak çok şanslısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?