turk telekom adsl

ecrin1001

BIR KIZI BIR OGLU VaRMIS
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
10.386
15
208
Diğer
arkadaşlar 16.90 ytl ye kampanyadan 3 aylık asdl baglattım ilk ay fatura düzenlemediler ikinci ay 40 ytl geldi ödedik.bu ayda 22 ytl gelmiş abuk sbuk ilaveler var ne yapabilirim.bana 16.90 diyerek bagalattım aama bu fiyata sinir oldum enayi yerine konuluyoruz.

aynen bende öyle bağlatmıştım,ilk ay faturam 76 lira geldi daha sonraki aylardada 30 lira geldi hemde kotayı aşmadığım halde:1shok:bencede kandırmacadan başka birşey değil..

arkadaşlar genel de şöyle olabiliyor,
ayın ortasında hattınız açıldıysa ay sonuna kadar dönem ve gelecek ayın toplam tutarı tek seferde ücretlendiriliyor.

mesela ocak ayının 20'sinde adsl hattım açıldı ayın 20sinden 31ine kadar olan dönem ve şubat ayı toplam bedel ilk faturanıza yansır.ocakğın 20ile 31indeki dönem kıst dönem ücreti olur.
umarım anlatabilşimdir.

veya 29 ytl'lik aktivasyon ücreti..eklenmiş olabilir faturanıza..

Son düzenleme:
sınırlı abonesiyim 29 mu 30 mu ne fiyatı fakat her ay 60 a yakın ödüyoruz anlamadım ben bu işi.tek bu siteye girerim birde alışveriş siteleri falan öyle indir bilmemne yapmam arada kaçırdığım dizi olursa izlerim.millet şarkı filim pro indiriyor bukadar gelmiyor yaaa.vallahi tlfn olmadan bağlana bileceğim bir imkan olsa tlfonunuda kapatıcam adsl sinide soyuyorlar bizi

sınırlı abonesiyim 29 mu 30 mu ne fiyatı fakat her ay 60 a yakın ödüyoruz anlamadım ben bu işi.tek bu siteye girerim birde alışveriş siteleri falan öyle indir bilmemne yapmam arada kaçırdığım dizi olursa izlerim.millet şarkı filim pro indiriyor bukadar gelmiyor yaaa.vallahi tlfn olmadan bağlana bileceğim bir imkan olsa tlfonunuda kapatıcam adsl sinide soyuyorlar bizi

güzelim dizi dediğin bayağı yer.mesela biz lostu izlemiştik.kaç bölüm diyim sanaaaa ,7-8 bölüm falan 1,5gb falan gitti..yani biraz fazla yer..

ayrıca netten de kotanızı öğrenebilirsiniz..adsl kota öğren diye arattırırn google da

Aynı bende de aynı durum oldum aramadığım yer kalmadı bana dedikleri .. ilk faturanız gelmedi ozaman beni bilgilendirmeniz gerekirdi dedim ama aradığım yerlerden bir sonuç alamadım YAzık ya..

Back
X