Evlilik yoluyla 8 -9 ay suruyormerhaba kizlar . turk vatandasligina basvurmayi dusunuyorum. turkiyede 5 senedir calisiyorum. galiba genel ve evlilik yoluyla oluyor. bilgisi olan daha once basvurmus olan var miydi aranizda. yardimci olabilir misiniz. evlilik yoluyla basvursam ya da genel olarak basvurmam halinde ne kadar suruyor.
Gerçek bir evlilikten bahsediyorsanız 1 yılı geçiyor. Karsı komsumuz başvurmuştu bayağı sürdü. Polisler defalarca gelip sorup soruşturdular evliliklerinin gerçek olup olmadığını.
Benim iki yengem var yabancı uyruklu. İkisinin de vatandaşlığı yok biri 10 yıldır evli diğeri 6. Uzun zamandır uğraşıyorlar almak için. Türk uyruklu Yunan vatandaşı arkadaşım da 8 yıldır Türkiyede, bekar. O da almaya çalıştığını söylemişti.merhaba kizlar . turk vatandasligina basvurmayi dusunuyorum. turkiyede 5 senedir calisiyorum. galiba genel ve evlilik yoluyla oluyor. bilgisi olan daha once basvurmus olan var miydi aranizda. yardimci olabilir misiniz. evlilik yoluyla basvursam ya da genel olarak basvurmam halinde ne kadar suruyor.
3 yıllık evlilerdi baş vurduğundaKomşunuz kaç yıllık evliydi?
Yengenler oturma izinini duzgunce uzattilar mi yillarca?Benim iki yengem var yabancı uyruklu. İkisinin de vatandaşlığı yok biri 10 yıldır evli diğeri 6. Uzun zamandır uğraşıyorlar almak için. Türk uyruklu Yunan vatandaşı arkadaşım da 8 yıldır Türkiyede, bekar. O da almaya çalıştığını söylemişti.
Neye göre veriyorlar bilemiyorum.
Edit: Yengeler 1 2 senedir almaya çalışıyorlar.
Birinin eşi hapistanede şuan. Sanırım bu yüzden vermiyorlar ama sebebin bu olduğuna dair de bir şey söylememişler hiç. Sadece reddediyorlar. Herhangi bir belgesinde eksiklik ya da hata olmadığını söylüyor.Yengenler oturma izinini duzgunce uzattilar mi yillarca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?