Arkadaşlar, dün reklam arasında gördünüz mü Türkan Saylan'ın filmi çekiliyormuş. 18 Mayıs'ta çıkacakmış vizyona. Çok merak ettim doğrusu, fragmandaki kadın oyuncu, Türkan Saylan'ı oynayacak olan, inanılmaz benziyordu ona.. Tüylerim ürperdi..
Çok üzülüyordum dizinin bitiyor olmasına.. Filmin reklamını görünce çok iyi oldu.. Biraz araştırdım, Binnur Kaya falan da oynuyormuş filmde.Hep komik görmeye alışkınız onu bakalım bu sefer nasıl çıkacak karşımıza..
canım bende türkan saylan hayranı olarak filmi sabırsızlıklıa bekliyorum.diziye yapılan olumsuz ve haksız eleştiriler filmede yapılacaktır ama olsun.sırf gişesini arttırmak ve işi desteklemek için arkadaşklarımla gidicez
diziyi apar topar bitirmelerine bende çok üzüldüm fark ettiyseniz pınar öğün şöyle bir laf etti 'sizin karşılaştığınız sorunlara benzer sorunlarla karşılaştık' bu her şeyi yeterince anlatıyor bütün baskılara rağmen bu kadar dayanabildiler. biz zaten halk olarak nuri gibi akasya durağı gibi diziler izleyelim onlarla anca ufkumuz(!) açılır!
Merakla filmi bekliyorum. Ona yakışan bir film olacaktır eminim. Dizisi gibi.... Ona yapılan bütün yakıştırmalara rağmen ben eminim ki onun açıtığı şerefli yoldan nice Türkanlar gelecek... Ruhu şaad olsun, mekanı cennet olsun..
Dün izleyebildim anca sınavlarım yüzünden. Hüngür hüngür ağladım! Mekanın cennet olsun Türkan Hocam. Geride bıraktığın kardelenlerin hep izinde olacak. Nur içinde uyu. Seni çok seviyoruz...