Rosanera Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Aralık 2014 1.883 1.387 163 17 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Rosanera #101 Nur4y .!.: Afferim, aferim değil.. Aferin.. Saatler olsun değil, Sıhhatler olsun.. :)) Genişletmek için tıkla... rose se .!.: Essek hosaftan ne anlar degil Essek hos laftan ne anlar diye duydum bende Genişletmek için tıkla... aa konum kaç gundur bakamıyorum cok yoğun bır hafta yorgunum halsizim mütevazi değil mütevazı diyerek gideyim bari =)
Nur4y .!.: Afferim, aferim değil.. Aferin.. Saatler olsun değil, Sıhhatler olsun.. :)) Genişletmek için tıkla... rose se .!.: Essek hosaftan ne anlar degil Essek hos laftan ne anlar diye duydum bende Genişletmek için tıkla... aa konum kaç gundur bakamıyorum cok yoğun bır hafta yorgunum halsizim mütevazi değil mütevazı diyerek gideyim bari =)
sandriyon Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 1 Kasım 2012 11.338 25.916 798 35 17 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Rosanera #102 Lissam .!.: aa konum kaç gundur bakamıyorum cok yoğun bır hafta yorgunum halsizim mütevazi değil mütevazı diyerek gideyim bari =) Genişletmek için tıkla... ay mütevazI mi? alisilmasi zor olunacak gibi
Lissam .!.: aa konum kaç gundur bakamıyorum cok yoğun bır hafta yorgunum halsizim mütevazi değil mütevazı diyerek gideyim bari =) Genişletmek için tıkla... ay mütevazI mi? alisilmasi zor olunacak gibi
adelia Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2011 6.389 980 398 24 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Rosanera #103 herkez yazmasınlar lütfen ha birde burunumu sevmiyorum demesinlerr :)