• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TURKCELL acil???

grace16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
325
24
118
kızlar çok acil lütfen yardım edin lütfeen. turkcell hat için şifre yazıp 2222 ye gönderdiğimizde arama ve mesaj geçmişini nasıl buluyoruz? ben yaptım tele şifre geldi. turkcell in sitesine girdim. bireysel bölümüne tel numaramı ve gelen şifreyi yazdım ama arama ve mesaj geçmişini bulamadım bi türlüü. bilen varsa yardım edin nolur. hat özeti diye bi bölüm var ama ordada yok. ben nerden öğrenicem arama ve mesaj geçmişini hangi saatlerde kimlerle konuşup mesajlaşıldığını???? :43:

kızlar çok acil lütfen yardım edin lütfeen. turkcell hat için şifre yazıp 2222 ye gönderdiğimizde arama ve mesaj geçmişini nasıl buluyoruz? ben yaptım tele şifre geldi. turkcell in sitesine girdim. bireysel bölümüne tel numaramı ve gelen şifreyi yazdım ama arama ve mesaj geçmişini bulamadım bi türlüü. bilen varsa yardım edin nolur. hat özeti diye bi bölüm var ama ordada yok. ben nerden öğrenicem arama ve mesaj geçmişini hangi saatlerde kimlerle konuşup mesajlaşıldığını???? :43:

fatura ayrıntısında ögrenebılırsın,dedıgını ılk kez duydum :51:

Faturalı hatlarda bunu göremezsin. Bu detay sadece fatura kesildikten sonra faturanın üzerinde görülebiliyor.

hat faturalı değilki ama. bide turkcell in sitesinde hat özeti diye bi bölüm var oraya tıkladım ama yine bulamadım yok. offf nerden görcem ben bu arama ve mesaj geçmişiniii :50:

Bu özellik vodofone hatlarında var diye biliyorum. Arkadaşımınkini erkek arkadaşı sürekli kontrol ederdi o da ona göre arama ya da sms gönderirdi :)

Turkcell online işlemlerde böyle bir hizmet yok. Özellikle hazır kartlılar için yok faturalıların ki görünür mü bilmiyorum:6:

bireysele tıkladıktan sonra en üstte tl işlemlerim yazıyo oraya gelip altında çıkan kullanım detayına tıkla görürsün

Son düzenleme:
bireysele tıkladıktan sonra en üstte tl işlemlerim yazıyo oraya gelip altında çıkan kullanım detayına tıkla görürsün

Geçmiş aramalar mesajlaşmalar çıkıyor mu ?
İyide nerde bu?

Msjlarda neler yazdığını falan göremiyosun ama hangi tarihte kimle iletişime geçildiği, hangi tarihte ne kadar internet kullanıldığı falan çıkıyor

Tam detaylı anlatır mısınız turkcell için

Bilgisi olan yok muuu ?

yorumun için teşekkür ederiiimm senin sayende buldum valla. :46: bilmeyen için anlatiyim ben tekrar. evet böyle bi şey var. telefona şifre yazıp 2222'ye gönderdiğinizde size bi şifre geliyor. bu şifreyle turkcellin sitesinden bireysele tıklatıp sırasıyla tl işlemleri kullanım detaylarına tıklayınca size gelen şifreyi ve tel numarasını oraya girip -yanılmıyosam- son bi hafta içinde olan konuşma geçmişini mesajlarını saatine kadar öğreniyosunuz. AMA ÇOOOK ÖNEMLİ Bİ AYRINTI VAR BURAYA DİKKAT!!! buraya girip tarih aralığı belirttiğiniz an o telefon numarasının sahibine TURKCELL'DEN MESAJ GİDİYO - ONLİNE OLARAK AYRINTILI İNCELEDİNİZ DİYE-

NOT: yani eğer bunu yapmak isterseniz o kişiye giden bu mesajla yakalanabilirsiniz benden söylemesi :34:

yorumun için teşekkür ederiiimm senin sayende buldum valla. :46: bilmeyen için anlatiyim ben tekrar. evet böyle bi şey var. telefona şifre yazıp 2222'ye gönderdiğinizde size bi şifre geliyor. bu şifreyle turkcellin sitesinden bireysele tıklatıp sırasıyla tl işlemleri kullanım detaylarına tıklayınca size gelen şifreyi ve tel numarasını oraya girip -yanılmıyosam- son bi hafta içinde olan konuşma geçmişini mesajlarını saatine kadar öğreniyosunuz. AMA ÇOOOK ÖNEMLİ Bİ AYRINTI VAR BURAYA DİKKAT!!! buraya girip tarih aralığı belirttiğiniz an o telefon numarasının sahibine TURKCELL'DEN MESAJ GİDİYO - ONLİNE OLARAK AYRINTILI İNCELEDİNİZ DİYE-

NOT: yani eğer bunu yapmak isterseniz o kişiye giden bu mesajla yakalanabilirsiniz benden söylemesi :34:

Düşündümde birinin özelini kurcalamak iyi bişey değilmişşş :ssz: :ssz: (Yakalanırız maazALLAH :1:)

şifre geldiği an oraya kaydolmuş sayılıyosun ve bilgilendirme amaçlı da o mesaj gidiyo dedimm sana bu saate kadar neden gelmediki dedim :17: ama napim seni kontrol ettim diyemezdimkii :50:

Çıktı mı bişey ?

Back
X